Alla andra har sportlov o vi andra jobbar eller ja dom som är lärare jobbar inte i för sig men jaja.

Just nu sitter jag o renskriver flertals listor som ska vara klart till nästa månadg som är tillo friluftsdagen den 28/2 som jag ska vara med på är på två stationer den dagen inne i hässleholm som visa saker är :)

På lördag åker man på 30års kalas med gubben så får se om man åker ner mot han eller tvärtom har inte bestämt mig än vilket som känns bäst plus att Jossan vill ha med mig på ett spel på söndag som ligger i kävlinge eller vad de nu va, men får se bvad jag har ork till och om jag ens har batteri till bössan ens men tydligen så har jag o gubben 50%rabatt på dne banan o jag har aldrig varit där men kan nog va för jag e gubbens tjej.


Likes

Comments

Igår blev Tjille longerad och som alltid så försöker han göra en Krut men det händer inget haha.
Igår var de Mello o ja vad ska man säga jo hur fan röstar ni egentligen hur kan en gammal gubbe gå till final herregud asså.
Robin Bengtsson var ju solklar men hallå den gamla nä.
Och världens finaste travhäst vann igår på Axevalla :) Nuncio :)

Likes

Comments

Blev inget gå på bandet idag det öser ner plus att gårdsplanen e glashalt så nä jag vill inte att han lyckas sträcka sig, men men han kan gå på lördag ingen större problem med det alls så.

Ska snart ut i stallet o fodra och ta in 4 pållar, sen så är det Stjärnkusken o ikväll lär det vara ett j*vla liv har jag läst och det ligger även ute på expressen med så. Men vad fan håller de på med jag tycker så syn om hästarna och att några av dom vet inte ens vad dom sysslar med heller.

Efter de blir det att träna lite:

Pilates

Squts

Brädan

Rump träning

Likes

Comments

Igår gick Faran på bandet o första gången någonsin så fick hon springa på det och det vara inte lätt att ha koll på sina ben för hon kom i otakt några gånger men hon löste det så fint själv med.

Likes

Comments

Min kväll avslutades såhär :)

Likes

Comments

Då va denna måndagen snart slut, skulle egentligen tagit Tjille på bandet idag men tar honom i morgon istället o så går tantan på onsdag. dags att tjille ska få komma igång o det är inte lönt att köra för det går inte ens för de är både snö plus att det är svinhalt på grusvägen o ut i skogen så vi tar inga risker här inte.

Idag på jobb inte hänt så mycket, så har inte nåt att säga om de precis.

Om 27min ska jag ut o fodra men ska ha 2 dunkar med vatten med mig ner istallet så jag kan fylla på vatten efter jag har tagit in två av damerna innan jag fodrar runt om.


Likes

Comments

Denna gen slutar med illamående och migrän plus ont i nacken yeah vad kul NOT.

Jag tålde visst inte syrrans gubbes mat för direkt därefter blev jag illamående o det måste vara nåt som min mage verkligen inte tåler som finns i det men vet inte vad det är ens men jaja. Så för en halv timme sen var jag ute o fodrade hästarna o tog in dom som skulle in o så fick jag hjälp med vattnet som skulle fyllas på med så skönt med lite hjälp.

Så nu ligger jag i sängen o bloggar och tar det lugnt o hoppas på att det går över o tänker inte så mycket på det, har snö ännu där ute och kallt är det med och det blåser ute osså, jag vill ha sommar.

Likes

Comments

I fredags gick svarta Faran på bandet o tyckte de inte va alls s kul och idag va de inte den minsta kul alls.
Igår åkte jag o gubben till väla o hade kul o jag åt på yogiboost för första gången någonsin i mitt liv som jag aldrig har gjort innan.
Bilderna talar för sig själv.

Likes

Comments

Vet att jag har lagt upp detta innan men missa inte HK Malmö o döm möter Richo hemma på Baltiskahallen den 2mars

FRI ENTRE!

Likes

Comments