Just nu ligger jag i sängen, så nöjd och belåten. Söndagen har varit väldigt givande med god mat, gympass med oscar och spa för mig själv sedan en bra film.

Imorgon ska jag träffa bella på en fika, var så länge sedan nu och vi tyckte det var på tiden att ses. Bella är en väldigt go bästa vän till mig, hon känner mig som att hon vore en syster till mig, tror vi har känt varandra i 12-13 år eller nå och har alltid lika trevligt med henne 😊

Nu ska jag kolla på sex and the city sedan sova och söka jobb imorgon! Hoppas ni också haft en grym dag! Natti nattDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon åker jag! Jag ska till vidarkliniken utanför Stockholm och få behandlingar och allt underbart i rehabväg man kan tänka sig efter en cancer sjukdom. Jag kommer få allt ifrån homeopatiska läkemedel till massage, yoga, meditationer och skapande i konsten där borta 😊 känns så härligt! Jag blir borta två veckor och blir serverad egen odlad vegansk mat ifrån dom hela veckorna, vilket är bra då jag är helt ny med den världen.

Just nu är jag i Tierp, jag ska sova här en natt till eftersom vi åker tidigt här ifrån imorgon, ska vara på vidarkliniken redan kl 10:00 och för att komma i tid lär vi sticka redan vid 7-halv 8 med tanke på Stockholms trafiken.

Funderar på att gå ut och ta en promenad i det kalla vädret, kanske kika i nån butik, haha finns inte så mycket att göra här men det blir säkert bra 😀

Ha en bra dag så länge så återkommer jag! Kul att jag har så många läsare, tack för det❤❤ kram

Likes

Comments

Detta kan verka fjantigt men det skiter jag i, enda sedan jag opererades har min vikt ständigt ökat, varför? Jo dom tog ju bort lymfsystemet, inte allt, men 104 körtlar som är viktigt för att inte bli vätskefylld bland annat, innan operationen vägde jag endast 62 kg, nu väger jag 72,9 kg och både benen och magen är bra svullna.

För vissa kanske det verkar vara en liten sak, men för mig är det inte det, jag kan faktiskt bli sjuk om jag blir för stor, få hjärt o kärlsjukdomar, benskörhet och i värsta fall cancer igen. Känner mig rädd och arg, arg på mig själv för att jag inte varit mer försiktig, jag kan ju faktiskt inte äta ris, vete, laktos, pasta, potatis osv, ändå har jag fuskat ibland och bara ibland, det är det som gör mig mest förbannad. Att man inte ens ska få kunna unna sig sånt nån gång pga all skit!

Varför kan inte mitt liv bara vara normalt för? Cancer, skit på festivaler, annat elände och nu detta, vad kommer här näst? Man undrar.

Har beslutat mig för att bli vegan, tror det blir enklast så. Verkar vara mest hälsosamt för mig.

Hejdå

Likes

Comments

Imorgon ska jag in på en cancerkoll och jag är så himla nervös, tankarna går, tänk om jag har det igen vad gör jag då? Antingen cellgiftsbehandling igen och förlora allt igen, mitt jobb, min ork, mitt hår och bli deprimerad.

Ja att leva med att cancern ständigt hotar en är inte lätt, jag blir så rädd varje gång jag ska på koll, tänk om det har spritt sig, trots min stora operation, det är fruktansvärt.

Under tiden jag var sjuk så hände mycket, jag fick vara stark, gå igenom att bli vänd ryggen av vissa som inte orkade med att jag var sjuk och jag kan på något vis förstå att det säkert var svårt för dom, alla anhöriga, jag menar jag var så fruktansvärt sjuk, hela jag skrek cancer.

Så om jag nu har det igen, hur ska jag hantera det då? Jag håller ju på bygga upp mitt liv nu igen, har börjat få lite nya kompisar osv, jag vill verkligen inte förlora allt igen. Jag menar folk måste ju fortsätta sina liv även om någon nära blir allvarligt sjuk.

Och jag har slarvat så otroligt mycket med kosten, jag får ju inte äta så mycket kolhydrater och defenitivt inte socker som är cancerns egen levnads föda och allt den där skiten har jag stoppat i mig, så får jag cancer igen kan det helt enkelt vara mitt eget fel, fan... vet verkligen inte hur jag ska hantera detta, är så nervös så jag skakar och jag saknar mina vänner nå enormt.

Mvh mandy

Likes

Comments

Målar mig nu en ny ganesha till min kommande utställning ( chakras universum) detta är mallen. Ikväll är det en lugn kväll, tänkte ta ett bad nu sen kolla serier. Najti

Likes

Comments

Målar bäst på natten, funderar på att göra mer popkonst igen, det är så kul!

Ikväll var jag och dennis ute och åkte pulka superkul! Sen imorgon är det min första arbetsdag , nu ska jag måla pch kolla film, godnatt

Likes

Comments

Just nu håller jag på med en av mina tavlor ur kollektionen chakrauniverse, varje tavla har symbolik i universum och våra chakran och hur de formar oss till dom vi är, att vi har så mycket runt om oss och i oss att se och ta del av, ge av.

Denna tavla är inte färdig men är på god väg att bli. Jag ska snart åka in på ett avslappningscenter som är ett slags rehab efter min cancer, för att läka själen min ännu mer ☺️

Där kommer jag att måla mycket, få behandlingar och äta deras egen odlade veganska kost. Så blir mycket meditation, yoga och mindfullness, jag åker den 17 januari och blir borta två veckor.

Ser verkligen fram emot det!


Btw så har jag också fått ett litet extra jobb på café flanör här i Gävle, jag ska dit imorgon på min första introduktion och lära mig göra kaffe som ett proffs hehe! Så kom dit och fika mycket nu så blir jag glad 😁


Ska fortsätta måla nu, gör även tavlor på beställning om så 😚

Mvh Mandy

Likes

Comments

Imorgon är det nyårsafton och jag har pyntat hela hemmet med gliitter!  Vi ska ha trerättersmiddag och lite folk eftersom vi har Vilgot nu på nyår, så det blir ett hyffsat lugnt nyår med bingolotto, spel och lite lekar 🎆😀 

Hoppas ni alla får ett fint nyår ! Gott nytt år 🎆🎆🎇🎇🎇​

Likes

Comments

Idag har vi hämtat lillgrabben och ätit hamburgare, ganska slapp dag förutom lite hemma träning. Jag har känt mig allmänt seg hela dagen, så har handlat inför nyår då alla gäster kommer till oss, vi tänkte servera oxfilé på något franskt vis haha men det blir säkert gott :) ska även göra min kända nyårsefterrätt som faktiskt heter just så, för att min mor gjorde den ett nyår när jag var liten hos några bekanta till henne, jag minns att det var så himla gott så vid varje nyår eller annat stort tillfälle gör jag den och den är verkligen god!

Recept: för 4 personer

2 granatäpplen

3 dl laktosfri vispgrädde

1 påse maränger

Och för att görader det extra gott så blanda i gröna vindruvor,

Blanda grädden och granat äppelgkärnorna först efter att grädden är vispad, smula sedan sönder marängerna och blanda ner det och vindruvorna, toppamed med maränger. Ät!


Så! Prova den och njut, lovar att det blir bland det godaste du ätit i sötväg 😀

Likes

Comments

skrev precis klart en ny låt som är ägnad till en gammal vän, gud det är mycket om vänskap idag, men jag liksom saknar det lite grand. Alla har vi nog mer eller mindre ensamma perioder ibland och dom perioderna kan vara extremt tråkiga, man vill liksom känna det där igen när det tänds ett litet ljus när två personer av samma skrot och korn möts så det blir liksom sådär lite extra kul nu i vinter mörkret.

Vintern kan vara kul absolut men jag föredrar sommaren mer när folk är ute och man känner doften av grillat från alla hörn och kanter och trots att det är kväll så är ändå himmelen ljus och folk är nyfikna och glada, ja därför älskar jag sommaren, det händer så mycket mer då tycker jag.

Likes

Comments