​Hej allesammen, velkommen til vores blog. Vi er to piger som har stor interesse i mode, fashion, makeup osv, så derfor tænkte vi at lave en blog. Vi ville kunne give jer en masse inspiration til outfits  . For at lære os bedre at kende, kommer der lidt informationer om os her.

Jeg hedder Mille Larsen. Jeg er 14 år, og bor i Dragør. Jeg går i 7. A på Dragør skole syd. 

Jeg hedder Emma Heitmann. Jeg er 13 år 14 til april, og bor i Dragør. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey Friends.

Velkommen til vores blog. Vi er to piger som har stor interesse for mode, fashion og makeup. Så derfor tænkte vi at lave en blog, vi er bedste veninder og har kendt hinanden i 10 år. Vi ville kunne give jer en masse inspiration til outfits, snacks osv.

Hvorfor vi har startet en blog.

Vi har startet en blog fordi vi syntes det er fedt bare at kunne smide et indlæg op når man er på farten uden at skulle bruge ekstrem meget tid på det. Blogs er meget nede på jorden som man kan sidde og hygge sig med at læse.

Information om os.

Jeg hedder Mille Larsen. Jeg er 14 år, og bor i Dragør. Jeg går i 7.A på Dragør skole syd. Jeg har en storesøster på 17 år og en lillebror på 9 år. Til hverdag elsker jeg at tilbringe min tid sammen med venner, shopping og hyggelige cafe ture.

Jeg hedder Emma Heitmann. Jeg er 13 år 14 til april, og bor i Dragør. Jeg går i 7.A på Dragør skole syd. Jeg har en lillebror på 11 år. Jeg kan også rigtig godt lide at tilbringe min tid sammen med venner, shopping og cafe ture.

Instagram: Millegl

instagram: Emma.heitmann

Vi håber i vil følge med i vores verden. Møs Mille og Emma!

Likes

Comments