Packat & packat... drygt 25 paket från det som jag nyligen sålde på Tradera. Enkelt att lägga upp annonser, drygt som fan att packa ihop allt & posta. Men får det gjort imorgon - skönt att slippa tänka på sedan.

Imorgon är det Halloween-disco på skolan. Seven & Ninja ska gå båda två, men dom är där olika tider. Ninja får komma dit när Seven ska gå hem, så dom kan inte gå tillsammans. Men Seven vill gå ändå! Han är så modig. Ska sminka honom grön & så där, spraya håret grönt. Svart runt ögonen. Ninja ska fixa sig hos en kompis som hon åker dit med sedan. Så får jag hämta dom i omgångar under kvällen. 22:30 är discot slut för Ninjas del men det är för sent för en 10-åring, för sent för min del också, haha. Så jag ska hämta henne 21:30 har vi bestämt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rosetter! Mint! Ny med tags!
Himmelriket!

Likes

Comments

Det var nervöst imorse i väntan på släppet! Jag började köa via dator & mobilen vid 07:30. lämnade Oxy på dagis & följde nedräkningen på telefonen inför att få ett könr kl 08. Brukar oftast få runt 3000 men idag fick jag 240! Kom in på hemsidan runt 08:23 & en del var redan då slut men hann norpa två eftertraktade filtar & ett bäddset i alla fall. Woop, woop! Superglad!!

Likes

Comments

Lilla hjärtat hade feber även inatt & en sväng imorse. Snoret rinner men annars är det rätt ok! Imorse var det -4 grader när vi skulle lämna Oxy på dagis, så passade på att använda fina hjärtoverallen. 😍

Likes

Comments

Weird... i förrgår sov vi nästan ingenting för Seven hade hosta exakt hela natten fram till 04 ungefär. Så jag var beredd på samma denna natt & då hostar han prick INGENTING! Inte ens en gång. Vad är det för lurerier.. haha. Hur blir kommande natt? Spännande. 😉 Men jag har inte sovit så bra inatt ändå för Isis hade visst feber helt plötsligt. Jag har iofs väntat på det lite då hon är småförkyld & då brukar det komma en febervåg just under natten. Jag avvaktade för jag vill inte ge febernedsättande direkt i onödan om det går att sova ändå, men efter ca två timmars bökande från henne gav jag en supp & sen sjönk febern efter en stund & hon somnade rofyllt. Sen har febern hållit sig borta under resten av natten & hittills i dag. Får se hur kvällen blir.

Likes

Comments

Skyndade mig lite extra att lämna barn imorse, för nytt avsnitt från the Walking Dead fanns ÄNTLIGEN! Ett halvårs väntan på vem som blev ihjälslagen med baseball-träet Lucille... & såhär efteråt mår jag både illa & är ledsen. Det är bara en tv-serie.. men det gör ändå ont. Man "känner" ju alla karaktärer. USCH! En stor, stor chock. Var inte beredd på detta riktigt. Fick undvika Facebook & instagram innan jag kunde se avsnittet för amerikanerna som såg det igår kväll först av alla spoilar utav bara helvete över nätet! Tyvärr... Första gången som jag lyckades undvika något sådant tror jag! Nu gäller det bara att vänta till alla vänner sett det så att jag kan ventileeeeeeera!


Likes

Comments

*Innehåller adlinks.


Snart är det vinter! Minusgraderna har redan varit här & smygit några nätter, så det är dags att tänka på vinterplagg - som jag älskar. Något som återkommer här hemma är plagg från Molo & även Mini Rodini. Dom gör båda två riktigt bra & varma overaller & jackor. Ett plus till Molo är att dom är riktigt härliga i färgerna & syns ordentligt i snön!

Likes

Comments

Isis är förkyld & jag känner att det är på väg hos mig också. Åh, orkar inte - så jag tänker ignorera det helt enkelt. Se om det funkar! 😁 Käkar vitaminer (den där för kvinnor) varje dag men märker ingen skillnad alls i immunförsvar eller energi. Känner mig lurad! Är det något jag behöver är det energi för jag är verkligen kroniskt trött. Jag vaknar inte till alls från det jag vaknar, går med samma trötthet hela dagen.. vilket är väldigt jobbigt för det mesta. Vill känna lite mer energi! Men det är kanske lite bättre nu än i somras. Den där värmen hjälper inte till det minsta.. blir väldigt slö. Så hellre kallt då!

Lördag idag då. Igår var Stars pojkvän Spike här till 20:30, annars var det lugnt. Godis & spelande på plattorna för barnen. Jag såg några avsnitt av SOA som jag ser om igen. Glömt massor märker jag, så det är bara roligt att se om alla 7 säsonger! Är just nu på mitten av den 4:e.


https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14791025_1258443737541865_4489240387763830784_n.mp4

Igår morse.

Likes

Comments

​Fotade till Tradera & Isis ville visst hjälpa (stjälpa) till. 😊

Likes

Comments


Ny leggings till Isis med volanger & spets på rumpan. 😍

Likes

Comments

kontakt: mansondust@gmail.com instagram: mansondust © Jag äger mina foton & texter.