Tjenare!


Förlåt att Freddies introduktion ej kommit upp än! Hon ska försöka göra det idag<3 Det enda problemet är att hon måste göra massa saker- så den kommer nog upp nästa vecka istället.


Nu är det Fredag och det betyder LEDIGHET! Jag älskar att få sova hur mycket jag vill, gå upp när jag vill och äta godis<3 Fast denna helgen kommer jag ej få nån sovmorgon. Jag ska imorn (Lördag) ut och dela ut reklam med två kompisar, för att känna pengar till laget. Nån i laget gör det varje vecka, så nu är det min tur. Jag bor väldigt nära Gustavslund och ska dela ut vid Västergård. Det här ligger då i Helsingborg, i Skåne för er som ej vet vart det ligger.


Nu i vår ska min klass på läger och då vill jag ha en mysig dräkt, men jag vet ej vilken?! Jag har typ fått ångest för vilken jag ska ha. Vilken tycker ni jag ska ha av dem här? Jag har redan en vanlig rosa kanindräkt men jag vill ha en ny, för den är typ för liten. Kommentera gärna tack! Freddies introduktion kommer snart<3


Likes

Comments

Hejsan!

Jag heter då Majken och jag är 12 år. Jag går i 6:an på Västra Ramlösa Skola i Helsingborg. Jag tycker om skolan och så men ibland är det jobbigt, framförallt med nationella prov. Jag har iallafall klarat mig igenom de muntliga och de gick helt okej. Igår sökte jag faktiskt till en ny skola eftersom att vi ej har högstadie på Västra, jag sökte till Elineberg och Gustavlund.

Jag spelar fotboll i Eskilsminne IF, Helsingborg. Jag kommer nog skriva mer om när vi har spelat matcher och så kanske, vi får se. Vi ska börja träna snart igen med tre gånger i veckan- Måndag, Onsdag och Lördag. Igår hade vi styrka på Nordic Wellnes, nu har jag jätte mycket träningsvärk så jag haltar fram på bena. Men det känns bra att vara tillbaka i träning. Jag kan inte vänta tills på Söndag för då ska vi spela inne cup i Kristianstad. Jag ska sova över med några andra från laget på hotell<3.

Jag vill hålla det lite kort- så nu kommer lite information om min familj. Vi bor då i Helsingborg i ett hyfsat stort hus. Jag har två bröder, en liten och en större, mamma och pappa. Sedan har jag också en kanin som heter Neymar. Jag döpte honom efter min föredetta idol Neymar Jr. Jag har ett eget ganska stort rum med- en säng, bäddsoffa, två tvar och sminkbord. Vi har då två våningar, mitt, mamma & pappas och min storebrors rum är på övervåningen medan min lillebrors är på nedan våningen.

Tack så mycket för att ni har läst denna intrudoktion- snart kommer Freddies också<3


Likes

Comments