Instagram: Magnussalo

Facebook :Magnus Salomonsson

Mail : Muggecool95@hotmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjänare allihopa !! :)

Hoppas allt är bra mer er läsare !  med mig är det iallafall bra, det är ju fredag  :))
Idag började min dag att jag steg upp klockan 9  och åt frukost o fixade mig lite för sedan dra till stan med mamma , för att hämta min mobil som  hade blivit klar, för den ha varit på lagning . Efter vi hade hämtat den åkte vi till media markt för att  jag skulle köpa en ipad till mig, och det gjorde jag det blev en ipad 4g  32g ! riktigt nöjd med den faktist :) aja nu sitter man vid datorn och lyssnar på musik  , och bara ta det lugnt :) Men senare blir det att dra till Lovisa  vara där tills i morgon, så det bli mys ! :)

Ni får ha det bra ! :)Likes

Comments

Tjänare alla läsare ! :)

 

Tänkte berätta lite om "Tourn "  Det är ett företag som samarbetar med oss som bloggar , exempelvis så gör dem att vi bli mer sponsrade med tävlingar , där man kan vinna grejor av olika slag.  Så om du är intresserad av det så tycker jag ni som blogga ska rekrytera er på denna hemsidan ---- > http://www.tourn.se/21b1a15995cd953269eabb519fc549e5
 för er som rekrytera er på den sidan gör mig en tjänst , för då gör ni att jag kan vinna en ipad mini från apple !
Så jag skulle vara tacksam om ni gör detta  för tävlingen ta slut i morgon .

ha det bra ! :)

 

Här har ni en video också !!


Likes

Comments

Tjänare allihopa! :)

 

Har ni missat  " De vet du " senaste låt dem släppte för några dagar sen ? ;)

 

Här har ni!!


Likes

Comments

Tjäänare alla läsare ! :)

Hoppas allt är bra med er ! med mig är det iaf det  :) Jag kom hem från Lovisa för   en timme sen, där jag var i går och idag . Igår gjorde vi inte så hemskt mycket , vi kollade bara på film och hade det bra! Men nu sitter jag vid datorn och lyssna på musik ! :) Vet inte vad jag ska skriva om mer nu så det får bli ett inlägg senare igen.

Ha det bra allesammans!


Likes

Comments

tjenare alla läsare !

sorry för den dåliga uppdateringen idag igen , ska börja blogga bättre:) men nu är jag påväg till lovisa där jag ska spendera min kväll och natt!:) aja jag uppdatera senare.

ha det bra!:)


Likes

Comments

tjenare allihopa!

Sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen! har inte orkat blogga. Men just nu sitter jag inne vid tv'n och chilla,för va på julbalders igår kväll va trevligt ,och är rätt trött . (Mår som man förtjänar idag !) men jag kommer nog uppdatera senare igen ifall jag orka de .

Ha det bra!:)
 

 

Likes

Comments

Godkväll allihopa!:)

Hoppas ni ha haft en bra och trevligt julafton idag , själv tycker jag att de har varit bra ! :) , Har ätit julmat , kollat på kalle anka och hans vänner , öppnat julklappar och kan säga att jag är nöjd med dem ! .  Nu sitter jag vid datorn och ta det lugnt , lyssnar på musik :) men tror jag ska gå och lägga mig snart , för det är en dag i morgon också ! :)   Här har ni några bilder också från dagen ! :)

Godnatt , ha det bra ! :)

Likes

Comments

God jul allesammans !
käkade lite jul mat och så för en stund sen, o nu sitter jag inne vid tv'n och kolla på kalle anka och hans vänner !:) efter det blir det nog julklapps öppning m.m ,Men uppdatera mera senare , ha en fortsatt trevlig dag allesammans!:)

 

Likes

Comments