Ja nu var det äntligen lov och jag har testat 2 nya saker för mig, nämligen Peanut Butter cups och Doritos, de va riktigt gott!
Men chokladen på Peanut butter cups var inte så jättegod.

Nu ska jag möta Julle om en stund o sen åka till älsklingen, o sen sover vi hos mig🙏🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen sista skoldagen, dom två sista timmarna innan lovet kommer igång🙏🏼
Det blir en slapp skoldag, vi ska se den sista delen av "Torka aldrig tårar utan handskar" med bästa läraren👍🏻 sen idrottslektion där vi håller på med träningsdagboken, och sen hem till min älskling!

Igår på 6 månaders dagen... Fick jag en så fin blombukett av min fina älskling, så gullig!! 💐🙊 Jag köpte en Lindth påse till honom.

Fortsätt njut av solen☀️👍🏻

Likes

Comments

Ja, då var skoldagen slut, jag sitter på bussen hem till min älskling med "stressed out" i lurarna.

Det blev en lunch på Linnéas med min Goa mormor. Efter det gick vi runt lite då jag fick ett contouring kit på Grand Parfymeri, och köpte sen en liten grej till min älskling på vår 6 månaders dag.

Nu blir det att sova hos älsklingen inatt och sista skoldagen innan lovet imorgon🙏🏼

Ha en fortsatt bra och solig eftermiddag☀️

Likes

Comments

Igår åkte jag till min älskling och hade det mysigt, lite Magnus Betnér blev det också.🙏🏼

Det har vart en bra start på morgonen, 2 ägg till frukost, en go dusch och klar i god tid.

Idag är det 6 månader men min fina älskling💏
Jag ska då sova hos honom inatt, och vi ska även passa på o sova över i helgen innan han åker iväg ett tag😕

Idag ska jag även äta lunch med min Goa mormor, som i stort sätt varje onsdag, då jag har min långa håltimma, får se vad det blir för mat idag🙈

Påsk på lördag🐣

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Ja igår kväll glömde jag att skriva ett inlägg, jag var så trött så att jag helt glömde bort.

Det har varit en dålig start på morgonen utan frukost och väldig irritation. Nu sitter man på bussen till skolan och längtar bara hem igen till den Goa sängen. Men det bästa med denna morgonen är att jag fått låna min älsklings gosiga och varma tröja💕🙏🏼 Tack💓

Igår kom min älskling till mig efter han slutat, vi mös och kollade på "The Fault in our stars".
Efter han åkt hem så kollade jag på youtube resten av kvällen och tog en kopp varmt och gott vaniljte. Det blev lite blandning av Misslisibell, Therese Lindgren och Anty🙏🏼

Ha en fortsatt bra dag.

Likes

Comments

Ja, nu är solen äntligen här för att stanna. Det är varmt och skönt ute, lite mango och jordgubbar på det så känns det som sommar.

I helgen har jag sovit hos min älskling och haft det så mysigt, till kvällsmålet blev det Johan och Jag och ett bad. Vi har ätit äpplebitar doppade i nutella och chokladmuffins. Vi har även kollat på "Älska mig" och "Säg att du älskar mig". Vi har även ätit melon vilket verkligen gav en sommarkänsla och till det kollade vi på En fyra för tre, vilket är en svensk och rolig serie som jag verkligen rekommenderar. 

Om 2 dagar firar jag och världens bästa älskling 6 månader!! <3

På lördag är det Påsk och nästa vecka är det lov! 

Likes

Comments

Burrr!! Våren skulle ju vara här nu, ännu är det kallt som vinter enligt mig, nu får sommarvärmen komma!

Vi kollade på "Torka aldrig tårar utan handskar" del 2 (jag har dock sett hela i förväg, shh :P). Den är väldigt bra och rekommenderar den verkligen. Det handlar om Rasmus och Benjamin som träffas hemma hos Paul på julafton i Stockholm. Det är 80-talets Sverige, då AIDS kom hit, den nya pesten, då många unga dog. Rasmus och Benjamin blir kära och hänger med Paul och gänget. Manus av Jonas Gardell. Väldigt sorglig men också lite rolig då och då med lustiga kommentarer från Mikael Persbrandt.

Efter detta åkte jag hem, sprang nästan 1 km, den lilla biten hem från bussen, tog en varm och go dusch med musik och fixade håret, då min älskling överraskade mig med att komma med den tidiga bussen, så gulligt :) Vi kollade på Teen wolf, lyssnade musik och hade det mysigt.


Likes

Comments

Ja, som sagt är jag inte jättebra på att ha en blogg, men ska försöka bättra mig.

I helgen har jag varit hos min mamma med min älskling såklart. Vi fick en gullig påse med en chokladask och varsin foto på oss ihop.

I lördags var det Victoriadagen då min söta mamma köpt chokladpraliner och skittles som en liten present till mig🙏🏼

Natten mellan lördag och söndag blev hon sjuk, vilket också drabbade oss andra då vi blev sängliggande några dagar, men mår bättre nu.

Jag var hos min älskling igår, då vi fortsatte kolla på teenwolf och hade det mysigt.

Jag har fått en bra start idag och började med fil och banan, 2 ägg och ett litet glas saft som frukost, nu vidare till skolan för att fortsätta på "Torka aldrig tårar utan handskar"💞

Likes

Comments