Hej fra Seychellerne! Her har vi det godt, indtil videre har den stået på afslapning på stranden og en lille smule sightseeing. Alting er så smukt her og vejret har virkelig været med os! I går spiste vi en lækker frokost på Eden Island, hvorefter vi gik en tur i havnen og så på de luksuriøse både. Samme aften tog vi på et lokalt madmarked på stranden og fik noget grillet fisk og friskpresset juice og så den smukke solnedgang.

Idag besteg vi bjerget Morne Blanc - jeg tror aldrig jeg har svedt så meget i mit liv før! Turen var kun én kilometer, men det gik op af bakke hele vejen op og var super stejlt, og så i den varme! Derefter tog vi ud til et efterladt hotel og spiste frokost og så den smukke udsigt. Det var alt for nu. XO...


//Hey from the Seychelles! We're doing pretty good here, so far we have done a lot of relaxation on the beach and a little bit of sightseeing. Everything is so beautiful here and the weather has been so great! Yesterday we ate lunch at Eden Island and afterwards we took a walk along the harbor to have a look at all the luxurious yachts. The same evening we went to a local market on the beach, where we got some grilled fish and some freshly pressed juices and watch the sunset.

Today we tracked the mountain Morne Blanc - I don't think I have ever sweated so much before in my life! The trip was only 1K, but it was uphill all the way and it was really steep and also in that heat! Afterwards we went to an abandoned hotel to eat lunch and enjoy the nice view. That's all for now. XO...//

Billederne er taget med min iPhone så se bort fra den dårlige kvalitet... Jeg glæder mig til at vise Jer flere billeder fra mit kamera når jeg kommer hjem igen.

//The photos are taken with my iPhone, so don't mind the bad quality... I look forward to showing you more pictures when I get home//

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej! Idag tager min storebror og jeg til Seychellerne, hvilket er noget jeg har glædet mig virkelig meget til. Kan næsten ikke få armene ned over, at jeg skal ned til sol og varme og de lækreste strande og bare slappe af efter bacheloren endelig er blevet færdig! Jeg håber på at give Jer lidt updates fra vores rejse undervejs med lidt tips og flotte billeder. Jeg glæder mig til at fortælle Jer mere om vores tur! XO...

Hey! Today I'm traveling to the Seychelles with my big brother, which is something I have looked very much forward to. I'm so excited I can't event get my arms down thinking about the sun and the warm weather and the most amazing beaches and how I'm just going to relax as the bachelor project is finally finished! I hope to give You some updates from our trip with some tips and nice pictures. I'm excited to tell You more about our trip! XO...

Likes

Comments

Hej til jer der læser med! Så lige mit snit til en overspringshandling fra bachelorskrivningen! Lige nu sidder jeg og drømmer mig væk til masser af sol og varme, ligesom min sidste ferie til Mexico.

Én af de ting jeg mener man ikke skal gå glip af når man har rejst den lange tur til Mexico, er helt sikkert sol- og månepyramiderne som ligger ca. en times kørsel udenfor Mexico City. Solpyramiden er er 62 meter høj med sider på over 200 meter hver. Så ikke nok med at man får oplevelsen og den gode udsigt, man får også trænet lårmusklerne!

Her er lidt tips hvis i selv har planer om at besøge pyramiderne:

* Husk for guds skyld at købe vand inden du bestiger pyramiderne i den hedende varme med solen der bare står og brænder ned!
* Selvfølgelig skal man altid huske solcremen! Jeg havde i dette tilfælde også taget en kasket og en kimono på for at beskytte mig selv for solen, da der ingen skygge er at finde nogen steder på det store areal pyramiderne befinder sig på.

* Der findes to steder man kan komme ind på området på. Vi tog "bagindgangen" da der ikke er så mange turister som anvender den indgang.

* Vær opmærksom på de mange sælgere der er på området. Ofte har de sat priserne ekstra høje end hvad de i virkeligheden er værd, så husk at prut om priserne hvis i skal købe noget. Et lille tip er at gå hen til de butikker som befinder sig ved "hovedindgangen", da de sælgere som går rundt på området har sat priserne meget højere til at starte med.

Et andet sted i landet ligger Palenque Pyramiderne som også er ret fantastiske og helt sikkert en udflugt værd! Vi lagde ud med en gåtur gennem junglen med en guide, for at se de ruiner fra pyramiderne som lå gemt dybt inde i junglen. Virkelig en speciel oplevelse med et helt andet klima end ved solpyramiden.

Jeg kan varmt anbefale at bruge penge på at få en certificeret guide med rundt og fortælle om pyramiderne! Det gjorde vi, og det var virkeligt lærerigt at få nogle historier om hvad folkene dengang brugte de forskellige bygninger til osv.
Jeg håber I selv får lyst og muligheden for at opleve disse vidundere eller bare får drømt jer lidt væk til sol og varme! XO...

Likes

Comments

Hej! Efter jeg kom hjem fra Paris, og efter julen og nytåret var forbi, gik rejsen i år til Mexico! Jeg har været på ferie i Mexico én enkelt gang før da jeg var 13 år, men havde hele tiden haft et ønske om at komme tilbage og opleve landet igen. Valget faldt derfor i år på Mexico da vores mexicanske veninde Claudia var flyttet hjem til Mexico City og vi vildt gerne ville besøge hende! Derudover var det jo også optimalt at have en personlig guide som kunne tale sproget og vise os alle de lokale steder, at spise og shoppe, samt fortælle os hvad der var værd at se.

Jeg vil i dette indlæg give en lille introduktion til de første par dage af rejsen som startede på øen Isla Mujeres.

Vi spiste en lækker morgenmad hos Barlito! Som i kan se på billedet har jeg allerede drukket min kaffe! Den var simpelthen bare SÅ god! Kan virkelig anbefale denne cafe/restaurant. De er specielt kendte for deres lækre cinnamonbuns, som vi kan bekræfte at være vildt lækre! Omgivelser er derudover også super smukke, da man sidder i en oase af palmer og smukke planter. Da cafeen ligger op til en meget lille havn, kan man gå en tur og kigge på de flotte både efter man har spist.

Isla Mujeres er en ø som ikke er større end, at du kan nå at køre hele øen rundt og stadigvæk nå hjem til frokost! Øen byder på mange forskellige aktiviteter bla. snorkling, cykling, afslapning på stranden, eller besøge en skildpadde farm. Vi valgte at udforske den lille ø ved at leje en golfvogn. Vejene er mange steder ret smalle, så en golfvogn er en optimal måde at komme rundt på. Man kan leje dem mange steder på øen og er nok én af de transportformer der bliver anvendt hyppigst på øen.

Et andet hyggeligt sted at spise sin morgenmad er 'Rooster on the Go'. Cafeen ligger mere centralt i byen end Barlito og er derfor lettere at komme til. Cafeen er ikke specielt stor, men de har både borde indenfor og udenfor. Deres juicer er specielt lækre, men også deres forskellige sandwiches var virkelig gode. Et hyggeligt sted jeg varmt kan anbefale.

Alt i alt er Isla Mujeres en skøn ø med lidt af hvert til en hver smag. Men grundet øens lille størelse, er en weekend mere end nok til at udforske denne ø. XO...

Likes

Comments

Hej! Idag vil jeg godt dele mine absolut ynglingssteder, at spise morgenmad/brunch i Paris! Selvom standard morgenmaden i Frankrig består af brød fra gårdagens middag med lidt marmelade og smør til eller en croissant og en sort kaffe, er Paris hoppet med på brunch-trenden og har faktisk nogle rigtig lækre caféer, der er et besøg værd!


1. Holybelly
Nok det sted jeg fik spist morgenmad flest gange mens jeg var i Paris. Deres pandekager er simpelthen SÅ lækre! Man kan vælge imellem en sød eller en saltet pandekage, som I kan se på billedet. Den saltede udgave med æg, bacon og sirup er et sikkert hit, hvis man har været ude og få en lille fjer på dagen før! Der er især travlt på cafeen i weekenderne og du kan sagtens komme til at stå en time i kø før der er bord! Så kom i god tid, da de stopper med at servere morgenmad efter kl 12.

Adresse: 19 Rue Lucien Sampaix, 75010 Paris

2. Ob-la-di
Den hyggeligste lille café! Der er virkelig få pladser, så her kan man også komme til at stå lidt i kø. Deres udvalg er ikke så stort og består primært at yoghurt med deres hjemmelavet granola, som de har i forskellige varianter. Jeg prøvede en granola, der var lavet på quinoa som var super lækker! Derudover kan jeg også anbefale deres scones der indeholder lidt bær, som gør dem super saftige og lækre! Fra cafeen kan man snildt gå til Marais kvarteret eller Canal Saint Martin som er nogle vildt hyggelige områder og fyldt med skønne butikker.

Adresse: 54 Rue de Saintonge, 75003 Paris

3. Cafe Oberkampf
God kaffe og lækker morgenmad! Helt sikkert et besøg værd. Det er normal madkultur i Paris, at man ofte skal vente på at få plads, men så kan man snildt nyde en kop kaffe udenfor, mens man venter! De fleste cafeer har endda sørget for, at man har et sted at sidde mens man venter. Vi bestilte lidt forskelligt og må sige, at alt vi smagte var super lækkert!

Adresse: 3 Rue Neuve Popincourt, 75011 Paris

4. Fragments
Fragments har de lækreste avocado-madder! Cafeen er lille og hyggelig og ligger lige om hjørnet fra Marais kvarteret. Derudover er deres kaffe super god og deres personale er søde og imødekommende. Virkelig et besøg værd!

Adresse: 76 Rue des Tournelles, 75003 Paris

5. Season

En café der bare oser af IG potentiale! Smuk indretning hvor de serverer alle de gode klassikere som avocado-madder og acai bowls. Det er simpelthen bare så lækkert, at spise her både til morgenmad og frokost!

Adresse: 1 Rue Charles-François Dupuis, 75003 Paris

6. Hardware Société Paris
Efter at ha' besteget de mange trapper op til Sacré-Cæur, venter der en velfortjent brunch hos Hardware Société. Deres menukort er meget utraditionelt men super lækkert! Derudover er deres anretninger også vildt flotte! Man tør næsten ikke at ødelægge det, når de har gjort det så fint!

Adresse: 10 Rue Lamarck, 75018 Paris

7. Paperboy Paris
Hvis man er i humør til at spise en lækker sandwich fra morgenstunden, eller man bare vil have noget andet end æg og yoghurt til sin brunch, så er Paperboy det helt rigtige sted at få stillet sulten! Der bliver ikke sparet på indholdet, så man er sikret en fuld smagsoplevelse, og man kommer ikke til at gå sulten derfra. Alt i alt en super hyggelig cafe med cool personale og lækker mad.

Adresse: 137 Rue Amelot, 75011 Paris

8. Coquelicot

Hvis man er på sightseeing i Montmartre kvarteret, så må man ikke gå glip af Coquelicot som ligger tæt på metrostationen Abbesses. Coquelicot, som betyder valmue på fransk, er en café/bager, som serverer traditionel fransk mad. Her kan du få det klassiske brød med smør og marmelade og hvor kaffen bliver serveret i skåle til at drikke af. Derudover har de også tærter, æg og yoghurt på menuen, hvis man er til det. Hvis man har en sød tand, kan man kigge indenfor i bageriet, og se de mange lækre franske delikatesser! Hvis man bliver fristet af noget (og det gør man), siger man det bare til tjeneren.. Der bliver ofte travlt i weekenderne, specielt i morgentimerne, så her kan man også risikere at skulle vente lidt. Man kan virkelig fornemme, at det er et sted de lokale også vælger at spise deres brunch! Det meste af året kan man sidde udenfor på torvet og spise sin mad mens man kigger på alle menneskerne gå forbi. Så hyggeligt at sidde der i solen og drikke kaffe!

Adresse: 24 Rue des Abbesses, 75018 Paris

9. Biglove Caffé
Lækker mad og kaffe! Caféen har den hyggeligste indretning, derudover har de et stort udvalg! Jeg var dog ikke så sulten, så jeg valgte en vanilje yoghurt med hjemmelavet granola og frugt. Det smagte virkeligt godt! Caféen er også lidt større end de andre steder jeg har nævnt på listen, så hvis man er mange til brunch er det her sted helt klart et besøg værd.

Adresse: 30 Rue Debelleyme, 75003 Paris

10. Pancake Sisters
Det var faktisk ved et tilfælde at jeg og N endte med at spise brunch på denne café. Der var simpelthen for lang ventetid hos Holybelly, så vi besluttede os for at gå et andet sted hen og få pandekager. I weekenderne kan man kun vælge deres brunchtallerken, som består af en pandekage med æg og bacon, en pandekage med smør, en salat med hummus og noget græskarmos. Til dessert får man en stak pandekager med lidt sødt på toppen, og derudover er der kaffe ad libitum. Lille hyggeligt sted med en anderledes version af den traditionelle brunchtallerken.

Adresse: 3 Rue Lucien Sampaix, 75010 Paris

Jeg håber I får lyst til at prøve et par af stederne, når i selv skal besøge Paris!

XO...

Likes

Comments

Hej til jer der læser med!

Jeg villle ønske at alle havde muligheden for at rejse og studere i udlandet, da det styrker meget mere end ens faglige profil. Jeg har nu haft chancen for både at læse et år i Canada da jeg var 15 år og er for nyligt kommet hjem fra et semester i Paris. Derudover går jeg faktisk i øjeblikket og undersøger mulighederne for at læse min kandidat i enten USA eller Australien - så det glæder jeg mig rigtig meget til at fortælle jer mere om!

Men tilbage til Paris! Paris er sådan en fantastisk by og jeg føler slet ikke at jeg fik set og oplevet alt det jeg godt ville, selvom jeg var der i 4 måneder! Men i den tid jeg var der, fik jeg en masse skønne oplevelser med som jeg gerne vil dele med jer. Tænker jeg vil dele det op over flere oplæg, da jeg slet ikke tror jeg kan få det hele med i ét oplæg uden i vil synes der vil være alt for meget!

Da vi fik muligeheden for at læse et semester i udlandet igennem mit studie, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg ville læse i Paris! Min største motivation var helt klart byen! Har altid drømt om at gå rundt imellem de smukke bygninger, spise lækre croissanter og snakke fransk. Derudover var det også oplagt eftersom min familie har venner rundt omkring i Frankrig. De hjalp mig bla. med at finde den mest perfekte lejlighed til mig til en overskuelig pris, samtidig med at det også var lidt trygt at vide at der altid var nogen man kendte man kunne ringe til eller tage hjem til hvis jeg havde brug for det...

Jeg kom ind på det universitet som hedder 'Université Paris-Dauphine' som ligger ved den endestation der hedder 'Porte Dauphine' i det 16.arrondissment. Jeg var så heldig at få en skøn lille lejlighed i det 10.arrondissment også kaldet 'Montmartre' området, som bare lå helt fantastisk tæt på alt! Domkirken Sacré Coeur lå bla. 5 min. gang fra min lejlighed.

Mine dage gik selvfølgelig med studiet, men mest af alt gik de med at opleve byen og finde nye steder man ikke havde set eller prøvet før! Jeg fik drukket en hel del vin, hygget med de nye bekendskaber jeg fik, spist ALT for meget god mad og bare gået byen tynd!

Dette var blot en lille introduktion til hvad jeg lavede i Paris og hvor jeg boede. Jeg vil selvfølgelig dele forskellige tips og inspiration fra Paris jeg tænker i måske vil få glæde af!

XO...


Likes

Comments

Hej og velkommen til min lille blog!

Da dette er mit allerførste blogindlæg vil jeg starte med at fortælle lidt om mig selv og hvad der har været min motivation for at starte denne blog. Mit navn er Manja Mikkelsen og jeg er 23 år og bor i København med min kæreste N. Til hverdag læser jeg på Copenhagen Business School på Frederiksberg og afslutter min Bachelor nu til sommer, hvilket jeg glæder mig VIRKELIGT meget til! Begynder nærmest at smile hver gang jeg tænker på alt det jeg har været igennem og alt det hårde arbejde der har fulgt med! MEN, nu kan jeg endelig se en ende på det!

Min motivation for at starte denne blog har nok mundet mest i at jeg altid har fundet de sociale medier interessante! Specialt finder jeg det interessant den måde man kan blive inspireret på, både indenfor tøjmode og boligindretning, men også det at man kan få lov til at "være med på en kigger" i andres livsstile og hverdagstanker. Jeg syntes at en blog kunne være en helt fantastisk måde at lære nye mennesker at kende og måske man finder nogen som har de samme interesser som jeg selv.

Denne blog vil være et sjovt lille sideprojekt som vil omhandle min personlige livsstil, rejser og mine hverdagstanker. Jeg håber i vil blive hængene og finder mine indslag interessante! Velkommen til!

XO...

Likes

Comments