Header

Dagen med ett stort "D" är här.

Jag har tagit mitt första steg till att flytta från Piteå. Det blir 4e gången som jag flyttar till en ny stad. Denna gången har det dock vart svårare för mig, mest pga. att jag har timvikat så länge för kommunen så att jag tilslut blivit inlasad och fått en fast anställning. Har haft stor trivsel i denna staden och har gjort Piteå till ett hem. Men att flytta känns så rätt, jag flyttar till kärleken och gamla bästa vänner. Jag ska vara tjänstledig 50% och ta tag i mina studier. Kommer bli mindre pendlande och det kommer att bli enklare att ta sig till Kiruna och Luleå.

Ser så mycket fram emot detta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndag den19e juni, jag har jobbat sista dagen av mitt helgpass. När jag hade jobbat färdigt så for jag hem till morsan, o därefter cyklade vi in till stan och käkade lite sushi på odod.

Har varken tränat lördag eller söndag eftersom att jag vart i Boden på western farm. så efter att vi hade käkat så blev det ett gympass på step in 24/7. Nu ligger jag här hemma hos mamma, John kom alldeles precis. Blir väl att käka middag, vara ute i solen och kolla tv tillsammans. Jag, mamsen o John!

Likes

Comments

""Att vara jag, är att vara anpassad, anpassad till olika människor och deras förhoppningar, inte falsk, bara ett försök att vara framåt. Att vara jag är att tänka rakt, tänka smart, tänka vettigt och hållbart. Att vara jag är också att verka vara stolt, ett försök till att se att allt detta jag gjort, och att allt det jag har i livet är det jag själv har kämpat för. Att vara jag är att slå ned allt som säger "jag kan inte", att göra allt möjligt. Att vara jag är att vara så rak och öppen, att ta fram det bästa hos en människa, utan att vara ego, att vara ödmjuk. Att vara jag är att leva, leva ut för allt, för jag tillåter mig inte att dö förrens jag levt, levt ut och in 365x100 dagar. ""

Likes

Comments

En underbar vecka i Sunny beach, Bulgarien. Finns både fördelar och nackdelar med detta resmål. Sällskapet var ju såklart det bästa. Att vi fick umgås med varandra. Kan göra ett inlägg senare om hur det var där, ville mest bara få upp bilderna.

OBS! Bilderna är ej tillåtna att använda,

©AMANDA BERGGREN

Likes

Comments

Det är semester för mig, jag spenderar all tid i Boden. Gymmar två gånger per dag och försöker spendera all tid med mina käraste fullt ut här. Var en väldigt bra idé att åka hit direkt efter jobbet den 15e. Ångrar det inte alls. Är så nyttigt att vara i olika städer, att umgås med kompisar och dom man rår om. Att ge tid till nära och kära.

Igår 16 Maj så var jag och tränade morgoncardio på morgonen, därefter så for jag hem till John och duschade. Vi tog det rätt lugnt, åkte runt lite med bilen här i Boden. John visade mig vart han vuxit upp osv. Det är som terapi att åka med i bilen till nya ställen som är som "orörda" för mig, efter att vi hade besökt en strand vid en sjö här i Boden så for vi till ett par som är bekanta till John, dom bjöd på grillat. Uppskattades rejält! Därefter så hämtade vi upp Elin och for och körde ett gympass på step in winternet.

Så härligt! Gårdagen kunde inte bli bättre!

Likes

Comments

5 dagar kvar till lite ledighet, en ledighet som kommer spenderas fullt ut på mig själv och John. Det börjar dra ihop sig, det känns som att det tar evigheter till dessa semesterdagar. Men det är ju alltid så när man börjar räkna ned. Jag ska inte ta någon semester i sommar, så att ta ut några semesterdagar innan sommaren kör igång kommer bli riktigt behövligt. (OBS! Bilderna är tagna i Dec, Kap verde.)

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw