hejsan hallå allihopa! 

Jag har precis kommit hem från skolan, slutade en halvtimme tidigare idag än vanliga torsdagar och det bästa är att imorgon är jag ledig. Vi fick ledigt eftersom att vi var i skolan i söndags. Så jag sitter på mitt rum med Frida och kollar lite youtube nu innan jag ska springa ner till bussen. Synd nog så regnar det jätte mycket ute så det var ju inte så roligt. 

Så nu blir det lång helg hemma i loos och jag har ingen aning om vad som händer än! Men det märks! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon mina kära vänner!

Just nu sitter jag i skolan och är redo för en ny skoldag. Första lektionen är svenska och jag, frida och hanna är ungefär en halvtimme tidig. Jag åkte hem till loos igår och träffade alexandra på gårn. Men det var väl sådär så åkte hem rätt så tidigt ändå. Så imorse var jag tvungen att kliva upp lite extra tidigt för att ta bussen från loos te ljusdal. Det förklara varför jag är så tidig till skolan. Men jag hade tur ska ni veta. Frida kom och mötte mig idag, kanske inte ända ner till bussen men hon hade skavsår så förstår haha.

fler inlägg kommer att komma upp här på bloggen och lovar att försöka vara aktiv så mycket jag har tid till. Nu ska jag alldeles strax börja min lektion så vi ses senare idag min kära vänner! :D


Likes

Comments

Nu när jag la mig i sängen så kom jag och tänka på en sak jag funderar på ibland.

Jag är inte 12 längre som sitter och surar över små saker som hänt i mitt liv, i detta fall bråk med kompisar, nu före detta då. Men jag bemöts ofta av en person jag icke har något gemensamt med längre. Jag får onda blickar och känner mig smått hotad av denna personens attityd.

Jag har inget emot att vi inte är vänner eller pratar, men jag tycker inte att det är okej att fortsätta den barnsliga fasoner som dessa. Man behöver inte vara vänner men man kan acceptera varandra som vilka människor som helst. såklart att jag själv har åsikter om det som har hänt och till och med om personen själv. Det betyder inte att jag går emot personen och visar upp "hur sur eller arg" jag är.

Att skriva mina tankar kring det här kommer förmodligen inte att hjälpa mig i denna situationen men jag har fått lätta lite på mina tyngder jag bär runt på och det betyder i alla fall något för mig.

Nu ska jag fortsätta fundera ett tag och återgå till att försöka sova!

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev, men vad gör det om några år?

Jag sitter just nu inne på mitt rum på elevhemmet med Frida. Och ja vad gör vi ens för något?.. Ingenting speciellt mer än att kolla runt på datorn. Finns inte så mycket mer att göra såhär dags på dygnet.

Idag har jag inte varit i skolan utan legat hemma med världens huvudverk.. Tur nog så var Frida med mig hela dagen så slapp var ensam i alla fall. :)

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och hoppas på att huvudverken släpper så att jag kan gå till skolan imorgon. Ha det så länge mina fina vänner!


Likes

Comments

Har totalt glömt bort att blogga, har inte ens tänkt på det faktiskt.
I måndags så åkte vi till Mariefred för lite semester, vi har haft skapligt väder men de har regnat idag. Vi har nästan inte gjort något den här veckan, var till Strägnes idag . Köpte en klänning på Vero och Moda eller vad de nu heter. En enkel svart långklänning.

Imorgon så ska de vara sol hela dagen så då kanske vi kan bada, Agnes har ju tjatat om de hela veckan.


Likes

Comments

Har inte haft något att skriva om det är därför det inte har blivit några inlägg.

Igår var de skolavslutning för mina lillebröder, så var till kyrkan på kvällen och kollade på. Skönt att jag slipper det nu.
Det var ganska fint väder ändå, det regnade inte iallafall.

Idag så har jag bara vart med Frida, det ända vi har gjort är att sitta och loda. Vi är så dålig på att komma på saker man kan göra. Tror vi skulle åka lite bil sen iallafall.

Nu ska jag kolla runt lite på datan, hörs hej!

​Jag och Adam förra året. 

Likes

Comments

​Sitter just nu i soffan och kollar på tv, är ensam hemma och har vart de ett tag nu men dem lär väl komma snart. 
Det positiva är att det har varit varmt hela dagen, vilket har varit jätte skönt. Tycker att det kan fortsätta så hela sommaren nu. 

 

Likes

Comments

Jag vaknade ganska tidigt idag, klockan tio. Det var faktiskt sol och ganska skönt ute, men nu började de blåsa lite.. Bara det inte börjar regna för det börjar bli lite gråa moln. Får hoppas att det blir fint hela nästa vecka.

Har inte den blekaste aning om vad jag ska göra idag men det märks.


Likes

Comments

Har verkligen inte gjort ett skit idag, dammsugit och plockat ur diskmaskinen bara. Men det har ändå varit en ganska skön dag. För en stund sen åkte vi och kollade om vi fick se någon björn, men det fick vi ju inte. Jag brukade se björn nästan varje år när jag var mindre men nu har jag inte sett på flera år. Mamma har redan sett 5 eller 6 björnar. Jag ser bara en massa jävla älgar som inte ens är roligt att kolla på.

Nej men ska väl fortsätta kolla på tv:n nu.

Likes

Comments

Vaknade runt elva idag och har inte gjort ett dugg. Finns inte så mycket att göra heller. Det är ju så tråkigt när inte Frida är här, inte för att vi hittar på nå men ändå. Kändes konstigt att sova själv inatt men det var ganska skönt.
Ska väl nog gå ner och kolla vad min pappa gör.


Likes

Comments