Jag ger jag er ännu något relaterat till skola😂 Idag har jag gjort en sminkning! Och denna sminkning är Poison Ivy inspirerad.

Long story short: I bilden så ska vi göra våra egna "konstverk" och jag valde att använda facepaint och jag kommer nästa vecka fixa bilden lite i Photoshop och lägga till ex. bättre hår och läppstift.

Nu så ska jag äta sushi och pizza som fredagsmys😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som en skoluppgift så ska jag skriva ett blogginlägg om temat framtiden. Jag kan faktiskt se min framtid, till skillnad från nästan ett år sen då jag bara tog dagarna som de kom men inte hade något konkret mål som jag skulle nå.

Idag skulle jag faktiskt säga att jag fortfarande tar dagarna som de kommer men jag vet mitt mål, jag vet vad jag vill nå och jag vet vem jag vill nå det med.

Och det vet jag för att för ett år sedan mötte jag och började prata med en fantastisk kille, som jag efter några veckor *efter jag mött han* kunde börja kalla för min pojkvän. Han gav mig ett nytt sätt att tänka på och nu efter ett år så kan jag inte föreställa mig ett liv utan honom. Med hjälp av honom så har jag formats och utvecklats och fått ett nytt sätt att tänka på och se världen på.

Många tycker säkert att jag är för ung och borde inte fokusera så mycket på framtiden, att jag borde göra "tonårssaker" (vad är ens det? Jag är ju tonåring så de saker jag gör måste ju vara "tonårssaker"?! right?!) men jag är hellre mig själv, jag gör hellre saker på mitt sätt och jag gör hellre saker som får mig att må bra (för att jag antar att "tonårssaker" är att tjuvröka/dricka och vara jätte rebellisk och sån skit).

Likes

Comments

Jag fick en sån glädje överraskning idag! När jag gick ifrån min Biologi idag så såg jag att Clowner Utan Gränser har gillat min bild på Instagram som är kopplad till mitt inlägg "I väntan på Skoljoggen"! Jag blev så glad och blir så bra när jag tänker på det!❤

Nu sitter jag iallafall i bilen och åker hem efter ett tufft dansfusion på Friskis och Svettis. Ibland när jag tränar så får jag en känsla att jag inte kan andas och precis den känslan fick jag idag ☹.

Men jag är påväg hem nu och när jag kommer hem så ska jag ta en varm dusch och sen äta lite ProPud❤

Likes

Comments

Idag så skulle jag ju äntligen till doktorn! Det gick bra, jag fick säga min historia om mina öron och sen så kollade han lite i dem.

Båda öronen hade bra mängd vax och båda hade ärrvävnad på trumhinnan (vilket man kan förstå efter som att jag har haft rör när jag var fyra o.s.v.), däremot så var höger öra lite rött inuti (arg hörselgång har jag för mig att han sa😂) och det gjorde jätte ont när han tryckte på området med sitt instrument. På andra sidan märkte jag knappt att han tryckt alls😂.

Innan jag åkte till doktorn så hade jag HKK, där gjorde jag paj med några killar i min grupp, men precis när jag satte in pajen så är jag tvungen att gå ;(. Till min räddning så visste inte pojkvännens mamma vad de skulle göra för mat så jag sa att jag kunde göra en tacopaj. Och det gjorde min pojkvän och jag😊😄. Vi båda har en delad kärlek för smält ost och det var precis det vi körde mycket med!😂

(Till pajen drack vi ett glas Pepsi MAX och åt lite tacochips😍❤)

Likes

Comments

Jag sitter i min pojkväns oversized rosa hoodie och tittar på lite Youtube när jag kommer på att jag äntligen ska till doktorn för att få mina öron tillkollade!

När jag var fyra fick jag öroninflammation (Ha mössa på er ungar! Hör och lär!😂 ;)) och hade rör i öronen tills jag var tio.

Några år senare började jag höra dåligt och när det är mycket ljud runtomkring mig får jag något prasslande technoljud i öronen.

Vi åkte till min öron, näsa, hals mottagning för att de ska kolla men de sa att det inte var något :(, men nu äntligen så ska de äntligen kolla igen! Jag hoppas att de kanske kan suga ut lite öron vax eller något 😂😊.

Mer uppdatering får ni imon efter proceduren!❤❤

Likes

Comments

Idag så var jag med min pojkvän, min bror och mina föräldrar på Volvo Museum! Själv tycker jag det är kul att kolla på hur bilar såg ut förr men det coolaste på detta Museumet var Volvo bilen i lego! I verklig storlek också! Det enda som inte var lego var däcken.

När vi hade gått igenom allt så fick min pojkvän, bror och jag varsin glass 😊

Efter det gjorde vi inte så mycket. Jag och killen tog en mini promenad efter lunchen och passade på att gå hem till han. Där hade han besök av sin moster och sina småkusiner så vi stannade för att prata lite.

Sen så gick vi hem till mig och åt middag😂😍

Likes

Comments

Nu så har jag kommit hem, duschat och legat lite på spikmattan, vilket var jätte skönt!😍

Men det var inte efter Skoljoggen! Den blev nämligen inställd! Varför då? Well, redan innan vi i åk. 9 gick upp så började vi höra lite muller ifrån stället dit vi skulle till, vi gick upp iallafall och under tiden så mullrar det lite då och då. Våra lärare bestämde sig för att det var säkert och om det nu skulle börja åska och blixtra så fick vi helt enkelt gå hem och ha Skoljoggen någon annan dag.

Och det var precis det som hände! Bara någon minut efter startskottet så blixtrade det till och någon sekund efter kom mullret! Nästan alla gick tillbaka till starten för att bli avprickade så att vi skulle få åka hem igen. Jag som är lite rädd för åska och blixtrar fick en liten panikattack. Som tur var så gick jag med mina vänner och en av dem var så snäll och höll sina armar om mig för att få mig att bli lugn igen (jag hade på vägen dit fått "Jag vill inte!"-känslan och förvarnat dem om att det kunde hända igen).

När jag väl kom hem så gick jag upp och duschade och sen la mig på spikmattan samtidigt som jag tittade på lite Youtube. Nu så ska jag fortsätta titta och kanske ta och gosa lite med min lilla hamster❤

Likes

Comments

Nu så sitter jag och har rast, det har jag haft sen kl. 10.45. Kl. 12 så får jag äntligen äta lunch så detta får väl bli hur jag spenderar min tid...

Iallafall, idag så har min skola ett event. Alla elever *som kan* ska springa/jogga/gå 3,4 km i ett spår i skogen. Detta är kopplat med Clowner Utan Gränser (clowner som gör skådespeleri för flyktingbarn m.m. i t.ex. Syrien) och om man vill kan man skänka en slant till dem där personligen eller så kan man gå in på https://skratt.nu för att skicka en gåva❤

Personligen så kommer jag nog göra intervaller eller jogga så länge jag orkar och sedan gå resten. Min träningsvärk är fortfarande kvar så när jag har sprungit klart så ska jag ta en varm dusch och lägga mig på spikmattan hemma, jag längtar😍

Likes

Comments

Precis som titeln så var denna dagen träningsvärkens dag!

Började med att man vaknade och var stel och hade ont, jag var och dansade igår så jag är inte jätte chockerad, jag visste att jag hade gympa det första på morgonen så jag hoppades på något lugnt. Men det fick jag inte. Näe, Crossfit hade min lärare bestämt sig för! Jag gjorde mitt bästa med värkande muskler i både ben och mage.

Under dagen så flåsade jag upp i trappor och vilade i skolans soffor, och efter att snabbt ha hälsat på min pojkvän efter middagen så sitter jag nu och ska snart kolla på Youtube eller kanske spela något.

Likes

Comments