Header

Hej på er! Har varit borta allt för länge och haft så mycket för mig, men saknaden av att uppdatera här kommer dagligen, men motivationen har ändå inte funnits. Tänker ändå försöka vara mer aktiv igen och börja sakta, har så mycket att berätta och så mycket att visa mental tar de en dag i taget.

Likes

Comments

Mitt paket från Nordicfeel landade i brevlådan idag, är jätte spänd på att få prova produkterna men eftersom jag ska ut ikväll så vill jag vara på den säkra sidan och kör därför sminkningen med mina Anastasia kit. Dessa får invänta söndagen och då kommer en recension upp också.

Likes

Comments

God morgon! Ja de är faktiskt morgon för mig, somnade sent då jag jobbare inatt och lät mig själv sova ut då jag ska jobba ikväll också. Gör egentligen inte så mycket att jag sovit bort halva dagen, regnet öser ner här i Trollhättan så jag tänker ändå inte ta mig ut.

Har gjort mig en nyttig smoothie till frukost så nu ska jag slå på någon tv serie och bara koppla av!

Likes

Comments

Hej på er! Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har varit på språng. Ett möte under förmiddagen, sedan mötte jag upp mamma för shopping och vi kom inte hem fören butikerna stängde. Fick dessutom med mig massa fint hem så jag är supernöjd!
Nu är jag påväg till jobbet som avslut på denna dag, är lite seg efter att ha stått på benen så länge, men ett arbetspass borde jag klara av. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Har precis klickat hem dessa två paletter, har sett att många använder dem och eftersom jag har läst lite olika recensioner, så tänkte jag ta och testa själv för att se vad jag tycker.
Någon av er läsare som har dessa? Vad tycker ni?


Köpte mina på Nordicfeel ​och där får ni just nu 15% rabatt med koden makeup15. 

Likes

Comments

Blev en väldigt sen natt igår, landade inte i sängen fören klockan va runt fyra på morgonen. Men jag fick för mig att färja håret vid midnatt och sedan blev de nattmat på Mc'donalds med bästis.
Vaknade såklart sent idag och låg kvar i sängen en bra stund, bläddrade lite i H&M katalogen jag fick hem igår, nätshoppade och hällde i mig en smoothie.

Likes

Comments