Header

Smink

Hoppar lite sent på tåget. Jag har haft andra borstar jag tyckt väldigt mycket om men nu var det dags att byta och då valde jag detta "starter set" från Real Techniques då de fått mycket bra kritik. Kitet innehåller: deluxe crease brush, base shadow brush, accent brush, fine liner brush, brow brush.

Jag har bara testat dem lite snabbt i morse innan jobbet tillsammans med min nude dude från the balm (förövrigt awsome palett) och jag gillar hur mycket som följer med på borsten. De är lätta att applicera med och det blir ett bra resultat. Spontant känns brow brush lite stor men får testa den innan jag ger mitt slutgiltiga omdöme.

Har några andra RT borstar sen innan som jag gillar väldigt så det här blir nog en bra match. 

Likes

Comments

Smink, Tips

Jag tror många (inklusive jag själv) undrar hur länge smink egentligen håller. Vissa saker håller längre än andra.

Ett tips är att det står på varje förpackning i form av enliten burk. Denna lilla markering trodde jag själv var någon volymförteckning eller liknande innan jag fick reda på att det står för antal månader produkten håller.

Sen håller de flesta längre, jag har till exempel läppstiftlängre än 12 månader för jag har så många att jag hinner inte använda upp dem. Så länge de inte torkar ihop får de stanna, har de lätt 1,5 år. Ögonskuggor behåller jag med, de brukar börja smula när de är gamla och de håller i alla fall över 2år. Vad jag byter ut mer frekvent är krämer och krämbaserat smink som concealer och foundation då det känns som det växer mer bakterier där. Försöker att inte peta med fingrarna utan använder en spatel så känns det fräschare.

Hoppas detta lilla inlägg hjälper er lite. 

Likes

Comments