Inlägget är i samarbete med cocoo.se

Tänkte tipsa om cocoo.se som är en hemsida som säljer jätte fina smycken och accessoarer. Tycker verkligen att ett par snygga smycken gör stor skillnad i en annars simpel outfit. Jag klickade iallafall hem smyckena i bilderna nedan. Ett stort plus är att man får hem sin beställning väldigt fort, så om man har något event i veckan tycker jag ni borde kika in på Cocoos hemsida! Har även en rabattkod till er som är lite sugna på att klicka hem några av deras smycken. Om ni anger rabattkoden AWESOME20 får ni 20% rabatt på er beställning fram tills den 29onde oktober.

Halsband - Här / Örhängen - Här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kommer ihåg när jag va yngre och längtade så mycket efter att ta studenten. Idag, när vi tog vårt skolfoto med klassen, slog det mig att det är mitt sista skolfoto någonsin. Känns så skönt att veta att man har sina sista prov, uppsatser och dagar i gymnasiet. Jag känner mig nästan mer motiverad nu än jag någonsin känt mig i skolan då jag vet att det inte är mycket kvar nu. Trodde det skulle vara tvärtom haha. Tiden går verkligen så fort, men jag klagar inte ;-) Nu är det bara att se fram emot balen, studenten och alla firanden.

Likes

Comments

Jag är äntligen klar med mina slutprov och känner att jag kan börja leva igen. Har haft en jätte mysig helg men har dock inte tagit så många bilder, måste bli bättre på det haha. I fredags överraskade vi min väns mamma på sin födelsedag med tårta och presenter, och i lördags åkte vi till Lund för att grilla i det fina vädret. Planerna för idag är oklara, jag måste köpa en sak så kanske åker och gör det idag, får se. Vi hörs!

Likes

Comments

Idag slutade jag klockan 4 och gick och satte mig i stadsbiblioteket för att plugga matte då jag har slutprov nästa vecka. Är så glad att det blivit bättre väder och att man kan gå runt i bomberjacka igen. Sen fick jag bra nyheter från mamma som firades med sushi haha (mycket sushi här på bloggen) så jag mötte upp henne när hon hade slutat jobba :-)

Likes

Comments

Okej, det var drygt mer än en månad sedan jag bloggade och mycket har hänt. Jag har flyttat till ett nytt hus så hela mitt påsklov bestod av det. Riga resan är även över och jag var där från den 4e april till den 6e april. Lite olyckligt var väl att jag lyckades bli sjuk i slutet så jag var trött hela tiden. Jag har varit väldigt upptagen med flytten och allt i skolan nu när påsklovet närmar sig vilket är varför jag inte bloggat. Nedan kommer iallafall några bilder från resan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 - Här / 2 - Här / 3 - Här / 4 - Här

Satt och kollade på studentklänningar och bara längtade tills det blir min tur. Jag ska ju inte ta studenten i år eftersom att jag har ett år kvar. Det känns så långt bort men det går ju snabbt egentligen. Fastnade iallafall lite för dessa fyra klänningar, men man kan ju också köra med en playsuit eller en jumpsuit. Kan tänka mig att det är lite bekvämare med en jumpsuit eller en lite längre klänning då det blir så mycket spring och hoppande.

Innehåller adlinks

Likes

Comments