På lördag går Tjille ut i Monte o volten bakom startar Tyko.

På söndag rullar bilen mot Axevalla med Gottis o Metallica.
Först ut e Metallica o hon möter Gottis lillasyster Druva.
Gottis går ut i lopp 5 o de är väldigt tufft lopp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag o mor på travet med Tyko o Tjille :) Julia red Tyko o Jonna red Tjille och Tjille va helt överlycklig o jätte glad. Vi hade lite tur med vädret men sen kom regnet jippi.

Likes

Comments

På lördag rullar de mot Halmstad med Gottis o Metallica :)
I sulkyn sitter Hannah för ordinarie kusk kör sin egen häst i samma lopp och Ebba kunde inte men kul att Hannah kunde ställa upp o köra :) Lite tåkigt att men får sena loppen som lopp 13 men jaja. Trav är trav allt kan hända.

Likes

Comments

Orkade inte skriva om de så screana istället.

Likes

Comments

Nu har de gått 1 vecka sen jag blev opererad i benet o nä jag har inte lyckas gå på det ännu eller jag har lyckas ta två haltande steg utan kryckor med båda mina syskon, stora syrran igår o lillsyrran idag men mer kan jag inte gå och jag tog beslutet att ta av bandaget för jag trodde de skulle bli lättare vilket de blev lite men är jätte svullen öm knät och är jätte svullen. så hoppas svullnaden uppe på knät börjar gå ner så det kan bli lättare för mig att gå på det och jag e gul på 3 ställen va benet o tänkte lägga upp en bild men ni som inte klarar av o se hemska bilder ska helst inte kolla.

Likes

Comments

På lördag är de Färjestad två hästar till start Gottis o Metallica.
Först ut är Metallica i Lopp 6 med annan kusk för hennes ordinarie kusk kunde inte o där e 12 startande men alla kom inte med i bild.
Gottis går ut i Lopp 12 o ordinarie kusk kunde inte så en bra vän till mig sitter upp håll henne.

Likes

Comments

Nu när jag går på kryckor så är de syrran som tränar Gottis o mor som tränar Tjille vilket är skönt att de finns nån som ställer upp för en :)
Jag hoppas jag frisknar till snart så jag hinner träna dom innan säsongen är slut eller ja speciellt Tjille med tanke på de e hans sista år totalt helt o hållet.

Screana denna från syrrans snap :)

Likes

Comments

Igår var jag på Dagoperation 07.30 men jag somna inte in förrän nån gång efter 8 ca o vakna upp sen vid 11 tiden och fick åka hem runt halv 2 ca, gick o på mig när jag kom hem o sov fram till 18.00 och såklart fick jag hjälp ner för trappan för jag skulle sätta mig o äta men efter en stund så hade jag min fot i mitt eget blod jippi de var bara ner på golvet o lägga sig högt med benet. Min mor fick köra mig till akuten med min svåger till hjälp så o turen va att stygnen inte hade gått upp så de va bara att sucka ut i lugnet. Dom tvätta rent de o plåstra om det på nytt sen va de bara att åka hem igen.
Sover väldigt dåligt ö detta är andra sömnlösa natten jag vaknar upp till att de gör ont o försöker ändra sovläge men de får sådär. :( 3dje bilden vill ni kanske inte ens se om ni inte klarar blod.

Likes

Comments

I morgon nån gång ska jag operas så unde4 dagen idag ska jag ringa in o kolla vilken tid det blir så får man få efter de och jag får inte äta nåt efter kl 00.00 i natt bara att börja fasta jippi hur ska jag ens klara av de???????

Likes

Comments