Header

Allmänt, Småbarnsliv

The littlest feet make the biggest imprints in our heart <3

Jag lovar dig, min dotter, att jag alltid kommer finnas för dig. Jag kommer finnas vid din sida genom alla dina barndoms äventyr, jag kommer stå vid din sida genom alla dina med- och motgångar, stora som små. Jag lovar att jag alltid kommer att vara din bästa vän, den du alltid kan luta dig mot i alla situationer du kan tänkas hamna i. Jag lovar att du alltid kommer vara min högsta prioritet, att du i alla lägen kommer att komma i första rum. Jag lovar att alltid göra allt för dig. Jag lovar att ge dig en trygg och stabil uppväxt som du kommer att minnas med glädje. Jag lovar att varje dag få dig att skratta så du får ont i magen. Jag lovar att du aldrig någonsin ska behöva tvivla på mig, på min kärlek för dig. Jag lovar att varje dag säga att jag älskar dig och framför allt visa dig det, varje dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Småbarnsliv

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Myspöl / Barnens första bok
(Brio tax / Brio Clown /
Lära gå-vagn) - hinner tyvärr inte ta bild på dessa nu men ni ser vilka om ni trycker på länken :)

I lördags åkte vi till Ullared för att köpa lite saker till Jolies rum bland annat. Vi fick köpt massor och jag är riktigt nöjd med våra fynd! Nu börjar rummet nästintill bli färdigt, det fattas en sänghimmel ovanför myspölen, hyllor & tavlor ska upp på väggarna, har beställt förvaringskorgar, matta och lite annat från H&M Home och sedan är det i princip färdigt. Givetvis ska det fyllas på med mer leksaker längre fram men det dröjer ju ett bra tag innan det kommer användas så det väntar vi med... Något ska hon ju kunna få i 1-årspresent och julklapp ;)

Det vi köpte på Ullared var: Leksaker och gåvagn från Brio & Micki, gardiner, taklampa, lite böcker, matprodukter till leksaksköket, kuddar, klädstång, gungdjur, en alfapet-tavla och hyllor (vi köpte även babyvakt, våtservetter, babyolja och annat smått och gott som behövs här hemma). Rekommenderar varmt att besöka Ullared om ni vill fynda leksaker framför allt, typ halva priset gentemot vanliga butiker.

Likes

Comments

Allmänt, Småbarnsliv

Hej fredag!

Veckorna går så fort, jag hinner knappt med. Var tvungen att dubbelkolla om det verkligen var fredag, haha! Alex tog natten så jag blev väckt vid 06 och kände mig utvilad. Jolie fick mat och somnade snabbt om och jag har bara legat och snusat henne i nacken hela morgonen och förmiddagen. Tog precis en lång dusch och har lagt ansiktsmask - behövs mycket fukt nu under vintern och särskilt efter förlossningen, upplever att min hy torkat ut rejält. Är väldigt noga med att få i mig extra vätska också!

Alex åkte till gymmet precis och jag ska försöka få upplockat lite här hemma, sätta på en maskin tvätt och kanske fixa lite matlådor, får se vad jag hinner med... Vi ska ut på skogspromenad hela familjen sedan, jag ser fram emot frisk luft och att få röra mig lite :)

Ikväll ska jag och @Nadiaskhiri till Salong Beautycorner på skönhetskväll. Lite jobbigt att lämna Jolie men jag vet att det är nyttigt att få lite egentid ibland med. Ser däremot fram emot att få träffa Roea och komma ut bland lite folk, och byta ut mjukiskläderna till något mer ordentligt ;)

Nu ropar Jolie på mig, vi hörs!

Likes

Comments

Kost & träning, Allmänt

Firar att bloggen är igång med 75% rabatt på kost-och träningsupplägg! Jag är lic. personlig tränare & kostrådgivare sedan 2015 och har hjälpt över hundra personer att komma i form och starta ett nytt, hälsosamt (och hållbart!) liv. För mig handlar det om livsstil, jag jobbar inte med några quickfix och förespråkar hälsa i första rum.

PRISER:
Skräddarsytt kostupplägg
250kr (ord.pris 1000kr)
Skräddarsytt träningsupplägg 250kr (ord.pris 1000kr)
Skräddarsytt kost & träningsupplägg 375kr (ord.pris 1500kr)

Färdigt kostupplägg för den generella kvinnan/mannen 125kr (ord.pris 500kr)
Färdigt träningsupplägg för den generella kvinnan/mannen 125kr (ord.pris 500kr)

Ett skräddarsytt upplägg menas med att det är 100% anpassat efter dig - dina mål, önskemål & förutsättningar. Mina färdiga upplägg riktar sig till dig som vill bränna kroppsfett, bygga en snygg muskulatur och bli mer tonad.

Skicka ett mejl till patriciaklinteberg@gmail.com för att göra din beställning! Märk mejlet med ”blogg” för att ta del av rabatten. Gäller endast till söndag 14/1 kl 23:59.

Likes

Comments

Allmänt

Mitt hjärta, mitt allt. Född 2017-12-07 <3

Först och främst, hej och välkommen till min nya blogg! Att döpa om både blogg och Instagram föll sig ganska naturligt redan veckorna innan förlossning, jag tänkte mycket på mitt nya varumärke och vem jag kommer att vara när jag väl är mamma på riktigt. Mitt mål är ju sedan länge att få göra comeback på Stockholm Marathon 2019 och jag kan numera titulera själv som "mamma" och därav kändes namnet Marathonmamman både logiskt och klockrent.

Jag ville mest säga hej och meddela att vi nu är online! Jag ser fram emot att få dela med mig av livet och allt vad det innebär som småbarnsförälder lite mer i skrift än vad jag har kunnat på Instagram. Jag ser också fram emot att få dela med mig av kommande träningar inför min marathonsatsning och hur jag kommer att kombinera detta med småbarnslivet. Jag börjar smått, lyssnar in kroppen och låter det ta tid just nu. Det är trots allt bara 5 veckor sedan förlossning och jag måste skynda väldigt långsamt. Väldigt långsamt. Ni kommer få följa mig från start, vilket jag hoppas ni kommer tycka är givande och intressant. Ett steg i taget, från 0 till 100.

5 veckor sedan förlossning alltså... Tiden går så förbaskat snabbt. Tycker ni tiden går fort i vanliga fall så vänta tills ni skaffar barn. DÅ snackar vi! Skulle ni vilja läsa min förlossningsberättelse? Något speciellt i övrigt ni hoppas på att få läsa här? Tips tack! Tillsammans kan vi göra detta till en riktig grym blogg!

Jag avslutar här för idag. Kram!

Likes

Comments

Instagram@marathonmamman