Sitter och kollar på den nya serien på tv 3 "mordet", när det gick på reklam så verkade det så spännande och jag satt typ och väntade på det men jag fattar typ nada hahah! Hon berättar om sin berättelse om när typ hennes man hade mördat henne och tog i från allt från henne men hur vet dom att hon exakt tänker, säger och gör såhär eftersom den serien är baserad på en riktig berättelse, får inte ihop allt! Det kanske är klurigt och förstå bara genom att läsa men jag tycker att man måste se den för att kunna förstå vad jag menar. Är det bara jag som känner såhär eller? Förvirrad check!


Marcia.


Likes

Comments

I det här inlägget så kommer jag och berätta lite om mig själv och lite om min blogg.

Så mitt fullständiga namn är Marcia Karin Ferreira. Jag är född i Angola i huvudstaden Luanda 1999-02-28, när jag var två så flyttade jag med min mamma till Sverige till Linköping och sedan till Nykvarn där jag bor nu. Jag har två syskon en lillasyster som heter Catia 13 år och en lillebror som heter Alexius 6 år. Min pappa bor i Angola med sin fru och 3 andra barn. Jag har en ganska stor släkt vi är totalt 500 i min släkt (nej jag skojar inte) men såklart känner jag inte alla, inte ens hälften men dom som jag känner bor i Sverige, Luxemburg, USA, Frankrike, Angola, England, Portugal och Holland, det finns säkert flera ställen men dom här är dom jag kommer på. Jag fyller 16 år nu den 28 Februari och jag går i nian och ska börja I gymnasium i Stockholm. Jag som person är väldigt glad och framåt. Jag älskar och träffa nya vänner och göra roliga saker. Många beskriver mig som väldigt snäll och social. På fritiden så gillar jag som sagt och vara med mina närmaste och hitta på nya saker och resa och vara lite överallt. Jag prioriterar alltid min familj först det är det viktigaste och värdefullaste jag har (enligt mig). Jag älskar mat, kläder, skor och röra på mig. Jag är väldigt tjejig av mig jag älskar allt med mode och modeller osv. Det jag gillar minst är fötter:), när folk smaskar, när folk gnisslar tänder och när folk prioriterar drömidealet först och har det lite som en livsstil (även fast jag också kan vara lite negativ med hur jag ser ut) men jag tycker att det är så synd att man ibland inte kan acceptera att man är lite större än vissa andra eller att man har en annorlunda stil utan att alla måste se likadana ut annars blir man utstött och jag tycker inte att det är OKEJ jag får bara ångest av sånt och så hatar jag när folk ser ner på en bara för att den kommer från ett annat land eller för att någon inte har samma hudfärg som den har alla är lika punkt slut, jag är är så trött på att alla ska vara så töntiga det finns inget som tyder på att vi är några är mindre värdiga och andra är mer värdiga utan vi alla är byggda på exakt samma sätt men vi ser bara olika ut på utsidan och ALLA ser olika ut på utsidan. Jag är jätte rädd för blod, spindlar, hajar, ormar, clowner och så är jag höjdrädd. jag tycker dom grejerna är så äckliga och spindlar mest jag kan knappt se bilder på spindlar för att jag tycker dom är så läskiga samma sak med ormar och hajar, jag hatar filmer som har hajar och spindlar och ormar. Clowner usch usch usch. Min lillasyster och hennes kompisar blev jagad av en clown på halloween när dom var påväg hem precis utanför oss och när dom berättade det för mig så vågade jag inte gå ut på en vecka jag fick panik och grät hahaha så töntigt jag vet men dom är så äckliga. Höjdrädd har jag alltid varit jag har aldrig klarat av och sitta på folks axlar och inte vågat åka Fritt fall jag tycker höjder är super läskigt. Där har ni mina rädslor hahah... :)
Jag ÄLSKAR HUNDAR dom är så gulliga och jag bara älskar dom och pandor, tigrar och katter (ibland) dom är mina favorit djur. Jag är beroende av min mobil -.- , MAT, PLL (Pretty Little Liars för er som inte vet), sötsaker och musik.
Och ja jag är en sån person som sjunger i duschen jag vet inte hur många gånger jag har blivit tillsagt av mamma när jag sjunger men jag sjunger överallt haha.. Det är lite som en escape för mig. Mina favorit series är PLL, Revenge, orange is the new black, The Originals. Favorit filmer alla Twilight filmerna <3, Harry Potter filmerna, typ tusen dans filmer älskar dansfilmer och många fler. Favorit bok Femtio nyanser av honom hahahha!!! Och Pojken som kallades det :( och många fler. Favorit kändis QUEEN B såklart och om du inte gillar henne så kan vi tyvärr inte blir vänner, och så har jag många fler men hon är den bästa.
På min blogg så kommer jag och skriva mycket om mig och vad som händer i mitt liv och mycket om att bara acceptera sig själv som man är eftersom du är du och du kommer bara och vara du och jag kommer och lägga upp massor av inspo och outfits och såklart mat bilder och skriva mycket om åsikter som jag har och vara väldigt personlig. På min blogg är alla lika värda och det finns ingen som är bättre och ingen som är sämre utan alla likadana. Och jag kommer och vara väldigt positiv och jag vill verkligen att lärare som läser min blogg ska vilja komma tillbaka och känna sig som en bra person efteråt ni har läst min blogg för om ni mår bra så mår jag bra. Kom gärna med feedback eftersom jag är nybörjare så vill jag jätte gärna höra vad jag behöver förbättra och vad som kanske är mindre bra med min blogg eftersom jag vill att den ska vara så bra så möjligt och såklart vill jag höra era åsikter.

Hoppas ni ger mig en chans och vissa vem jag är och sprid gärna min blogg!!@

Ni hittar mig på:

Instagram: @Marciaaferreiraa

Twitter: @FerreiraKMarcia


Kramar Marcia.

Likes

Comments