View tracker

Då är det snart helg då!

Har inte haft så mycket tid eller ork att skriva, har varit så mycket på jobb sista tiden så man har varit jätte trött plus att jag har sovit rätt så dåligt vissa nätter med.

Idag på jobb har jag suttit o tagit bort häftstift på en hel bunte papper för att kunna strimla dom i strimlaren tror jag satt i 1 timme o lite till med det, hade en lite hög kvar efter lunchen. Hade bild sen med min kollega o klass 7b den jag alltid är med på när det e torsdagar o i morgon har vi 8c.

Så när jag kom hem så åt jag en macka innan jag skulle gå ut i stallet o lägga upp höet.

I morgon är det fredag

Likes

Comments

Halloj bloggen!

Har inte kunnat skriva för jag har inte haft tid o just nu börjar jag bli sjuk igen.

Satt i arkivet typ nästan hela dagen igår förutom mini pauser o lunch då förstås men men sov inget inatt blev helt svettig o mitt hjärta dunkade i 190.

Hästarnas träning har inte kommit igång snö ute o underlkaget är is så de får vänta lite till.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jaha då var det snart helg igen hehe..

Dagen har gått rätt fort idag eller nåt ja .SMHI varna om klass 2 varning men det var inte så farligt mer än att de blåste o kom en hel del snö som ändå försvinner nu för det regnar ute, men lär säkert bli halt i morgon då jippi.

Vi fastnade med bussen i snön o stod still tills buss chaffören backa o körde ´fram o höll på så tills vi kom loss igen.

Stallet e fixat i alla fall och att ska fodra om 45min sen blir det att träna rumpan /pilates en stund.

O jag ska försöka bli bättre med bloggandet osså men på fredag kommer dum dum så o vad mer som händer i helgen det vet jag inte men allt jag vet så är det FREDAN DEN 13ONDE på fredag och hur många e vit skepliga av sig?

Men men blir att sitta o rita sen eller ja fortsätta med bilden jag påbörjade med igår


Likes

Comments

View tracker

Idag har jag bara tagit de lugnt, va uppe 7 o fodrade o som alltid gick o la mig igen :) Efter en timme eller två fick hästarna komma ut i hagen och jag åt lite plus att det är ju söndag så jag la mig i sängen o de sluta med att jag somna haha.
Min pappa hade sen åkt till akuten för att kolla sin handled pågrund av en liten insident igår när en häst skulle vaccineras så pappa går runt med en gipsad arm o har en spricka i handen plus de kunde gå illa om båtbenet vid tummen hade gått av men ja håller man på med häst så ja. Jag la inte upp höet förrän halv 5 för det tar inte långtid för mig o lägga upp det. Fick hjälp med fodringen ikväll av min mor o nu har jag kollat på film så blir dusch nu sen ut med Hugo hmm sen sova e jobb i morgon..har varit magsjuk denna veckan. Back to verkligheten även om jag tyvärr inte e på hugget till de längre

Likes

Comments

Finaste börjat få jobba lite med så :)
Mr Diablo

Likes

Comments

Blev en liten shoppingrunda med syrran o de andra i stan men bara jag o lillasyrran på stan o de andra på citygross.
Köpte ett par skor o en keps som jag hittade på herr sidan haha.
Skulle egentligen åkt till Kristianstad men har ont i ryggen o illamående är tbx igen o jag mådde bättre igår men inte nu när jag vakna i morse för jag fick bara sovit 3 timmar inatt resten låg jag vaken o inte kunde somna alls.

Likes

Comments

Blir att sitta o nörda ikväll ! :)

Likes

Comments

Sista jobbedagen för denna veckan, ska snart sätta igång med fikan :).

Fredag idag vilket betyder nyår i morgon o ikvll efter fodringen åker jag neråt och blir sen hämtad av Piff o Puff haha...Så jag hoppas de är lika många som kommer som har tryckt ja o dom som säger att dom vill komma kommer osså men mina två som skulle komma kommer inte, den ena är sjuk o den andra kunde inte.

Tydeligen så kommer de första i morgon redan vid 2 o jag tänker sova så länge som jag kan för jag lär varaa rätt så trött i morgon....får jag inte sova ifred så lär jag bli arg nämligen för jag satte tiden på 18.00 o jag tänker inte börja festa o stoja efter lunch om dom tror de.

nä dags att sätta igång nu

Likes

Comments