Header

Men vilken daaaaaag dååååå. Jag är ledig hela dagen, Fanny är här och BIEBER IKVÄLL. Jag är beredd på att gå därifrån med mitt hjärta krossat. Varför är inte Justin kär i mig? Fattar ingenting?

Vi har spenderat dagen shoppandes samt mysandes på vingårda. Snart ska vi bege oss till hotellet där Fanny och Kajsa bor inatt för att börja göra oss Justin redo. JAG ÄR MER ÄN TAGGAD. Bieber fever. Whoop woop. Fest.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Festlig daaag hörrni.
Började med att ta en lååång prommis till mitt första jobbpass som började kvart över 11. Lunchpass. Mitt nu tredje lunchpass så de börjar ja bli KING på (nej).

Vid 15 stämplade jag ut och halvsprang till gymmet där jag hade bokat ett pass. FY I HELA SATAN va svag jag har gått å blivit. Helt seriöst. Men nuni, nu ska jag köra stenhårt för att den här kroppen ska tillbaka på banan. Tagga.

18 stämplade jag in för att 1.5timme senare få stämpla ut igen. (Skulle jobbat till 23). Det var en ovanligt lugn onsdag så de behövde inte mig längre än så. Tråkigt. Det är supermys på jobbet just på onsdagar, de har nämligen livemusik då varje vecka. Fest.

Aja nu sitter man på underbara pendeln påväg ut till bästa flempan. Ännu mer fest.

Festa lugnt så hörs vi!

Ooocchhh förresten, min låt till er idag blir Där dit vinden kommer med Lorentz. Har en liten hemlis om denna låt, men hemlisar berättar man JU tyvärr inte så de får ni fortsätta vara nyfikna på. Festa på ändå hörrni!

Likes

Comments

En klyschig verklighet för dem som väljer så.

Likes

Comments

Jag ska tillbaka dit snart och kolla på solnedgången. Välkommen att följa med.

Likes

Comments