Postad i: My life, Loved ones, Foto

Jag finner knappt ord för hur tacksam och glad jag är över helgen. Tusen tack min fina familj för presenter, roliga upptåg och många skratt. Jag älskar er! ❤

Likes

Comments

Postad i: Kompishäng, Loved ones, Foto

Tack för att jag har er i mitt liv. Då känns alltid livet på topp. Ni gjorde min helg och mitt födelsedagsfirande underbart. Så roligt! Mina vänner, jag älskar er! ❤

Likes

Comments

Postad i: In my mind

En känsla vi nog alla haft då och då... dra åt!!!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Kompishäng, Loved ones

Då är 2017 här. Känns skönt och jävligt underbart att just känna känslan av alla olika möjligheter, förväntningar och drömmar för 2017. Spännande att se vart detta år tar oss... I detta inlägg vill jag tacka ALLA inblandade som har gjort mitt 2016 så pass bra som det blivit. Visst har jag stött på väldigt jobbiga stunder och därför blickar jag glatt fram mot 2017. Tack mina fina, nära och kära. Vad skulle jag gjort utan er?! Ingen nämnd, ingen glömd. Ni är guld värda. Jag älskar er! ❤️

Fotona i detta inlägg är från igår (nyårsafton) + We Heart It. Tack alla fina som gjorde Joels och mitt slut underbart. Riktigt trevlig och glittrig kväll/natt!

Sååå, nu välkomnar vi 2017. Heja heja!!

Likes

Comments

Postad i: Egenkär, Foto, Loved ones, My life, Adventures, Kompishäng

Här kommer en salig blandning av gamla och nya foton. Jag kände helt enkelt för att publicera några av mina 10 000 foton. Varför? För att vi närmar oss ett nytt år med stormsteg och jag hade tid att titta igenom mina foton. Jag blir lycklig i kroppen. Mot ett nytt år folks!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Loved ones, My life

Då kommer lite foton från julen 2016 upp. Denna jul och ledighet har varit den bästa på länge. Har ett underbart lyckorus i hela kroppen. Tusen tack till de underbara fina människor som gjorde denna jul fantastisk.
Kärlek!! ❤️
Nu njuter jag vidare av min ledighet. Mot ett nytt år!

Likes

Comments

Postad i: Egenkär, In my mind, My life

Vilken härlig lördag. Snacka om att inte känna någon stress eller press. Bara det att jag känner lugn att ligga i soffan och blogga. Morgonen började med besök av pappa och Karin. Vi åt en jätte mysig och god frukost tillsammans med morbror och kusinerna som var på besök över fredagen. Tack för att ni kom förbi från Vadstena! :)
Nu ska jag öppna en öl och TA DET LUGNT. Lördagen visar vägen!

Likes

Comments

Postad i: My life, Foto

Då langar jag upp ett inlägg igen. Tiden bara rinner iväg. Helt seriöst, jag hänger inte med. Mycket händer på jobbet och i förra veckan insåg jag att det snart har gått 2 år sedan jag började på Björnen. I samma veva kom jag även att tänka på att jag fyller 28 år om 2 månader... herre!! Helt otroligt så är det snart julafton och ett nytt år igen. Känns som om tiden rinner iväg lite för snabbt men samtidigt så känns det självklart väldigt bra och roligt! :)

Likes

Comments