Jag är äntligen klar med mina slutprov och känner att jag kan börja leva igen. Har haft en jätte mysig helg men har dock inte tagit så många bilder, måste bli bättre på det haha. I fredags överraskade vi min väns mamma på sin födelsedag med tårta och presenter, och i lördags åkte vi till Lund för att grilla i det fina vädret. Planerna för idag är oklara, jag måste köpa en sak så kanske åker och gör det idag, får se. Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag slutade jag klockan 4 och gick och satte mig i stadsbiblioteket för att plugga matte då jag har slutprov nästa vecka. Är så glad att det blivit bättre väder och att man kan gå runt i bomberjacka igen. Sen fick jag bra nyheter från mamma som firades med sushi haha (mycket sushi här på bloggen) så jag mötte upp henne när hon hade slutat jobba :-)

Likes

Comments

Okej, det var drygt mer än en månad sedan jag bloggade och mycket har hänt. Jag har flyttat till ett nytt hus så hela mitt påsklov bestod av det. Riga resan är även över och jag var där från den 4e april till den 6e april. Lite olyckligt var väl att jag lyckades bli sjuk i slutet så jag var trött hela tiden. Jag har varit väldigt upptagen med flytten och allt i skolan nu när påsklovet närmar sig vilket är varför jag inte bloggat. Nedan kommer iallafall några bilder från resan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 - Här / 2 - Här / 3 - Här / 4 - Här

Satt och kollade på studentklänningar och bara längtade tills det blir min tur. Jag ska ju inte ta studenten i år eftersom att jag har ett år kvar. Det känns så långt bort men det går ju snabbt egentligen. Fastnade iallafall lite för dessa fyra klänningar, men man kan ju också köra med en playsuit eller en jumpsuit. Kan tänka mig att det är lite bekvämare med en jumpsuit eller en lite längre klänning då det blir så mycket spring och hoppande.

Innehåller adlinks

Likes

Comments

+ Hade studiedag idag

+ Flyttar om ungefär 1 månad

- Är trött exakt hela tiden

+ Det är vår (eller det är plusgrader iallafall)

- Har jätte mycket i skolan just nu och kommer ha det så tills vi får sommarlov, tackar IB


Likes

Comments

Hej! Jag lever. Har inte uppdaterat på ett tag nu men har helt ärligt inte gjort något annat än att plugga och sova. Jag har haft en ledig dag den här veckan men den gick åt för att ta bilder för vårt UF företag som jag skrev lite om i det förra inlägget. Så i tisdags träffades vi alla i Västra Hamnen och tog bilder på kläderna. I brist på modeller fick jag och en annan i företaget vara med på bilderna och herregud vad det va kallt! Alltså mina händer på bilderna är bevis på hur kallt det va, haha. Jag tänkte iallafall visa några av bilderna i detta inlägget.

Likes

Comments

I torsdags träffade jag en klasskompis för att jobba på ett projekt som vi har i skolan. Det är nämligen så att vi håller på med Ung Företagsverksamhet just nu. Vi har alltså ett UF företag, vilket innebär att man ska starta, driva och avveckla ett riktigt företag. Min grupp har valt att skapa Nouveau Apparel och vi kommer sälja streetstyle-inspirerade kläder, främst hoodies. Utöver det kommer vi att skänka 25% av våran vinst till Röda Korset. I samband med detta ska vi även till Riga i april för att delta i "International Student Company Festival" så det ser jag framemot!


För att hitta oss på Instagram (@nouveau_apparel) klicka HÄR

Vår hemsida: www.nouveauapparel.com.se

Kontakt: contactnouveauapparel@gmail.com


Likes

Comments