Låt mig presentera Bunni:

Min sambo och första vän i Umeå. Syster till Linn och Filippa, moster till Francess. En vän åt alla som behöver en, en syster som alltid går att räkna med. Älskar korv, älskar kaffe, älskar Stockholm, älskar min mat och att sova. FETT smart och närvarande i det mesta hon gör. Lyckas alltid lukta gott och har humor som få. Delar med sig av vårt kylskåp, lämnar ytterdörren och hjärtat på glänt. Bunni lyckas alltid ha koll på mina saker. Och jag vet inte hur hon lyckas, jag har genom min livstid försökt att ha koll på mig själv och mina saker.. Orädd för att älska, orädd för att leva. Baddes gäri I know i Norrland. Fett ball helt enkelt. 

TJEJER OCH KILLAR HON ÄR SINGEL!!!!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Vi är en duo som vill skapa en plattform för skriftliga utlopp, och samla ärlighet&råhet från vår vardag. Kanske även en hel del känslor om saker vi känner för och om.

Låt ena hälften av oss, jag, presentera er för den andra hälften:

Jag lärde känna M-E för 1 år och 9 månader sedan, och jag lär fortfarande känna henne varje dag. Hon är morgontrött, hon är bra på att balansera kryddor i mat, hon älskar vardaglig nakenhet, hon är oteknisk, hon är FETT glutenintolerant, hon kan rabbla ish alla hiphop-genre som finns, hon hatar att jag fäller mycket hår, hon är intelligent, hon lever inte i klockans tid utan i praktiska processer, ex. "vi tar bussen om en dusch och lotion-insmörjning", hon fylls på energi efter kl 20.30 varje dag, just nu dricker hon 1,5 liter bubbelvatten varje dag (sponsra oss med soda streamer plz)

Men framförallt är hon otroligt mottaglig för sin egna utveckling och förbättrande av sig själv och sina egenskaper. Avundas dig för det!


Likes

Comments