Just nu ligger jag hemma i sängen och mår skit.  Så idag blev det ingen praktik för min del. Ville bara uppdatera lite.
Hoppas allt är bra med er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag med mycket saker som har hänt. På morgonen så hade jag en tandläkare tid. Och efter den hade jag två lektioner sen gick jag till stan och åt sen köpte jag även en kalender. Sen gick jag till ett spa för att möta upp min mormor mamma och två av mina mostrar. För vi skulle fira mormor som fyllde 60. Efter det så åkte vi in till stan och åt på en restaurang och nu sitter jag och min kusin och syster hemma hos mormor och bara myser.
Hoppas ni har haft en bra dag

Likes

Comments

Har haft mina två praktik dagar denna veckan nu och det har gått hur bra som helst. Dock var detta en lite tyngre dag då vi möblerade. Men nu är jag hemma och ska snart lagga något att äta och sen kolla tv och sova. Imorgon är det skola igen och då börjar jag 09.10 och slutar 12 hur skönt som helst.
Annars är allt bra med mig allt flyter på som vanligt och veckorna går hur fort som helst. 
Är allt bra med er?

Likes

Comments

Idag började dagen med att jag åkte in till stan med min mamma och bror och köpte skor. Sen så åkte vi och kollade på fotboll och det blev vinns även idag. Sen åkte jag hem och städade. Kvällsmaten var plankstek och nu sitter jag och kollar på talang äter frukt och chips och dipp och bara myser med min kusin ❤

Likes

Comments

Jaha ja då var det fredag igen. Skit vad fort denna veckan har gott. Det har inte hänt något speciellt sen sist utan har varit i skolan och så typ. Sen fick jag böckerna till extra kursen jag ska läsa. Tycker det är så kul med handel och jag brinner verkligen för det. Den extra kursen jag ska läsa heter praktisk marknadsföring och det är väldigt viktigt och intressant faktiskt.
Sen var jag på gymmet i dag också och då körde jag mest kondition vilket var skönt.
Hoppas ni får en fin fredag och helg

Likes

Comments

Idag började jag 10 och då hade jag möta med min mentor och min nya handledare. Då fick jag information om platsen och vad som gäller och så vidare. Sen slutade jag vid 18.00. Och nu sitter jag hemma i soffan. Måste bara tillägga att jag trivs riktigt bra på den nya praktiken . Imorgon har jag ingen praktik då vi ska på en föreläsning om stress. Så då började jag inte förens kl.13.00.
Hoppas ni har en bra dag.

Likes

Comments

Denna helg har varit helt underbar asså. I fredags hade jag mys med familjen framför let's dance.  Och igår hade jag en så fruktansvärt underbar kväll med två helt fantastiskt vänner. Som jag inte har träffat på länge.  Sen idag åkte jag till mina faddrar och var där över dagen vi var och badade , fikade och bara pratade. Fick även en försenad julklapp som var ett presentkort på spa och en ljusstake hur fin som helst.  Nu sitter jag hemma och ska välja morgondagens outfit då jag ska börjar min nya praktik. Så spännande. Och sen ska jag sova efter denna underbara helg asså.

Likes

Comments

Idag efter frukosten blev det en sväng till Skara för att kolla på fotboll vilket är hur kul som helst och vädret var ju helt fantastiskt. Och valtorp vann vilket var ännu bättre. Och nu har jag precis kommit hem. Och sen ikväll ska jag träffa några kompisar och bara mysa.

Dagens outfit

Ett av plaggen jag fick hem igår var denna kappa hur snygg är den inte. Jag älskar den iallafall.

Likes

Comments

Idag började jag som vanligt 08.10 första lektionen var engelska. Sen var det matte prov och det kändes helt okej. Svenska var bara i 15 min så kl.11.15 slutade jag och då kom pappa och hämta mig så åkte vi hem.  Sen åkte jag mamma in till stan och tränade. Och nu sitter jag hemma och har precis ätit.

På vägen hem hämtade jag ett paket från housoflola. Ni kommer att få outfit bilder på de i ett senare inlägg.

Dagens outfit + tränings outfit

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag vakande vid 08 och då åkte jag med pappa in till stan och då köpte jag med lite frukost. Sen när jag kom hem och jag hade fixat den så kolla jag på olika videos och sen har jag bara tagit det lugnt. Eller jag har pluggat matte för har prov imorgon men idag har jag bara varit med mig själv har haft ansiktsmask och tagit hand om mig själv. Sen nu i kväll blev det en sväng till gymmet och nu ska jag gå och sova för imorgon ringer klockan som vanligt vid 05.30.

Likes

Comments