Tog lite bilder innan idag så here they come!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ni som inte visste så har Gottis en helsyster som heter Druva o körs av Emilia från Axevalla :) Druva är lillasyster till Gottis och hon är bara ett år yngre, Druva är 16år gammal och Gottis är 17år :) Gamla damer

Här har ni Druva.
Lägger upp två bilder på Gottis så om ni ser nån likhet förutom färgen på dom :)

Likes

Comments

Brevet jag hade väntat på o visste inte om jag skulle skratta eller gråta eller jag jag grät av glädje att de äntligen låg o brevlådan :) Datumet till min operation för spiket i benet ska ut och de blev den 21 september :)

Likes

Comments

Denna morgonen började med att jag gick upp 06.10 för min mor skulle ha hjälp med en sak ute i stallet sen så var det bara att börja morgon fodra för jag var ju ändå för ute o snurra så och kyligt var det med ute.
Var inte så mycket lönt att gå o lägga sig så man kunde somna om för jag piggna till av kylan så de var bara att göra frukost o se om man hittar nåt kul på tv nu på morgonen vilket de sällan finns:( Fick igång brasan för va kyligt inne i huset med så.
Senare under dagen ska jag ta Gottis på bandet tänkte jag, så hon får en lugn träning med tanke på hon gick lopp i söndags och Tjille får 1 veckas vila.

Likes

Comments

Likes

Comments

Om jag ska vara lite kort av mig så gick det inte bra i Tjilles lopp för han blev störd i starten blev rädd o slängde sig, så han tappa rätt mycket mark och de syns klart o tydligt på filmen att han blev störd.
Gottis kommer bra iväg i sitt lopp o maxade på en sjukt bra tid men fick tyvärr en galopp och blev 4a men jag är nöjd ändå över hästen o kusken.

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Kalmar med 4 pållar men fick blir en häst ändring. Syrran o pappa i en bil med Rezeda o Copiad och jag i mor i den andra med Gottis o Tjille, syrran och far försvann i ett hast vilket inte alltid händer haha för pappa har jobbat natt o han brukar vara trött o seg då men blev tydligen gasen i botten.
Som sagt igår var gubben min på Vokaby igår med gänget o spela Airsoft och jag var hemma o packade o myste med mina pållar :) Och var jätte nervös plus att jag mådde sjukt illa men idag mår jag bättre:)

Criss Teddy o Lennie alltså Knatte Fnatte o Tjatte :)

Likes

Comments

Idag vaknade jag inte ens vid rätt tid hehe vaknade 07.25 när jag skulle varit uppe 07.00 men jag var väl trött plus att jag vaknade helt kallsvettig och jag har inte ens det varmt på rummet och jag har inte ens feber så vafan är det som pågår jo jag har lite hals ont hostar och nyser men inte mer. Vid 10 ca o lite efter tömde jag släpet på 20 balar hö helt själv tar 4 balar åtgången p kärran istället för att bära och gå många ggr fram och tbx.

Ska snart ut och packa inför i morgon för då rullar det med Kalmar men tänkte ta en dusch först för jag känner mig inte så mysig. Vet inte eller minns inte om jag bloggade om att jag var hos Team Uhrberg i måndags o hoppade inför en vän och jobbade, jag har å kort minne. Jag fick mocka tvätta vattenhoarna i boxen, ge visa lunch mat, släpa ut häst efter dom hade gått, ta in häst senare på dagen o linda benen plus att köra ut vatten med skottkärra. Och roligt hade jag med för dom är jätte trevliga plus att bästa Strandqvist har sitt stall o hästar där med för det är dom som har fött upp bröderna Krut o Tyko :)

Dags att göra nytta

Likes

Comments

Igår var det meningen att och Gottis skulle ta det lugnt under tränings rundan igår men det tyckte inte hon så två rundor blev fullt ös medvetslös haha, tänkte jag lugn runda med tanke på de e start i morgon på kalmar men hon hade ju egna åsikter men ja hon e på hugget och jag älskar henne ändå :) Påvägen hem så la hon i en extra växel på den sträckan vi brukar öka tempot på så glad man blir att man inte behöver säga till när hon ska öka men som sagt jag ville ha en lugn runda. Plus att hon blev rädd för vattenpölarna igen som vanligt haha plus en gammal dam som tvättade sina vita stenar, hon bara stanna blev 2 meter hög och jag bara trams de är en person en person som tvättar stenarna haha :) Så hon blrv som en ostbåge när vi väl kom förbi den gamla damen, asså Gottis vet verkligen hur hon gör ens dag :)


Likes

Comments

Första gången Isak kör Tjille o de slutar 5a i Lilla Jubileiumspokalen och jag är stolt över både hästen o kusken som gör ett bra lopp tsm :)
Nya tag till söndag då bör de rullar mot Kalmar:)

https://m.youtube.com/watch?v=rHpqWkyn4xM&sns=fb

Likes

Comments