View tracker

Då va denna veckan slut o nu är det helg igen.

Full rulle hela veckan men fick spelat lite igår i alla fall o träffat min kompis under tiden där o fick nya vänner vilket det typ nästan går ut på förutom att man skjuter på varandra o gapar haha.

Medans jag va på jobb så har min hund varit hos frisören :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åkte till Ullared i lördags o åkte kl kvart över 4 på morgonen så vi va framme kvart över 6 o jag sov inte på hela resan upp för jag va helt enkelt inte trött plus jag sov typ bara 3 timmar fram tills vi skulle åka haha kasst. När vi kom fram så började de bli lång kö men vi hamna inte så långt bort från ingången o de regna såklart oss den morgonen men det var inte så farligt ändå för de är ju bara vatten haha :)
När vi väl kom in så va de bara att dra ut sig en massa korgar o sätta i vagnen o jag gick runt med gubben o hans mor o syrran gick på eget håll o ja folk va där o lite va de inte heller, tror vi va klara vid 1 o gick o åt plus att det sluta med att vi gick in en runda till :) O jag hade ont i mina hälar kunde inte riktigt gå så jag fick klänga på syrran :) men sluta med att jag gick helt på fötterna ändå så det onda släppte nån gång.
Kom där ifrån vid 3 minns inte riktigt men ja  tror vi va hemma hos oss lite över 4 för att släppa av syrran o mina saker sen så åkte jag med ner.
Åkte o lämna hans mor o körde till en polare för att lämna en tidig julklapp som dumbo hade köpt för de va roligt inne i vuxenshopen på Ullared :) Blev skratt osv haha o mycket snack men på den kvällen sluta de bra för jag fick äntligen träffa syrran till min polare :)
Åkte sen för att vi skulle handla lite plus vi satte igång en film o slutade med att vi somna på soffan haha så trötta vi va :)hahaha

Likes

Comments

View tracker

Sick of all these people talking, sick of all this noise
Tired of all these cameras flashing, sick of being poised
Now my neck is open wide, begging for a fist around it
Already choking on my pride, so there's no use crying about it

I för sig jag kan ju rensa bland vännerna på Facebook nu i alla fall som jag inte hinner med annars o det är ändå dags för de jag inte pratar med längre kan ju lika bra tas bort..

Likes

Comments

Igår på jobb mådde jag prima även om jag e lite förkyld vilket jag blev dagen efter jag va hos läkaren o tog blodprov o jag märkte inget sen heller när vi kolla på Bonde söker fru med min mor.

Men nu i natt så vakande jag 6z7 ggr o var kallsvettig o det kändes som hjärtat va enda upp i halsen o dunka snabbt, så vad fasen asså o mår lite illa med nu efter jag har fått i mig frukost. Så varför ska man alltid bli sjuk på nytt o förstår inte varför det skulle bli efter man hade tagit blodprov igen för att se om det har förändrats och om infektionen har försvunnet efter 1 månads men det märker jag ju själv nu att den inte har ed tanke på jag e förkyld på nytt.

Sitter i vardagsrummet med varsin hund på min sida :) Min hud på ena sidan o syrrans hund på andra sidan haha o dricker te och fundera på att få igång brasan med för det är rätt så kallt. Men en sak förstår jag inte för jag sover inte med elementet på kvällarna för det är avstängt o det såg jag 3dje gången jag vaknade att det inte var igång o jag kan gott säga att min sov tröja luktar illa nu eller ja luktar svett rakt igenom.

Men igår så gick syrrans o morsan häst på bandet medans jag mockade hennes box o sen la upp höet så jag ahde allt klart innan kl 8 nämligen.

Likes

Comments

Jobb idag o serverat lärare på 10 fika o eftermiddags fika idag.

Likes

Comments

Fick denna igår av pappa o jag såg inte först vad det var tills jag såg att det var Malmö FF SM-GULD!
Tack så jättemycket pappa älskar dig :)

Likes

Comments

Idag har jag min mor lillsyrran hennes gubbe o dotter varit på Ikea o shoppat lite.
Älskar att gå runt på Ikea förutom alla skrikande ungar som följer med sina föräldrar hehe man vill jubkunna gå runt där utan att göra sånt men de är bara jag så säkert tycker så.
Jag shoppa lite i allafall presentkassar o ett anteckningsblock :)

Likes

Comments

Då slutar man jobba om 1 timme o denna dagen har varit jätte seg o jag e fortfarande lite irriterad men jaja what ever typ....

Kom precis ifrån lektion med80rna o denna gången va det rätt så lugnt mer än vanligt men ändå lite spring men men inte lika högljut som de nog va sist om jag minns rätt elle rom jag nu inte blandar de med en annan klass, vilket jag säkert gör.

Mer sugen på att gå på bio idag men har ingen att gå med så kan lika bra skita i det helt o hållet..Jag e så uttråkad

Likes

Comments

Jag förstår mig inte på visa vänner alls överhuvetaget så nu skiter jag i detta.

Vill man ha med mig på spel så får man offra lite men jaja nästa gång lär jag säga ett rakt nej för nu skiter jag i detta o lägga tid på vänner som don`nt give a shit.

Tur jag har min tjejkompis inom airsoft men ja. Tack grabbar för ni gör en så j*vla besviken.

Sitter på jobb o under hela för middagen så delade jag upp telefonkataloger som ska ut i varje klass F-9 men det är bara förskolan som har hämtat så hela mitt bort e översvämmat o jag har ingen plats till att göra det jag ska ens. O nu på luchen vid 12-12.30 så hade jag Just dance med dom som vill dansa i aulan men eftersom dom vereka lite gnälliga idag med tanke på ljudet inte va perfa så tog de hundra år inna nån ens dansa, sorry girls ni bestämmer inte över musik o ljud längre plus de e min data de använder o jag ha fått order att de bara jag som sköter min egen data nu hädanefter.

Har egentligen lektion nu men jag måste bara ta det lite lugnt plus jag vill bli av med katalogerna som tar sån stor plats...

Plus e lite irriterad men ja plus jag hade helt glömt bort att de va Sout up idag hmmm säger jag bara.


Likes

Comments

När jag kommer hem blir det att pack upp gårdagen saker

Fixa stallet vilket innebär

Mocka

Lägga upp höet

snygga till (Städa)

Kolla vattnet om pappa inte redan har gjort det.

Vara med min 1-åring som snart är 2år :)

Fodra på kvällen

Duscha

Ut med Hunden

SOVA!!!!!

Kankse kommer in o bloggar ikväll


Likes

Comments