Idag är det 15 dagar kvar tills vårt äventyr startar. Känslan är att vi har rätt bra koll på läget. Den långa to-do-listan som vi började fylla med aktiviteter för ett år sedan, är så gott som slutförd. Nu börjar vi fokusera mer och mer på packningen.

Den senaste veckan har vi gjort en del viktiga inköp. Nya UV-kläder till barnen, DVD-spelare och hörlurar (för långa flygresor och bilresor), vandringssandaler, trekking-skor, solglasögon, tunna outdoorkläder.... Matbordet i vardagsrummet har förvandlats till packningsbord. Här lägger vi allt som ska med på resan. Det är en kittlande känsla att se hur bordet fylls på. (Och lite funderar man förstås på hur vi ska få med allt...).

Det finns en "kanske-hög", med saker som skulle vara kul om vi fick med, men som inte är ett måste. En rolig sak i den högen är en julkalender som barnen fått av Leo och Zion. Den är från Panduro och innehåller 24 julpyssel. Ett pyssel varje dag fram till julafton. Med tanke på att vi kommer att missa mycket av den mysiga julkänslan och julaktiviteterna vi är vana vid, så skulle den spela en speciell och viktig roll på resan. Vi hoppas att den får plats. Det återstår att se...

Likes

Comments