Header

Mellan mina 41 arbetstimmar denna helg ska jag försöka klämma in sömn och ett påskfirande med familjen, gärna försöka se ut som en människa och hinna med att städa hemma. Lika fullt upp som alltid hos mig. Men det är bara att ta sig igenom denna helg, för från o med måndagen är jag ledig i fyra dagar!

Likes

Comments

En ledig dag mitt i veckan tackar man inte nej till, speciellt om man har en lång helg framför sig.
Har haft en lugn morgon, druckit kaffe, ätit frukost och varit på en långpromenad i de fina vädret med vovven. Tänkte pyssla om mig själv lite nu med ansiktsmask och lite mer avkoppling innan jag gör mig iordning för dagen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alla vet hur viktiga våra bryn är för oss, jag kan göra mig av med allt smink bara jag får behålla dessa två och kan ha brows on fleek.
Min dipbrow används dagligen och min brow definer dom dagar jag har lite mer bråttom att göra mig klar. Men helt klart mina två favoriter för ögonbrynen!

Likes

Comments

Äntligen är de måndag! Jag måste vara ensam om att längta till första dagen på veckan, men det är min lediga dag. Spenderade natten hos familjen i Lilla Edet och fick mig äntligen en god natts sömn efter en helg fylld med jobb. Veckan har inte så mycket annat att erbjuda, arbetspassen fyller upp schemat och fritid har jag inte så mycket av. Men har lovat mig själv att bli bättre på det nu när våren och sommaren börjar komma. Då vill man ha lite ledighet och inte bara kämpa sig igenom arbetspass efter arbetspass när solen börjar lysa och man hellre velat sitta på en uteservering någonstans.

Likes

Comments

Barcelona, vad ska man säga ? Magiskt, underbart, vackert. Ord kan inte beskriva staden. Jag blev förälskad, allting va bara för bra. Den enda nackdelen var att de blåste lite under dagarna som vi var där så stranden besökte vi aldrig istället passade vi på att se så mycket av staden som vi kunde hinna med under dagarna. Nätterna tillbringade vi i klackar på Barcelonas bästa nattklubb Opium, vi testade på en annan klubb innan men fastnade för denna och spenderade alla nätter där.
Barcelona är definitivt en stad jag kommer besöka igen, finns sevärdheter som vi inte han med och jag måste bara dansa in i nattlivet där igen!

Likes

Comments

Vem kunde tro att ett nytt år, ett nytt jobba och nya människor i ens liv kunde göra så mycket skillnad. Jag har alltid varit den som är rädd för förändring, alltid rädd att lämna min bekväma tillvaro och prova på något nytt. Men nu inser jag att de behövdes, jag va fast i dåtiden och såg aldrig framåt för jag va rädd för att något skulle bli fel hela tiden och den rädslan tryckte ner mig och fick mig att må dåligt. Men nu är jag som en ny person, jag ser fram emot vad varje dag har att erbjuda och människorna jag har omkring mig gör allting så mycket bättre.

Tack till er fina läsare som fortfarande kikar in här och de lär bli mer inlägg nu i framtiden, bloggen kommer fortsätta att handla om mode och skönhet med lite inblickar i min vardag och tankar. Kram till er alla!

Likes

Comments

Hej på er! Har varit borta allt för länge och haft så mycket för mig, men saknaden av att uppdatera här kommer dagligen, men motivationen har ändå inte funnits. Tänker ändå försöka vara mer aktiv igen och börja sakta, har så mycket att berätta och så mycket att visa mental tar de en dag i taget.

Likes

Comments