Denna veckan har bestått av jobb och mera jobb ja ända sen föra lördagen så har jag jobbat. Förra lördagen och söndagen så var det i fotbolls föreningen som jag jobbade i sen från måndag till fredag så jobbar jag på ett äldreboende.  Det har varit jätte kul. Men jag var inte orkat göra så mycket efter det på dagarna men men. Men i fredags så var jag på Lisa i karlsborg vilket var super mysigt. Sen var jag ledig igår så då passade jag på att åka med min syster och mamma och äta glass. Och sen på kvällen så kom mitt fadderbarn och hennes föräldrar. Och idag så jobbade jag i kiosken och nu är jag barnvakt och mitt fadderbarn. Så nu ska jag bara sova och sen är det dags för jobb igen.
Hoppas allt är bra med er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I onsdags var jag barnvakt åt mitt fadderbarn. Vi åkte till djurparken. Och sen efter det åkte vi hem och bara myste. Hon sov även hos mig viket var super mysigt.

Igår var vi på Håkan Hellström. Han var bättre än jag trodde.

Och i torsdags så var jag med en kompis i stan.
Och idag ska jag åka hem och sen jobba.

Hoppas allt är bra med er

Likes

Comments

Denna helg har varit så bra.
I fredags kl. 09.07 gick tåget mot Göteborg. Där jag och mamma skulle spendera helgen. Vi gick och shoppade sen på kvällen så var det dags för laleh.  Och skit vad grym hon är. Sen i går så började vi dagen med hotell frukost och sen efter det så gick vi ut på stan och shoppade ännu mer. Och vi åt massa gott fika och mat. En helt fantastisk helg asså. Och den avslutas med jobb nu på förmiddagen och så fort jag har slutat jobbet så ska jag på min bästa väns konfirmation.
Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Igår var det midsommar och det firades som vanligt med släkten. Vi åt midsommar mat vid 14 sen tårta och på kvällen grillade vi. Och bara hade det mysigt. Många skratt ja så som det ska vara med släkten helt enkelt.
Hoppas ni har haft en bra midsommar.
Nu får ni lite bilder från min.

Likes

Comments

Igår slutade min syster och bror skolan så vi åt god mat och fikade för att fira in sommarlovet. Vilket var super mysigt. Sen på kvällen åkte jag till en kompis och vara myste. Har saknat henne så mycket och vi kan alltid prata om allt vilket är sjukt skönt. För jag vet att hon alltid lyssnar och det gör mig extremt glad.
Har nu på senare dagar sett hur mycket mina kompisar gör för mig helt otroligt vilka fina människor jag har i min omgivning.
Men hoppas nu ni alla får en fin kväll.

Min fina syster.

maten vi åt.

Likes

Comments

Ja nu har jag också fått sommarlov. Är verkligen extremt stålt över min insats detta året. Och för all hjälp jag har fått från mina lärare. Jag går helt klart på sommarlov med rak rygg.
Sen har jag dessutom fått två riktigt nära kompisar. Och det är jag otroligt glad för.
Ja nu har jag 9 veckor framför då jag är ledig.  Ja vad ska jag då göra. Ja det får vi se.
Hoppas nu alla har en fin sommar.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från helgen.
Ska bli bättre på att blogga men nu måste jag fokusera på skolan det sista innan sommarlovet.

Likes

Comments

Jag var ju ledig idag. Så jag vakade vid 10 och då gick jag ner och fixade pannkakor latte och smothy. Hur gott som helst.
Sen tog jag det bara lungt tig ansikts mask och lite så och sen lagade jag lunch vilket blev pasta pesto. Och sen resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. En lung dag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag är det Sveriges nationaldag och jag börjar dagen med att åka till Mariestad. Då pappa hade en cykel tävling så då åkte jag och mamma med och passade på att fika lite. Sen åkte vi hem och åt lite mat. Och vid 17 fikade vi tårta hahaha mycket fika idag men. Och jag avslutade dagen med ett riktigt bra tränings pass. Och nu ligger jag och kollar lite på Youtube och sen ska jag sova.
Är även ledig i morgon eftersom att jag är klar med allt jag har på onsdagar.

Godnatt på er alla fina

Likes

Comments

Hej. I onsdags var jag ledig eftersom att jag är klar med allt i handel och entreprenörskap. Sen i torsdags var det en vanlig dag i skolan. Och jag avslutade dagen med att åka och kolla på match. I fredags började jag 09.30 och slutade 10.50 så hade bara en lektion.  Sen på kvällen cyklade jag med min syster och kusin runt lite och så. Sen i lördags var jag först i Skövde och köpte en bikini. Efter det åkte jag hem.  Och sen vid 17 tiden ville min kusin cykla och köpa glass så då gjorde vi det. Och så slutar det med att vi fick ringa och be hennes pappa att hämta oss. Igår jobbade jag och efter det var jag bara hemma.

Lite olika mat bilder från dom senare dagarna

Jag och mina kusiner badande även i lördags

Likes

Comments