Ibland känner jag att jag är helt usel och inte är bra på något. Men oftast visar jag inte det ut utan håller det inom mig. Som jag har skrivit i tidigare inlägg så kan det bli för mycket även för mig. Och det har varit det ett tag. Har försökt hitta någon att ge min kärlek till. Men just nu har jag inte hittat han med det stora H. Så jag måste då bara helt enkelt ge mig själv kärlek och se det bra i mig för jag vet att det finns mycket bra i mig. 

När jag berättar hur jag mår eller vad jag har varit med om så säger folk ofta oj har inte ditt liv alltid varit bra. Liksom nej varför skulle de det jag är ju människa precis som alla andra. Blir så trött på att få såna kommenterar. 


Min lycka ska inte komma genom en annan person utan mig själv.
Innerst inne vet jag att jag är bra som jag är och det är du med glöm inte det.
Man är stark själv men man kan inte ta värden själv. Så hitta en person som ger dig styrka och som får dig att växa som person och det behöver inte vara en parter. För det ens vänner som finns där för alltid som man ska lägga sitt fokus på  och sin energi. Mina vänner är mitt absoluta allt.
Kram på er alla fina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat på länge nu igen men det är för är så ovan med allt i skolan så min energi har varit på det helt enkelt. Men nu ska jag försöka blogga igen. För tycker att det är kul att göra det.

Så här får ni lite bilder från min kräftskiva som vi hade i helgen.
Som för övrigt var sjukt bra. Det är sjukt hur mycket jag älskar min släkt asså den började vid 18 men dom sista gick inte förrens vid 02 så ja det var en lång natt haha .
Sen igår kollade jag på tre fotbolls  matcher. Snart är dock fotbolls säsongen slut vad ska jag då göra haha ne men men. Nu är ja jag på väg hem med tåget och då ska jag äta och sen är det gymmet som står på schemat.
Hoppas allt är bra med er.

Kram eran Mandis

Likes

Comments

Nu är vardagen igång på riktigt igen. Vi har börjat med lektioner och även praktiken. Jag har min praktik på Åhléns. Och börjar inte förrän kl.10.00 idag så just nu sitter jag på rese och väntar på att tiden ska gå fortare. Dock slutar jag inte förrens vid 18 ikväll då det är en seg dag. Men det är bara att göra det bästa av dagen.
Har äntligen kommit igång med träningen igen. Då jag inte har tränat på en månad så det känns väldigt skönt att vara tillbaka.
Hoppas allt är bra med er.

Likes

Comments

Nu har skolan börjat. Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag mest taggad på skolan. Vilket jag fortfarande är.  Dom här två dagarna har varit väldigt lugna. Eller aa hela veckan kommer att vara det. Men igår så fick vi en uppgift i handeln som var att åka in till stan och kolla i skyltfönster. Så jag och Julia satte oss på espresso house och skrev ner vad vi hade sett. Sen idag lekte vi typ lekar och så. Sen så tog jag och Julia lunch på espresso house haha.
Men nu ska jag sova. Hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Då så är sommarlovet snart slut. Jag lämnar detta sommarlov med ett leende på mina läppar. Har haft en helt fantastisk sommar. Med både jobb men även bara chill dagar. Jag ser fram emot att skolan ska börja. För jag trivs så bra där. Och jag har verkligen hittat rätt när det kommer till skolan. nu sist dagen på lovet ska jag bara ta det lugnt och gå på stan och umgås med min syster som idag börjar på gymnasiet. Just nu sitter jag på espresso house och väntar att klockan ska slå 10 så att jag kan börja kolla i lite affärer.
Jag hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni får det bra när ni börjar skolan igen.

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en vecka med sol och bad i Bulgarien.  Har haft det riktigt bra. Nu får ni lite bilder på min vecka

Likes

Comments

Idag åkte jag och min familj till Gränna och köpte polkagrisar.  Sjukt kul att se hur dom gjorde dom. Köpte lite olika stänger och vanliga små. Sen var vi även i Jönköping och där köpte jag en ny spegel och den blev riktigt bra.
Hoppas ni har en bra dag

Likes

Comments

Förlåt för att det har varit dålig uppdatering här. Men jag jobbar som sakt varje dag och sen gör jag saker med familjen så hinner inte med bloggen då.  Men ni får lite bilder

Minigolf med familjen

Fika i Skövde och glass i karlsborg

Diggeloo i karlsborg

Barnvakt för mitt fadderbarn

Firande av mamma med bowling

Likes

Comments

Denna veckan har bestått av jobb och mera jobb ja ända sen föra lördagen så har jag jobbat. Förra lördagen och söndagen så var det i fotbolls föreningen som jag jobbade i sen från måndag till fredag så jobbar jag på ett äldreboende.  Det har varit jätte kul. Men jag var inte orkat göra så mycket efter det på dagarna men men. Men i fredags så var jag på Lisa i karlsborg vilket var super mysigt. Sen var jag ledig igår så då passade jag på att åka med min syster och mamma och äta glass. Och sen på kvällen så kom mitt fadderbarn och hennes föräldrar. Och idag så jobbade jag i kiosken och nu är jag barnvakt och mitt fadderbarn. Så nu ska jag bara sova och sen är det dags för jobb igen.
Hoppas allt är bra med er.

Likes

Comments

I onsdags var jag barnvakt åt mitt fadderbarn. Vi åkte till djurparken. Och sen efter det åkte vi hem och bara myste. Hon sov även hos mig viket var super mysigt.

Igår var vi på Håkan Hellström. Han var bättre än jag trodde.

Och i torsdags så var jag med en kompis i stan.
Och idag ska jag åka hem och sen jobba.

Hoppas allt är bra med er

Likes

Comments