Här e resultatet efter hyllorna kom upp :)
Medina o Trollunge :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förstår inte varför jag vakna kl 04.00 i morse alls, så de tog en stund innan jag somnade om igen och min väckarklocka stod på 07.00 jag hör den inte alls så jag vaknar 17min över 7 och jag blev helt paff men men det var bara tt gå upp oh gå ner klä på sig stalljackan och gå ut o fodra hästarna. Va klar 07.51 efter 10min så gick jag upp o la mig igen för jag fick huvudvärk o vakna sen vid 10.00 igen då va det bara upp igen gå ner och kolla om trollunge vill följa med ut o ta ut dräktiga stona, hon valde att sitta på dom fram till hagen på alla tre men alla går inte i samma hage så.

Men har fått upp mina hyllor på rummet nu iallafall och jag är väldigt nöjd för nu har jag fått ändra om bland sakerna så nu får jag plats med allt jag vill ha plats med så och passa på att städa rummet dammsuga av damma av lite med, så jag e mycket nöjd så nu är det bara stallet kvar eller ja lägga upp höet och packa inför i morgon till travet för att träna häst.

Likes

Comments

Nu är det långhelg jippi och nu är denna tråkiga dagen över som bara har bestått av regn o ännu mer regn.

Bär av mot travet på lördag med 4 pållar och då hoppas jag verkligen att det är bättre väder annars går jag i ide helt seriöst faktiskt. Torsdg idag o ja suttit o rensat bland mapparna o denna gången bland vikarierna så gjort precis som jag har gjort med de avslutade men är inte klar ska lägga de i födsel nr ordning och läggas i kartong plus att jag har en fett hög som ska strimlas men det får väntas till tisdag när man e tbx på jobb igen :)

Idag spelar Manchester United - R.S:C. Anderlect

Good luck United <3


Likes

Comments

Då var det onsdag o bara en jobbe dag kvar nu vilket är i morgon sen så blir de lång helg jippi fy fan så tråkigt mer tråkigare kan det inte bli....
Tråkigt väder idag det regnar så kan det bli så mycket bättre eller, poängen va att jag skulle eller ja ville överraska min Fiancé i morgon med den idé blev inte som jag ville plus att jag har inte så mycket med cash just nu heller så.
fortsätta jobba igen

Likes

Comments

Idag blev en hel del hästar tröamde i det härliga vädret :)
Jag o Tjille tog en mystur på sandbanan vilket va hur härligt som helst:) Tyko blev riden och Rezeda blev riden i paddocken ihop med Gottis med Lisa o Britta på ryggen och dressyr e inte riktigt Gottis grej så jo  tyckte inte de va så himmlans kul alls haha man kan ju inte gilla allt. Krut fick sällskap av Copiad i skogen :)
Dags att sova jobb i morgon:(

Likes

Comments

Efter den 16 juni eller innan så lär jag skriva vad som kommer hända mig med.

Idag går alla tankar till Stockholm alla nära o kära, min första tanke va var är min bästa vän måste kolla var hon är och är jävligt glad att hon va på jobb :) Har i för sig fler uppe i Stockholm men de var inte ens i närheten av attacken men däremot så satt min Farbror två kvarter bort fick jag höra av min pappa som bara hade skickat länken om attacken och fick svar sen att han satt två kvarter bort när det inträffade säger bara fy fan faktiskt.

Men ja på jobb vad ska man säga, har direkt inte så mycket o säga precis förutom att visa redan vet om det som pratades om igår och ja....Jag o en vikarie hade 8c för min kollega va på utbildning och nästa vecka är hon i USA och veckan därefter, nästa vecka är det lovskola så jobb Mån-Tis-Ons-Tors röd dag på fredag så skönt plus det blir lång helg med så.

Likes

Comments

Tappa humöret helt efter mötet idag som jag skulle ha o jag jobbar fram till den 16juni så nu letar jag andra jobb o har till o med hört av mig till min förra chef då när jag jobbade på Hyllstofta stuteri o pratat lite med honom och jag saknar Jasse o gänget helt enkelt:) Men men orkar inte gå in på detaljer om mötet alls räcker att jag blev ledsen så men men.
Ingen häst fick gå idag för de blåser en hel del o de gillar inte min dam för hon blir lite knasig då så på upp höet och fick hjälp med vattnet av pappa.
Torsdag idag då är gubben på Maia o spelar airsoft o torsdags spelet i Vinslöv blev inställt förfå anmälda.
Sitter i soffan o myser med min hund o ska snart ut i stallet igen o fodra.

Likes

Comments

I måndags skulle jag egentligen har kört Tjille ihop med Krut men det blev inte som vi hade tänkt oss så Tjille blev longerad så fick syrran köra Krut.
I tisdags alltså igår blev Gottis o Tyko longerad plus fick hoppa två hinder som jag ställde upp på volten och Tyko tyckte inte alls de va okej för då blev man ju tvungen att koncentrera sig haha men min dam tyckte de va kul vilket de tycker hon allt så.
Idag blev Krut o Tjille löshoppade och de hat varit rätt så rörigt idag på jobb så jag e helt slut i rutan och jätte trött så blir tidigt i sängs för jag ska vara på jobb vid 07.30 för en fika vi ska ha för en som slutar på fredag plus att jag har möte i morgon med.

Lite kaffe nu kanske o fortsätta se trav på tv.

Likes

Comments

Igår kväll kom gubben hem från Bokaby runt 22 tiden ca.
Igår blev två hästar ridna men ingen av dom va mina för den vilde ska gå idag o faran ska gå i tungvagnen i morgon på sandbanan ute i skogen:)
Idag är det måndag = Jobb hela veckan ut.

Likes

Comments