Igår fyllde han år mitt hjärta så blev en dag bara för honom. Vi hade lite kalas här på eftermiddagen. Och för första gången i mitt liv bakade ja en tårta 👏🏻😝 den va helt klart godkänd.

Längtar tills imon då jag äntligen ska få träffa en sjukgymnast !
😀 hoppas han kan hjälpa mig.
Idag blir en lugn dag, senare i EM är det dags för kalas nr 2.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Regnet slår mot rutorna så varför inte passa på & baka lite. Blev cornflakeskakor & chockladbollar. Sött & gott haha ska även försöka baka en tårta på söndag 🙄. Haha undra hur den kommer se ut 😅
Bilder kommer ! Jag lovar
👏🏻

Likes

Comments

Då va de fredag .. igen . Veckorna går fort nu när man är hemma. Är sjukskriven pga foglossning och ischias, vissa dagar kan ja knappt gå men igår va det en bra dag & idag lite värre :(. Så har bara slappat o vilat hela dagen , tänkte gå ut o gå men regnet bara öser ner :( så inte så sugen på det. Längtar tills onsdag då jag äntligen ska träffa en sjukgymnast! Hoppas på att få hjälp. Så jag kan jobba.
Idag får även min sambo semester , skönt för honom! Tänkte bjuda han på kines mat ikväll o fira att han inte behöver jobba på 3 veckor
😝

Likes

Comments

Förra veckan va vi och beställde barnvagn. Längtar så tills den kommer. Funderade mycket fram och tillbaka vilken jag skulle ha, en med fyra fasta hjul eller en med svängbara framhjul. Ja det är en hel djungel det där med barnvagnar! Haha man blir så förvirrad av alla olika sorter o märken osv.. men tillslut bestämde ja mig för en Emmaljunga super Viking outdoor med färgen lounge black. Men den ser mer mörk grå ut i verkligheten. Det verkade va en smidig vagn och väldigt skön att köra.
Hittade ingen bild med exakt den färgen, men liggdelen är den färg vi ska ha dock ser den inte så svart ut i verkligheten. Leveranstiden är väldigt lång så den kommer ca en månad innan BF, så i början av september.

Likes

Comments

Började dagen med att sortera tvätten blir att tvätta lite ikväll när sambon kommer hem. Nu kaffe o glass 🤗. Ska byta sängkläder med roliga vardagssysslor 😂. Längtar såååå efter våran tvättmaskin o torktumlare , dom kommer förhoppningsvis i veckan.
Idag kommer en kompis hit på lite tjöt o fika ska bli kul och träffa henne. Hon är oxå gravid men med tvillingar. Våra barn är nästan beräknade att komma samtidigt, men hennes kommer tidigare med tanke på att dom är 2. Ska bli himla skoj att man ska ha barn nästan samtidigt med en av ens närmsta vänner! Barnen kommer ha så kul ihop, och om inte så tvingar vi dom haha ;)
Igår va vi i sambons garage där han håller på med alla sina bilar ... sen middag hos min faster.
Ser fram emot en lugn vecka med lite jobb och fix i lägenheten!
Idag gick vi även in i v 26 , vilket betyder att det är 104 dagar kvar till BF så spännande 👶🏻💕❤️ längtar så efter den lille!

Likes

Comments

Idag blir det en lugn och skön söndag för min del. Tänkte försöka städa lite här hemma. Inte jätte kul men nödvändigt haha. Men det går fort, och skönt är de när det är klart. :)

Likes

Comments

Då va det dags igen, har testat på och blogga tidigare för många årsedan men tröttnade ganska fort. Men tänkte att i väntans tider nu så ska jag göra ett försök till.
Jag har nyss flyttat till Dalvik Jönköping med min sambo, här ska vi börja vårat liv som föräldrar. Vi är beräknade att få en liten bebis den 8 oktober - 17 , som vi båda längtar till väldigt mycket.
Jag jobbar på en mack som kassabiträde och trivs väldigt bra. Tanken är senare att jag ska börja plugga när jag är mammaledig. Men en sak i taget.

Likes

Comments