Hello!
Mycket med jobb som vanligt och trött på kvällarna men ska försöka vara aktiv då gott som de bara går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många som har ställt frågan o frågat varför jag inte har bloggat på ett tag, ja här kommer svaret: Kan gott säga att jag inte har haft orken till att gå in o blogga varje ag nu när jag jobbar för de tar musten ur mig varje dag plus att jag har stallet direkt efter när jag kommer hem så på kvällarna när jag väl är klar med allt så orkar jag tyvärr inte ens att göra nånting alls än att bara gå o lägga mig och sova o upp nästa morgon.

Idag är jag hemma från jobb för jag mådde jätte dåligt i morse o hade hals ont, så nu sitter jag på mitt rum med en kopp te och med musik igång Linkin Park, blir att jag får städa undan på rummet och lufta lite men undvika säga ett ljud men slutar med att jag blir hes istället.

Men en sak är jag glad ab är att MALMÖ FF är Svenska Mästare igen SM GULD SM GULD SM GULD

Likes

Comments

Orkar inte skriva om de går tårar i ögonen då.

Likes

Comments

Igår var jag med en vän o kollade på skräckfilm men alla vet att jag hatar skräckfilm, såg The thing eller vad den nu hette men den va inte läskig som jag trodde den skulle vara och jag tycker att spindlarna i Harry potter är äckliga haha.
Alltid lika kul o umgås med vänner :)

Likes

Comments

Sista starten för i år sen går vi på vintervila eller ja jag går i ide.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ni får läsa från en bild för jag klarar inte av att skriva om det för då börjar jag gråta.

Likes

Comments

På söndag rullar bilen till Kalmar med Tjille o Tyko o båda går ut i Monte.
Sista loppet för Tjille innan han lägger skorna på hyllan o går i pension.

Likes

Comments

Igår va vi på Jägersro med Tjille o Tyko.
Tjille o Jonna blev 6a i Monte och plac o tid var inte viktig för de handla om att Tjille skulle få ha kul innan han lägger skorna på hyllan o går i pension. Så nästa helg på Kalmar startar han för sista gången med Kajsa på ryggen :) Han har haft många bra år min ädel springare och sen får han vara barnvakt till bröderna Piff och puff i hagen.
Älskling kom in igår med i umgådes o hjälpte till lite vilket va rätt skönt för Erika i min svåger va osså med igår. Och Julia o Tyko slutade som 3a igår i Monten.

Likes

Comments