Jag tycker att det är mycket nu i maj-juni. Men så är det typ varje år vid försommaren. Hela tiden någonting på g. Men de är ju mest sköna och roliga saker. Maj är månaden när solen verkligen kommer fram och det där aprilvädret har blåst bort. Behöver få solljus på mig.
Jag kände att jag behövde peppa mig själv lite med ett inlägg med saker att se fram emot. Här kommer de.

Först av allt märker jag först nu hur nära det är till körkortet. Det är så välförtjänt, som jag hållit på med de där.

På fredag har jag en tid hos frissan! Super taggad!!! Är inte riktigt hundra på vad jag ska göra än men det gör ju det hela lite mer spännande.

Sen så har jag flera resor bokade till i sommar. Ska bli så kul och framförallt skönt att komma bort lite. Har spånat lite på att boka in en weekend om några helger också, men vi får se hur de blir me de.

Nu är det ju också en festperiod. Eller kanske mer den tiden på året när man umgås mycket med vänner. Många som fyller år och mycket som ska firas. Jag menar det har ju precis varit Valborg och sen kommer skolavslutning och midsommar. Wiho!

Jag har fått jobb i sommar. Planen var egentligen att det här skulle bli min sista sommar utan att jobba men jag sökte ändå mest för att ta chansen. Jag fick det nämligen genom kommunen. Det blir 3 veckor på en förskola i början av lovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hämtade mamma upp mig vid 12 tiden för att käka lunch tillsammans. Vi bestämde oss för att plocka ihop varsin sallad och åka ut med hundarna, ha en picknick helt enkelt. Det var super mysigt! Dock så är jag lite rädd för vildsvin. Kanske låter löjligt för vissa men jag har extrem respekt för de djuret.

Hade tänkt att jag skulle träna lite ben nu men jag känner verkligen av passet från igår. Har inte kunnat gå normalt på hela morgonen. Aja de bästa botemedlet mot träningsvärk är väl mer träning, right?

Likes

Comments

Har idétorka... Tänkte att jag svarar på lite frågor istället för att inte skriva något alls.

Hur gammal är du?

15, fyller 16 i oktober.

Nämn tre saker som vi kanske inte vet om dig.

Jag har alltid varit väldigt envis till att få min röst hörd, viktigt att folk lyssnar när jag pratar. Är verkligen en klumpig person. Alltid den som fläckar ned kläderna eller tappar saker. Jag har ett långt ärr på underarmen som kan misstros för att jag skurit mig, Egentligen var det min gamla kanin, Puss, som var lite arg. Kan förstå det det dock. Vem vill leva i bur egentligen?

Vad köpte du senast?

De var nog en glass igår eftermiddag tillsammans med Hanna och Teddie.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?

Jag är väldigt nöjd över mina ögon och ögonfransar. De är stora och långa.

Vilket är ditt favoritämne i skolan?

Det är en väldigt bra fråga, antingen Engelska eller Samhällskunskap.

Hur lång är du?

Typ 163 tror jag.

Vilken färg har du på ögonen?

Mörkbruna.

När vaknade du imorse?

Klockan stod på halv nio. För tidigt för mig :(

Vilken är din favoritglass?

Är generellt inget glassfan men mörk chokladglass är så jäkla gott. Nu blev jag jättesugen...

Sover du på en särskild sida?

Om jag sover med någon ligger jag nästan alltid på högersidan men annars typ mitt i sängen.

Har du någon piercing?

Haft i öronen men de växte igen för ett par år sen. Måste ta igen, så snyggt med örhängen!

Vilka husdjur har du haft?

Vi har haft fåglar, fiskar, hamstrar, hundar, hästar och en kanin.

Har du någon dålig vana?

Jag svär en del. Det är något jag verkligen vill få bort. Tycker det låter så omoget och oseriöst.

Vilken är din bästa egenskap?

Jag skulle vilja säga att det är mitt sätt att prata på. Jag har det väldigt lätt att argumentera, så har det alltid varit. Sen så har jag inget problem med att vara social. Något som jag också vill koppla till min talande förmåga.

Vilken är din sämsta egenskap?

Jag blir jättelätt irriterad på folk. Det kan vara allt ifrån att någon smaskar till att de inte kan stå för vad de säger. När någon väl börjar gå mig på nerverna har jag svårt att bryta de.

Likes

Comments

Idag vid tretiden åkte jag, mamma och Måns in till Stockholm. Åkte främst för att kolla in en gymnasieskola. Jag är rätt sugen på att dra ifrån Strängnäs de kommande tre åren.
Småstadslivet är inte riktigt för mig, åtminstone inte nu. Samtidigt så skulle de va skönt att plugga i Strängnäs när alla vänner ska göra det och det finns ju faktiskt väldigt bra skolor hemma med. Men Stockholm skulle för mig vara en chans att breda ut vingarna lite, att få se och uppleva mer.

Jag är fortfarande väldigt kluven i gymnasievalet men varför de egentligen? Som min bror Måns säger:
"De kan inte riktigt gå fel"
Vad de än blir tror jag att de blir bra. Finns ju plus och minus med allt egentligen. Måste bara ta mig
en funderar på vad jag vill prioritera.

Likes

Comments

Införskaffat mig ett nytt iPhone skal från Richmond&Finch, så cleant.

Likes

Comments

Min naturliga hårfärg är kopparröd. En härfärg jag idag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka. När jag var mindre tyckte jag inte om den alls lika mycket, jag nästan skämdes och tyckte den va pinsam. Så när mamma tyckte att jag var tillräckligt gammal gick jag direkt och tonade håret. Sen dess har jag pendlat mellan lite olika färger. Det har såklart slitit jättemycket på mitt hår.

För ungefär två veckor sen var jag hos min frisör på Björn Axén för att fräscha upp lite. Jag har kommit fram till att jag vill bli ljusare... igen. Det här blev en liten större process än vad jag hade tänkt mig och jag blev tvungen att boka om min tid till en ny längre fram. Jag behövde nämligen ytterligare två timmar för att min frisör skulle ha tid att rädda mitt stackars hår innan blekning. I väntan på nästa tid fick jag köpa hem en produkt som heter Olaplex. Olaplex hjälper till att stärka upp slitet hår som ska färgas eller tonas. Det här är verkligen en sån där mirakelprodukt för sånna som mig, sånna som älskar förändring.

Likes

Comments

Det är alltså lite mer än en månad kvar till juni. Jag vet inte vem det var som kom med utrycker aprilväder men de är iallafall ingen myt. I-landsproblemet att välja kläder på morgonen blir dubbelt så svårt. Tillexempel vaknade jag imorse till sol, åt lunch i regn och kom hem i snö. Allting svänger så himla fort. Går på en minut och vädret blir helt annorlunda. Snart drar jag från Sverige alltså.

Är så sjukt glad att jag fått klart alla mopedkörlektioner vid det här laget. Fy va jag känner för er som är mitt uppe i det. Been there, done that.

Likes

Comments

Som många andra älskar jag att umgås med min mamma. Ni förstår, vi är väldigt lika på många olika sätt. Förutom att vi till utsidan skulle kunna vara samma person i olika åldrar delar vi flera intressen. Bland annat blommor. Jag älskar blommor och det gör min mamma med... eller ja mer. I förrgår drog vi till de blomtokigas paradis Zetas i Segeltorp för att hitta lite vårkänsla. Jag fick faktiskt en riktig boost inför sommaren.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag runt tio, vilket är sent för att vara jag. Vet inte om jag är den ända som har svårt att sova ut på helger. Förra året kunde jag sova till två-tre utan problem. Fast det har nog att göra me hur länge jag va ute då jämfört med nu när jag helst är i säng vid elva. Jag har gått och blivit gammal helt enkelt.

Dagen har varit segare än sirap. Skriver det här inlägget vid 18-tiden och jag vill tala om att jag är redo att gå och lägga mig nu. De här är de värsta typerna av söndagar. Jag behöver avsluta veckan på topp, göra något kul eller göra något iallafall. Annars tar söndagsångesten över.

Något som gör mig glad dock är blommorna jag fick av pappa! Visst är dom fina? Grönt och vitt, så himla cleant och fräscht. Han kan verkligen det här med blommor, älskar dig papi!!

Likes

Comments