Ibland börjar jag undra vad du ens har upp mellan skallbenet om det ens finns nånting vettigt där överhuvudtaget för ibland är du bara för mycket rent ut sagt!!!

Hade stallet klart tidigare idag än vad jag brukar ha, när syrra o mor kom så löshoppade vi våra tanter Gottis o Rezeda o de va fullt ös medvetslös i 190 haha Gottis öronen framåt o va jätte glad medans Rezeda skifta från glad till fundersam till glad haha, efter dom två så löshoppade vi bröderna bus Copiad o Commander och där va de osså fullt ös men Commander har aldrig hoppat hinder i hela sitt liv så varje gång han kom fram så sakta han ner o sen hoppade eller rev de minst 5 ggr i rad med bakbenen o sen några gånger med framhovarna tills han börja förstå att man skulle hoppa utan att riva själva hindret hehe.

Jag gick o satte mig ute hos Loppan medans mor tog Metallica på bandet för Loppan skulle ändå in sen vid halv 8 men hon fick komma in en kvart tidigare för hon ville ändå med mig när jag gick :)

Om 17min ska vi gå o flytta på grabbarna så dom får sitt kraft foder för de har gått o ätit gräs snart i ca 3 timmar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Somna halv 1 i natt kan va för mitt sto inte gör som man vill haha 13 dagars övertid är det ca, blåste som satan i morse vilket det gör ännu men visst det är fint väder :)

Inget föl i natt inget i morse men jaja jag får stå ut lie till....Jaha vad händer idag jo de gamla vanlig en blir nog ingen tur i skogen med tanke på de blåser för rätt som det är så kan man se ett spöke och de blir allt pannkaka haha.

Kan strunta i o hämta posten idag ed tanke på där aldrig är nåt kul eller ja där e aldrig nåt till mig så börjar bli lång tråkigt att hämta, jag vill ha mitt brev om när jag ska in o opereras o behöva slippa vänta men varför skulle jag få ha lite tur i mitt liv som allt annat som går snett för mig i livet nu, ge mig de jag vill så slipper jag bli irriterad och ledsen var gång.

Likes

Comments

Hann sola lite idag i 1 timme hehe, nä satte mig ner och tog en paus o passa på o njuta lite av det fina härliga vädret förutom alla irriterande flugor som skulle sätta sig lite överallt o klättra på en eller komma surandes i öronen på en, jag förstår verkligen inte varför dom ska va så jobbiga. Har tagit in det som ska tvättas inför söndag men de e inte nån brådska med de idag så, va precis ute o skulle flytta på grabbarna med min mor o min systerdotter som går hela vägen ner i gången tar Tjille i grimman o går upp mot oss o Tjille går så snällt så snällt bredvid o sen en väna till ner o hämtar Tyko som har Krut bak sig. Hon är sjukt söt när hon gick med dom haha.

Blir att dricka kopp te o sitta ute på balkongen o njuta av det sista innan de blir mörkt

Likes

Comments

Som ni har märkt så jobbar jag inte kvar på Bjärnum skola och stuteriet blev inte av så man kan gott säga att jag är 100% arbetslös :( Ännu tråkigare nu när man inte alls vet riktigt vad man ska göra förutom att gå ut o mocka en box o lägga upp en massa hö o kolla vattnet till hästarna, visst jag kollar efter jobb inne på abf men där e inte nåt precis som passar mig och det mest måste man ha utbildning till osv plus körkort vilket jag faktiskt försöker hinna med när jag har tid över.

Idag är det sjukt varmt så blev shorts o linne idag haha, precis tagit in posten och som vanligt ingenting till mig så jag börjar snart undra när jag ska få min jävla tid så spiken kan opereras ut, kan man inte hålla de man lovar så ska man inte gå med på att de ska hända snarast som möjligt :(

Jag får väl gå ner bland häst grejorna o få ihop det som ska tvättas till på söndag men egentligen känns det alldeles för tidigt att ta in det eftersom det bara är måndag och jag vill heller inte stressa med det sen så, så får se vad jag gör helt enkelt.

Make your move

Likes

Comments

Saken är de att jag inte skulle sitta o blogga nu men jaja jag gör det ändå.

Idag hade jag två hästar på schemat så, den ena skulle köras o den andra springa på bandet.

Först ut med Tjille och hade sällskap av min mor o Metallica och dom fick vara bromskloss till oss, först vändan upp i skogen ja vad ska man säg...uppe vid de blåa huset stod de bilar en gräsklippare o massa annat skit längt med vägen och jag förstår inte poängen med att ha det där överhuvudtaget som sagt .så blev Tjille två meter hög o rädd för ungarna stod inte precis stil i heller, kommer de en häst stå på ett ställe spring inte runt, så jag höll mig på sandbanan sen o körde och min mor tar en vända till med Metallica för hon brydde sig inte så mycket som gamlingen gjorde. Efter de så har jag slagit ihjäl min första hästfluga dom som har rumpan upp i vädret usch jag hatar dom, sen så fick tantan gå på bandet i 5-10 min innan han fick springa i 20minuter.

Loppan har fortfarande inte fölat så jag börjar snart bli galen plus att jag inte har fått nåt brev än om att bli opererad heller :(

Likes

Comments

Blev lite fix o trix på balkongen fick hjälp av lillsyrran:)
Bara stolen som ska bytas ut till två andra stolar eller nåt.

Likes

Comments

Blev väckt vid 02.00 för de kom resten av gänget hem från Eskilstuna så de va bara att gå upp o byta säng :)

Är fortfarande trött även om jag fick sova till 11.00 idag o va uppe och fodrade lite över 7 tiden i morse, åt lunch för en stund sen vilket jag inte ens orkade märkte jag hehe. Fint väder ute så får se om de blir nån träning av häst idag om han nu blir om skodd eller ej.

Men nu händer det saker i alla fall så jag hoppas Loppan fölar innan helgen är slut men man ska inte hoppas för mycket med henne haha men vi får se helt enkelt.

Hoppas hoppas

Likes

Comments

Va upp klockan 4 i morse för att fodra hästarna för mor o far plus syrran och bröderna Krut o Tyko skulle till Eskilstuna så de körde vid 5 tiden ca. Så jag somnade om o gick upp som vanligt sen o gav alla sitt kraftfoder. Vid halv 10 tiden gjorde jag mig i ordning så jag skulle ta bussen till bjärnum för att gå på avslutningslunchen, jag o fodra andra fick blommor för vissa hade fått en annan tjänst o andra skulle sluta precis som jag.
Under dagen kom startlistan till Kalmarsundspokalen o där e bara 7 startande o våra tre kom med Krut Tjille o Tyko så nu är de bata för töserna o gasa :)
Fick resultat för en stund sen att X Krut vann Monte SM testet på Eskilstuna o Tyko blev 3a :)

Likes

Comments

Då va denna dagen snart slut fast det har varit en jobbig tröttsam ledsen dag för mig så rädda en vän dagen för mig :) Så tack så jätte mycket för att du ställer upp för en :)

Mockade o la upp höet innan idag vid lunch tid snåret o de blev att rensa bort en massa hö osv, tanken va att Tjille skulle göra Metallica o mor sällskap på en skogsrunda men de blev inte av o jag förstår inte vad han gör med sina skor alls överhuvetaget de e helt makalöst asså, så han fick bli longer hoppad istället på volten vilket han tyckte va kul för öronen var framåt hela tiden så de e tur att nån tycker de är kul i alla fall :)

Jag väntade fram till ca 18.00 så jag kunde ta Gottis så för henne blev hon riden igen på volten, gick över bommar o gick mellan koner och gjorde åttor och de blev rätt så lugn avkoppling för henne för hon samarbetar med en så bra men på slutet blev de lite jobbigt för alla irriterande flugor kom surandes o satte sig på henne lite överallt men hon brydde sig inte så mycket ändå.

Så dagen slutade ändå rätt så bra :)

Ha de!

Likes

Comments