En sund let ret med grøn pesto og græsk fladbrød, god til frokost eller let aftensmad.

I går aftes lavede jeg en VIRKELIG LÆKKER ret bestående af en grøn salat, stegt græsk fladbrød og en hjemmelavet grøn persille pesto. Jeg tror bestemt retten ville være lækker her til sommer, hvor vi alligevel ikke gider at stå med de store gryder over det varme komfur i flere timer. Jeg laver tit hjemmelavet pesto, jeg bruger det næsten til alting, oven på brød, i salater, til kartofler mm. Det tager ikke lang til at røre en pesto sammen, du kan faktisk gøre det på 10 minutter.

I salaten brugte jeg tomater, majs, revet gulerødder, hjertesalat, rød peber og med den grønne pesto som dressing. Jeg stegte fladbrødet på panden med lidt olie. Jeg steger det til det bliver gyldent og sprødt.

DEN GRØNNE PESTO

Jeg brugte tørret persille, et fed hvidløg, hakket mandler og lidt revet parmesan ost, salt og peber. Bland det hele sammen og held så en smule vand over det. Lad det stå i ca. 5 minutter og trække. Når din pesto har trukket i 5 min held så olie over, til du får den ønskede konsistens.

Held og lykke.

xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Alt du skal bruge er:

3 æg.

1 dl havregryn.

2 modnet bananer.

1 dl hvedemel.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og tænd blusset på max. Bag dine pandekager til de er gyldne. Du kan servere dem med lige hvad du har lyst til. Jeg valgte at toppe dem med noget græsk yoghurt og lidt sirup.

Held og lykke:)

Likes

Comments

Velkommen/første indlæg. 

Hej og velkommen til min blog.

Det her kommer til at være mit FØRSTE indlæg, jeg er meget spændt på hvad det her kommer til at føre til. Jeg har en forventning om at blogge en del om mad og hvad jeg laver i hverdagen. Til at starte med, kan jeg fortælle lidt om mig selv, hvem jeg er og hvad jeg laver.

Jeg er 15 år gammel og går til dagligt i folkeskole, jeg bor i en by der hedder Horsens ca. 30 min i tog fra Århus. Jeg er en glad pige som ELSKER at udforske al verdens mad. Jeg har altid været meget glad for at lave mad med et personligt præg og touch. Jeg er også meget glad for makeup og skønhed.

Jeg håber i vil tage godt i mod mig:)

KYS MANON DEBORAH

Likes

Comments