AUS 27 // 17:28 - NOR 26 // 09:28

Slik så tirsdagen min ut. Herlig, right? Jeg møtte først to av vennene til Naomi, Bayley(lengst til venstre i det midterste bildet) og Judith(lengst til venstre i bildet til høyre) og vi dro til en park der vi bare chillet. Det var veldig koselig og det var en finfin dag. Jeg møtte også to til i parken, Daniel og Harrison. Hyggelige mennesker hele gjengen:)) Senere på kvelden dro vi ut for å spise, og da var det meg, Naomi, Judith, Jordan(kjæresten til Judith) og Andrew som var sammen. Vi spiste burgere på grilled(?), shæmpegodt!

onsdag skulle jeg få shoppet litt, og det gikk ikke helt som planlagt. Jeg klarer virkelig ikke å shoppe når det faktisk trengst. Jeg fikk jo til slutt kjøpt et eller annet, og ble fornøyd, men jeg må nok ta meg en tur igjen... Jeg tenkte å lage en video, eller et innlegg om hva jeg har kjøpt mens jeg har vært her, når jeg kommer hjem så stay tuned. Denne dagen fikk jeg også fikset neglene mine. Vi var på en salong der jeg støpte på negler, og lakket de. Jeg ble veldig fornøyd. Som dere også ser på bildet over, var Naomi hos "frisøren". Judith er lærling på en salong, s hun klippet håret hennes. Senere på kvelden dro vi til en venn av Naomi igjen, og der var de fleste av vennegjengen. De(vi) skulle møtes for å se fotball, eller rugby? Jeg er ikke sikker på hva det var, men voldelig a! Det var Queensland vs New South Wales som ble vist, og QLD vant hihi.

torsdag dro vi til Shioban(jenta over meg på høyre bilde), der jentegjengen til Naomi skulle møtes. Vi spilte monopol, laget pizza og så film. Det var en skikkelig koselig kveld og jeg koste meg massse!! Vi skulle egentlig sove der, men vi dro hjem og det var egentlig like greit for jeg var så sliten.

Slik så egentlig både fredagen og lørdagen vår ut. Plantet i sofaen, med hver vår potetgullpose og serie foran oss. Vi var alene i helgen, og vi tok det helt lungt hele tiden. Det var veldig godt faktisk. Naomi jobbet på lørdag, men jeg storkoste meg alene. Senere på lørdagen kom Allennie, og vi spilte monopol.

Dette var som før skrevet, søndagen, og den beste dagen hittil(tror jeg).

-

Idag har Naomi også vært på jobb, hun er på vei hjem nå og jeg har bare sovet egentlig.

Marina Vaagø

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

AUS 26 // 19:55 - NOR 26 // 11:55

Heihei! Jeg har skrevet innlegg hver eneste dag, og de har vært suuuuperlange, MEN de ble aldri lagt ut og de ble heller ikke lagret som kladd. Så jeg må liksom starte om og om igjen... Jeg tenkte å skrive om hver dag siden jeg kom, men jeg legger ut et innlegg om dagen idag, så skal jeg lage et sammendrag av de andre dagene i neste innlegg.

-

Dagen idag har vært veldig fin, og jeg har kost meg masse! Vi var i Gold Coast der vi besøkte Warner Bros Movie World. Det er en attraksjonspark, men det er også koblet til filmstudioer. Det er litt som universal studios i grunn. Naomi jobber der, så hun fikk 4 VIP-biletter som hun ga til meg og ei til. Så det var meg, Naomi, Rhiana og Adin som var sammen idag.

Vi sto opp klokken 7 og hadde plutselig litt dårlig tid. Vi skulle ta buss og tog dit, men det ble lengre enn vi forventet fordi vi satt oss på feil buss. Jeg tror vi brukte rundt 4 timer på å komme oss dit, og egentlig er det bare 30 minutter med bil, så wopsi! But we did well.

Parken var ikke veldig stor, men det var en del attraksjoner der, og ikke minst masse folk. Vi fikk tatt 4 "karuseller" fordi køene var lange, men vi kommer tilbake! VIP-bilettene er "årskort" så vi skal tilbake en annen dag og da får jeg gjort det jeg ikke fikk gjort idag, hihi.

Nå ligger jeg og Naomi plantet i sengen og er ganske slitne begge to. I morgen skal hun på jobb igjen, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men det finner jeg ut. Men igjen; dagen var super!!

Marina Vaagø

Likes

Comments

AUS 21 // 08:32 - NOR 21 // 00:32

"So what is jetlag?"
-Its when your body clock is messed up.

Så, jeg er definitivt jetlagged.

Jeg er endelig fremme i Australia!! For en følelse.

Jeg våknet ved 6 tiden i Australsk tid, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg var lys våken og visste egentlig ikke hva jeg skulle gjøre av meg så tidlig om morgenen. Plutselig hører jeg små skrik ute og jeg reiser meg opp. Høner. Ute. Jeg satt meg fint forran vinduet og så på disse hønene, mens jeg fulgte med på at solen sto opp. Jeg følte meg pretty filosofisk der og da.

-

Reisen var lengre enn forventet, og jeg var ganske oppgitt til tider. Jeg ble oppgitt når mannen jeg satt på flyet med hadde tærne sine helt gniende inntil seteryggen foran, og oppgitt når jeg sov mens flyvertinnene serverte pizza. But here I am, alive and living.

Jeg våknet klokken 7 på søndag av at jenteflokken kom masjerende inn på rommet og skulle overaske meg, og det klarte de. Jeg var enda ikke ferdig å pakke dagen jeg skulle dra, men ble ferdig ti minutter før avreise.

Så var det videre til Gardermoen og på tide å si hade til mams og paps. Det var litt trist, men jeg var så gira på å komme meg av gårde, så jeg tenkte ikke så mye på det der og da. Når jeg satt på flyet derimot, da tenkte jeg at det hadde vært best om de hadde vært der.

14:45 tok jeg flyet til Dubai, og på det satt jeg i 8t. Når jeg kom til Dubai var jeg litt nervøs for at jeg ikke skulle finne den nye gaten da jeg skulle bytte fly, men det gjorde jeg. Jeg fant gaten med en gang, og skulle vente der i nesten 3t. Jeg fant også en Mc Donalds sjappe der jeg fikk kjøpt mat. Det var høydepunktet på flyreisen, og jeg qouter; livet er(var) ganske så fett atm.

Så skulle jeg ta flyet til Brisbane som jeg skulle sitte på i 14t. Jeg var ikke helt i form så det var heller ikke veldig kult å sitte der, men det gikk heldigvis bedre etterhvert. Jeg ankom Brisbane 22.20 (i australsk tid) og var suuuupergira på å komme meg ut av flyet og igjennom kontrollene, hente bagasjen og møte Naomi og familien.

"Message me when you are walking through yellow corridors"
Jeg innså at jeg faktisk gikk i en gul korridor og noen sekunder etter ser jeg Naomi. Jeg kan ikke beskrive følelsen, men det var crazy! Det føltes ikke ekte, og jeg har enda ikke innsett at jeg faktisk er i Australia.

​Vi kjørte hjem, og de fleste la seg med en gang. Jeg og Naomi snakket litt før vi sovnet. 

Idag er en ny dag, og jeg skal møte noen av vennene hennes. Jeg er faktisk litt nervøs for det, men det ordner sæ! 

​Marina Vaagø

Likes

Comments

Hellu!

I forbindelse med at jeg skal dra en måned til Australia tekte jeg at det var en perfekt mulighet til å starte å blogge igjen. Jeg har hatt lyst til å starte igjen en stund, men har slitt litt med å finne ut noe jeg kunne skrive. Well, nå har jeg det. Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette med bloggingen når jeg kommer hjem, men nå er jeg ihvertfall igang. Jeg tenkte også at det vil være spennende for de her hjemme å følge med, og for meg å ha noe å se tilbake på.

Jeg drar alene på tur for første gang, og det er fordi jeg skal besøke utvekslingsstudenten som bodde hos oss i nærmest et år. Hun dro i november, så jeg har ikke sett hun på over et halvt år. Jeg er superhyped for å dra, og tenker det blir både spennende og morsomt å dra så langt alene. Selvfølgelig er jeg en smule nervøs, i tilfelle det skulle skje noe på´reisen, men halloo?? DEN muligheten a! 

Det er ikke sikkert hvor mye jeg kommer til å opdatere bloggen, men jeg skal prøve å skrive daglige innlegg, eller ihvertfall når jeg har vært ute på noe spesielt. Jeg kommer også til å knipse masse bilder forså å legge det ut her, og jeg skal også prøve å få laget noen videoer. 

Det er imorgen tidlig jeg drar, og jeg har enda ikke begynt å pakke - typisk meg ':)

Følg meg på 
❤​snapchat // vlogmarina (spamaccount)
❤instagram // mar1nav

​Marina Vaagø


Likes

Comments