Då va denna dagen snart slut....jisses vad fort det går, sitter just nu o passar lilla Molle som har varit på djursjukhuset hela helgen o kom hem i måndags så gäller att ha koll men har inte så bra koll när man sitter på toa haha :D Pappa är iväg och hämtar halm utanför Kristianstad och när nästa gång kommer hem har jag ingen aning om så. Får helt enkelt bli inne tills nån annan kan ha koll på honom rent ut sagt.
I morgon är de fredag så skönt o får se om min Fiancé kommer i morgon eller inte efter jobb för han har fortfarande inte hört när han ska hämta sin bil hos bilmekaniker eftersom den hade en buckla sen nån körde in i den så. Jag hoppas han kommer i morgon men får helt enkelt se annars så får jag hitta på nåt annat :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Va jätte trött o blogga igår kväll men ändå hehe igår tränade 4 hästar o dom blev löshoppade:) Svarta Faran mes Rezeda och Krut maskinen hoppade med Tjille den vilde så de gick bra men väldigt kul men ändå jobbigt för en själv eftersom det är så tungt i paddocken haha men bra kondition haha.

Idag va det studiedag för eleverna.
Fick ha lunch o fika klart idag till lärarana och denna dagen hat gått rätt så fort tycker jag haha men jaja
Dags att gå ut i stallet lägga upp höet o kolla vattnet i hagarna om de behövs fyllas på

Likes

Comments

Åkte till jobb idag efter att varit hemma i ca 6 dagar för att ha varit sjuk o dunderförkyld, gick hem i onsdags eftermiddags förra veckan. Tog de mest lite lugnt idag för det mesta av mina uppgifter som jag brukar göra på jobb var redan gjorda av nån annan men vet inte vad men när jag kom i morse fick jag packa upp et packet som där låg ca 30 böcker i som lärarna skulle få i morgon med tanke på de e studiedag i morgon.

Va med en av mina kollegor sen o hade 8c i syslöjd o hjälpte till lite plus att jag hade en klänning med förra veckan som bara skulle fixas om så den blev klar idag men den ligger kvar på jobb för jag hade inte väska idag nämligen.

Precis innan jag slutade idag så ösregna det så jag e glad att det slutade när jag va på väg till bussen för jag hade inte lust o bli blött men blev lite kall o blött ändå när man kom halvvägs hem på grusvägen så börja det ösa ner på en och blåste till plus lite extra hagelväder yeah...

Så nu sitter jag i sägen och försöker få upp värmen igen men nu e det helt plötsligt sol igen.

Jobb i morgon igen fast de e studiedag plus ska ha möte med min mentor i morgon vid 10 tiden.

Likes

Comments

När man e sjuk så kan man bli lite uttråkad och sitter o ritar lite och plus att jag måste bestämma mig o ta ett beslut om en sak gällande min smärta i benet om ett nytt steg till behandling eller ja prata först med läkare boka tid o dag o operera in nåt på mig som sen ska kunna få bort min smärta i benet, eller som dom säger att de heter ryggmärgs stimulering hmmm vill jag veta mer o göra de eller strunta i det helt o ha ont istället? Jag vet inte eller visst jag kan åka hela vägen till Göteborg o träffa läkarna och prata med dom och så får de förklara hur det kommer gå till och om det finns några risker och det är typ det som skrämmer mig mest finns de några risker angående detta....en del o några vänner tycker jag ska utföra detta men visa tycker det låter helt skrämmande o tycker inte jag ska och jag själv JAG VET INTE!!!! LET ME THINK ABOUT IT säger jag bara tror jag behöver några dagar till o fundera lite.

Så ser det typ ut som de gör på bilden ca typ.


Likes

Comments

R.I.P Tequila Footlose
Nu springer du på de gröna ängarna med våra andra änglar som finns på andra sidan :( Kommer sakna dig

Likes

Comments

Igår åkte hmjag hem halv 3 från jobb för jag mådde inte alls bra. Idag är jag hemma för jag mår lika dåligt som jag gjorde igår så får se om de blir jobb i morgon men men min mor e sjuk min svåger är dunder förkyld och min systerdotter är förkyld då de kunde inte bli så mycket bättre.
Fick bli varm skön kopp jordgubbs te i morse men blev så hes så jag gick o på mig igen. Är sängliggandes för tillfället och är uttråkad till max så kom med tips på vad som man kan göra när man e sjuk som film/bok/musik osv asså precis allt.

Likes

Comments

Då fik man åka hem från jobb vid 13.32 för jag mådde inte alls bra hur väl långt in på dagen man kom, hade bara halsont i morse men blev värre sen på jobb sluta med att jag blev dålig i agen o fick spinga på toa stup i kvarten men jobba ändå på tills jag kände att det här de går inte. Så har legat i sängen o kollat på film och bara tagit det lugnt o vilat mig. Så får se hu jag mår i morgon bitti annars s skulle jag höra av mig om jag inte kom i morgon heller men ska komma ihåg o skriva i morgon bitti med osså men de e en annan femma haha nä får ställa klockan så jag gör de. Plus att mina utslag på armbågarna har kommit tbx o har inte kunnat ta reda på vad det är för de försvinner alltid när man vill åka o kolla de om det inte försvinner.

Druckit jordgubbe te men de hjälpte inte mig så mycket med halsen för de känns som början som ett rivjärn, vrf ska jag bli förkyld ännu en gång till, men de går ju här hemma med det jag har den lilla e dålig o lillsyrran e dålig o hennes gubbe e dunderförkyld.

Ska gå o se om jag hittar lite glass kanske

Likes

Comments

Snart e Tjille tbx i träning igen, på onsdag skos bakskon på igen efter lilla händelsen när man hittade han en morgon.

SÅ ja kusk o ryttare är 100% klar på honom men Gottis är de inte helt 100 klart på på vem som kör och rider riktigt men har en som jätte gärna rider henne eller ja två stycken så nu är de bara fast kusk som fattas på henne och det hade varit skönt med fast ryttare med men jaja. Tisdag idag o jag känner att jag börjar bli förkyld på nytt för jag e tjock i halsen o rätt så öm med så te på det men ja jobb ändå så länge man inte har feber så kan man jobba.

Ska ta tantan på bandet idag och busa lite i paddocken med Tjille idag med som vi gjorde igår och de e skit kul även om han är 18 år så kna man ändå busa runt med sin ägare haha.


Höres sen

Likes

Comments

Fick bli en mini helg hos älskling till Fiance åkte ner igår på morgonen så jag va framme vid 11 tiden ca, och de tråkiga va att det inte gick några tåg mellan Hässleholm-Lund pga banarbete, så ersättningsbuss till lund sen blev de tåg till Malmö och sen pågatåg till Svedala och blev hämtad där av gubben min. Åkte direkt o handlade för vi skulle ha korvstrågan of lite senare under dagen plus besök av Chrille o senare under kvällen kom Isabell som jag äntligen fick träffa :)

Så skulle ta tåget som gick 12.53 men hann med ett tidigare tåg till Lund och som alltid hade jag ren tur o hamna på ersättningsbussen som gick direkt till Hässleholm.

Så gubben min kommer upp den 24e när han får sin lön och de e om en vecka <3

Likes

Comments