Vilken kväll det blev igår. 

Borås vann matchen. Riktigt bra gjort, speciellt med tanke på att Italienska laget Fox Town Cantú är favorittippade i Eurocup. Deras supportrar var nog det mest högljudda som vi upplevt i hallen. 

I halvlek tog alla våra tjejer plats på plan, några mer nervösa än andra☺️ men vilken prestation. Alla gick bara ut och ägde. Så otroligt grymma! Och att samtidigt se vår fina logga på jumbotronen när vi dansade gjorde ju glädjen ännu större.  

Stolt?

Ja😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 312 Readers

Likes

CommentsPå tisdag gäller det, då är alla elever som dansar i Marbo Moves redo att göra entré på plan i Boråshallen. Vi är nästan femtio tjejer i samma dans...det kommer att bli en grym upplevelse både för dansare och publik.

Borås Basket vs Foxtown Cantú

Matchstart kl 19:04


Välkomna!


  • 316 Readers

Likes

Comments

På tisdag tar vi med alla femtio dansare i Marbo Moves till Boråshallen när Borås Basket möter Foxtown Cantu i Europacupen.
Jag har skapat en "massdans" så i halvlek fyller vi planen och hoppas på ljudliga applåder och glada ansikten i publiken. Jag har aldrig tidigare försökt mig på något liknande så det ska bli väldigt spännande 😃


Matchen startar kl 19:04 och du löser enkelt biljett på plats. Vi lovar att du inte ångrar dig om du beslutar dig för att komma. Det är full fart både när det gäller basket och dans!

Vill även påminna att vi nu har en ny hemsida så besök den gärna.

Vi ses. 

/Linda

  • 348 Readers

Likes

Comments


Redan i bilen in till Borås pirrade det i magen. Inte bara för att vi var lite spända och nervösa utan även för att vi har sett fram emot att matcherna ska börja.

Väl på plats så blev det full fart. Upp till vårt omklädningsrum för att lämna väskor och fixa det som fixas skall. Sedan ner till entrén där vi brukar dansa för att sätta stämning redan när publiken kommer in.

Nytt intro...som vi aldrig hade testat, nya time-outer och ny dans i halvlek. Allt satt som det skulle, nästan...i en av de sista time-outerna kom tjejerna helt ur takt för musiken inte stämde. Det blev ett litet kaos på plan som vi skrattade gott åt när de sprang ut på sidan. Som tur var blev det en time-out till innan matchen var slut, då körde vi samma dans igen och kunde "visa var skåpet skulle stå"😄

På tisdag nästa vecka gästas Borås av Norrköping. Hoppas vi ses i hallen då.

  • 393 Readers

Likes

Comments


Söndag och dags för en heldag i träningsskorna igen.

Vi startade vid tolv. Matsäck frukt, choklad och massor av vatten hjälpte oss att hålla energin uppe. Efter närmare sex timmar och åtta nya dansnummer finslipade och klara åkte vi trötta men nöjda hemåt.

Genrep på tisdag sen på onsdag är det dags. Nya danser, nya kläder, "nya"tjejer...det har hänt en hel del sen sist😉

Boråshallen, vi är mer än redo.
Ska bli superkul att ses igen!

  • 411 Readers

Likes

Comments


Dagens träning innefattade platsjusteringar och finslipning, inte så kul men nödvändigt.

Det är mycket nytt att hålla koll på. Tempot är högre, koreografin svårare och kraven på känsla och inlevelse nöts in till en vana. Min röst ekar nog i tjejernas huvud så som jag räknar, petar och tjatar 😄

Allt ska sitta på onsdag nästa vecka. Då tar vi plats på plan i den gigantiska och nu nyrenoverade Boråshallen. Det ska bli jätteroligt! Det är mer än ett halvår sen sist.
Jag säger bara WOW vad tjejerna har utvecklats sedan dess. Inte klokt egentligen.

Stolt som en tupp är jag.  • 432 Readers

Likes

Comments

Idag har några tjejer ur stora gruppen dansat reklam för Jeansson i Kinna. Några gånger stod vi utanför butiken men vi rullade även undan inredningen inne och gav kunderna en paus i handlandet😃
Vi är glada över att vi får så många förfrågningar om dans på "annorlunda scener", verkligen jätteroligt!

Imorgon blir det många timmar i träningssalen. Det är dags att sätta allt inför säsongstarten med Borås Basket så vi har mycket att göra. Varje match blir det dans i entrén, i alla time-outer och även en längre show i halvlek. Varje match vill vi bjuda på något nytt så det blir många koreografier både att göra och komma ihåg. Passion, glädje och kämparglöd är vårt recept för att orka och lyckas.

Men först tid att njuta av en underbar lördag.

Må väl alla.

  • 441 Readers

Likes

Comments

Alltså vilken show. ALLT var bra. Scenografi, dans, budskap,ljus...vi är helt tagna av denna otroliga föreställning. Tack Twisted Family för att ni förgyller världen med det ni gör.

  • 440 Readers

Likes

Comments


Terminen rullar och alla kämpar på med att lära sig nya danser. Jag har höjt nivån för både stora och små. Utmaning är som sagt nyckeln till framgång.
Snart väntar perioden när vi jobbar som dansare på Borås Baskets matcher i Boråshallen. Nytt för säsongen är jumbotronen och fler nya snygga stolar till en trogen publik. Vi ser fram emot matcherna med glädje😃
På höstlovet åker föreningens alla femtio dansare in till hallen. I halvlek tar alla plats på plan i en grym "massdans". Det kommer bli en fantastisk upplevelse både för dansare och publik.

  • 452 Readers

Likes

Comments


Alla behöver utmanas och utvecklas...

Att komma iväg och dansa i en ny miljö, med nya människor och andra lärare är så otroligt roligt och lärorikt. Två grymma helger med många fantastiska timmar i danssalen har gett mig massor av ny inpiration. Jag står nu redo att utveckla föreningens dansare ytterligare några snäpp😃

Marbo Moves växer...

Vilken start på terminen, De minsta i föreningen har blivit fler så famtiden ser ljus ut😉 Trettiofyra coola ungar mellan 7 och 11 år berikar just nu föreningen med sin talang. Vi är väldigt glada att så många vill vara med men kan tyvärr inte ge plats till fler just nu.

Stora gruppen är intakt och showar vidare. Matcherna i Boråshallen startar den 7 oktober, något vi ser fram emot med glädje. Nya spelare, nya stolar i hallen ny jumbotrone, nya danser...en ny rolig höst helt enkelt😆👌

Dans innebär en glädje som är svår att sätta ord på...jag är så oerhört tacksam och glad att få dela denna känsla med mina elever och alla i vår omgivning.

🙏Linda


Likes

Comments