Då va de min kollegas tur att vara förkyld o hemma från jobbet..

Jag e fortfarande dunderförkyld men kan inte vara hemma blir att åka till jobb varje dag så jag kan inte hjälpa om nån blir sjuk ifrån jobbet tyvärr.

Så idag blir att ändra en klass akutlista helt o hållet, sätta upp papper runt på hela högstadiets väggar o hjälpa kollegan i cafeterian med lite saker. Lit5e roligt har mumindalen i bakgrunden när jag jobbar men nu har jag huvudvärk o ont i nacken o snart så ska jag gå o äta helt själv i matsalen o det är rätt så tråkigt men men äter ändå rätt så fort plus att jag ska ha minst 3-4 mjölkpacket o yoggi med tbx till Cafeterian.

Mycket fint väder ute solen e framme :D :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu hädanefter så är det bussen så deså...

När jag kom till jobb i morse så fick jag torka borden utanför cageterian som min mentor föreslog att jag skulle göra hehe..så jag gjorde de. Sen så satte jag in ledighetspapper i en pärm som jag egentligen skulle ha gjort i fredags men det hann jag inte med för jag hade annat att göra i arkivet då så det fick bli att jag gjorde det idag istället och efter de så fortsatte jag med akitlistorna o sista klassen so va kvar sen så ska jag bara få rätt på en annan klass med att få in @ när jag ska skriva mailadressen men det ville inte idag men inte lätt o fråga min mentor för hon e på möte fram till 15 ca typ.

Så kaffe fika snart fram till 10 över 3 för mig för bussen går 15:17 nämligen.

O i morgon är det tisdag o nu börjar vintern redan rulla in och det är kallt ute usch säger jag bara

Likes

Comments

Båda mina stjärnor kom med i finalerna o jag är så glad så jag spricker :)
Svarta Faran i Brons o Kungen i Guld :)

Likes

Comments

Tre hästar fick gå på bandet idag o de va Tyko Metallica o Tjille..Tyko va inte på humör alls han va bara helt sur o moppsi mot en men det gick bra på bandet till slut, efter där va det Metallicas tur o hon tyckte de var jätte tråkig så hon va inte glad hon heller men hon gick på ändå trots att det var tråkigt haha. Sist men inte minst Tjille gick på denna gången o hoppade inte som sist haha men han va jätte duktig men ändå lite skeptisk haha men det är han alltid så :)

Nu ser jag på film o ska snart äta...


Likes

Comments

Idag händer inte så mycket..

Sitter i sängen o kollar på film o samlar kraft o energie på att gå ut sen o fixa stallet sen, blir fika snart med dom som är hemma. Planen va att jag o syrran skulle åka ner till Jägersro o se när våra utlånade hästar skulle starta men det blev inte av :( Så jag tar det bara lugnt än så länge.

O jag e fortfarande dunderförkyld eller ja jag snörvlar o hostar...jag vill bli frisk nu börjar bli trött på att gå till jobb o vara förkyld o risk för att smitta kollegor men men de e inte hela världen.

Dags för Kaffe :) :(

Likes

Comments

Igår åkte vi till Halmstad med Copiad o Gottis och de va inget vidare väder hehe...

Kom bra iväg i starten lämnade dom vi låg på samma volt med o bara gasade framåt men eftersom folk inte vet hur man kör häst o drar ner sina hästar i galopperna o drar ut framför en så är det svårt att hålla sin egen på benen så vi blev störda ett par gånger o banan va blött o äcklig plus flera meter grus till o med så nej de va inte hennes underlag alls. Insprängtlopp är inte hennes grej alls heller för igår snurra det allt för mycket i huvudet på henne plus hon e inget fan av stora hästar heller. Men vi haffade till oss en 5e plats och jag är ändå nöjd för vi tog oss runt och fick en placering som vi inte fick sist då när vi va med på gentlemanna dagen så en liten förbättring blev de haha :) Älskar dig ändå min galna Svarta Fara:) Copiad blev 6a med Lisa :)

https://www.youtube.com/watch?v=1qe96GQgrMM

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag!!!

Sitter på jobb just nu o ska snart gå på min rastvakt från 45 till 10 över men här e inte så mycket elever i korridoren så lär bli rätt lätt så.

Fick gå i regnet till bussen med mitt lilla paraply medans syrran fick skjuts till jobb även om vi jobbar på samma ställe, men pappa o hon åkte tidigare eftersom den lilla ska lämnas på dagis, men men så nu fryser jag extra mycket även om jag redan har druckit varm te idag.

Mina uppgiftre idag på jobb är:

1. Uppdatera medgivande

2. Vattna blommor

3. Snygga till i förbrukningsrummet

4. O snygga till i kopieringsrummet

5. Bild lektion med 8:orna

6. Akutlista igen 1 kvar

7. Slutar vid 15.00

8. Stallet

9. Packa

10 Fodra

Det bär av till halmstad travet i morgon :) Lilla Hallandsmästaren!

Likes

Comments


Då är man tbx på jobb även om jag är dunderförkyld men de får jag helt enkelt vara :( :)

Precis haft fika dricker te med honung o om 1 timme är det lunch.

har inte så mycket att säga förutom att jag e dunderförkyld o att Gottis ska longerhoppa idag o jag ska sätta Tjille på rullbandet idag och jag har ändrat mig att jag tänker köra min atvå stjärnor dom sista tävlingsdagarna :)

Snart helg o i morgon är det fredag :D :)

Likes

Comments


Igår blev jag hemma från jobb va inte kry alls så jag o pappa åkte till vårdcentralen i vinslöv o så fick jag ta blodprov för att se vad som gör att jag har dåligt imunförsvar o min förkylning är en helt vanlig förkylning som man får vänta ut helt enkelt. Så efter där åkte vi o handlade plus lite tillskott tabletter till mig så jag får de i mig som jag ska ta 2ggr om dagen fruskost o lunch.

Kommer hem tar nåt o äta o varmt te och sätter mig i soffan o tittar på Scooby-doo haha fram tills mina ögon börja tröttna så jag la mig i sängen o vilade en stund.

Senare op eftermiddagen o tanke va att jag skulle till jobb så hjälpte jag mor att träna häst :) HOn körde Metallica o jag red Tyko och eftersom jag e förkyld så orkade jag bara 2 stora rundor så jag o Tyko fick ta ett varv till på sandbana o det gick bra fram tills vi skulle rida hemåt så när vi kommer ut på grusvägen igen så blir Tyko rädd vänder o har sig så jag flyger av rekt ner i leran och jag förstår inte det läskiga med det nya stängslet ute i skogen de är inte så att te biter han på rumpan precis den mesen så jag hitta han en bra bit bort o tugga gräs sen så fick jag släppa ut han hela vägen ut o hela vägen hem förbi de stängslet för de e ju så läskigt.

Mamma förstod inte hur det kunde vara läskigt men men allt lever tydligen haha.

Likes

Comments


MIn tisdag!

1. Suttit med nästa akutlista

2. 10 fika

2. Kopierat upp papper som ska ut i klass 8-9

3. Akutlista fortsättning

4. Ny klass akutlista

5. Lunch

6. Rastvakt

7. Akutlista

8. Ska lägga saker i cafeterian

9. Sätta igång kaffe o te vatten kvart över 2

10. Kaffe halv 3 till 3 sen slutar jag

Likes

Comments