Vill rekomendera en serie till svenska folket som jag har sett länge.

Programet heter Paranormal Witness som går på amerikanska kanal  Syfy.

Serien utspelar på olika platser i USA där folk har varit i kontakt med övernaturliga(som spöken,ufon,demoner) och där man får med personer som har varit med om övernaturliga saker in deras berättelser genom hela avsnitten, där dom återberättar berättelser som i ett skräckfilm.

Av personlig erfarenhet så måste jag säga programet det är riktigt läskigt att kolla på! Nedan för länkar jag till en trailer ifrån ett bra avsnitt.

 

Paranormal Witness är värd att checka  in om ni vill har bli rädda!

(Obs finns ladda ner på följade torrentsidor)

http://www.syfy.com/paranormalw

itness


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland tycker jag bara aldrig ska ta snabba slutsatser. Att bedöma en människa utan man har lärt den personliga sida är en dom mest fulaste sakerna människor göra idag när kommer till dejting,realtionship och så vidare. Rnb stjärnan Avant förklara det på sätt som väldigt bra i sin musikvideo...

 

 

Cheers

Avant - 4 Minutes .


Likes

Comments

Tydligen så är det någon person som har upptäckt något mystiskt i de egyptiska pyramiderna och nu vill han ha 5 000 000 dollar för sin tystnad, annars kommer han att ladda upp den fulla versionen av den här videon.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=iM68NZ2vFHA

Hemsida: http://www.now-i-know.com/

Så vad handlar det hela om? Är det fake, viral, eller finns det faktiskt en chans att det hela är på riktigt?

Likes

Comments

Fakta om Filmen: Filmen kretsar kring Dom, en ung wannabe fotboll casual, som får dras in i den karismatiska men farlig värld av företagets främsta pojke, Bex.

Godkända för sin snabba mun och humor, blir Dom snart ett pojkarna. Men som Bex och hans gäng i konflikt med rivaliserande fotbolls firmor i hela landet och spiraler våld utom kontroll, inser han att han vill ut - tills han lär sig det är inte så lätt att helt enkelt gå ut ur firman.

Humoristisk, hjärta uppvärmningen och satt till en jazz funk 80 soundtrack, är the firm en klassiker som kommer av ålder historia som utspelar sig bland en av Englands mest hyllade firmor.

Bortsett ifrån filmen så tycker jag 80 Casual kulturen var/är jävligt snygg klädstil!. Snygga adidas skor och fina File jackor är gör man tappar hackan till deras kläder!  Kolla på deras klädstil! Riktigt bro brittish! 80-talet är tillbaka

 

 Likes

Comments