Igår var det dags för praktik igen vilket både var kul men även jobbigt då jag får så ont i kroppen efter men men. När jag kom hem igår så tog jag och badade lite för att bli varm då det är så kalt ute haha. Ne man då blev jag varm iallafall sen gick jag ner och lagade lite mat.
Idag var det dags frö praktik också sen när jag kom hem åt jag lite fort och sen åkte jag in till gymmet för att träna vilket var så sjuk skönt nu efter åt men när jag var där så var det riktigt tufft. porovad en ny bar idag ovh den var extremt god. Nu ska jag duscha och sen blir det att kolla på tv lite innan jag ska sova.
Hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Jag ser faktiskt fram emot det då jag älskar min skola och det ska bli kul att ha något att göra på dagarna. Mitt lov har verkligen bestått av träning vilket är kul. Har varit så omotiverad det senaste men du har jag tvingat mig till gymmet och det känns hur skönt som hälst nu efter åt. Sen har jag även varit på bio med min bästa vän vilket var super mysigt man känner verkligen hur älskad man är när man är med henne.
Jag avslutade lovet på bästa sätt. Genom att bara barnvakt åt mitt underbara fadderbarn. Hur mysigt som helst.
Men nu måste jag sova för imorgon är det dags för "jobb" igen så då är det bra att gå upp kl. 06.00
Hoppas i haft ett fint lov

Likes

Comments

Jag har haft en jätte bra start på denna veckan. Firade min bror i lördags och sen i söndags åkte jag med mina kusiner och syster till våran mormor och sov över vilket var så mysigt. Sen på måndagen så hämtade mamma mig kl.09.30 för att vi skulle träna. För mamma har fixat så jag får en gratis vecka på gymmet. Och det är hur kul som helst. Jag har inte orkat ta tag i min träning men nu så är det dags att köra på det.  Tror faktiskt att jag ska köpa ett gymmkort. Igår var min morbror här med sin tjej och deras barn vilket var hur mysigt som helst. Idag var jag i stan och kollade lite på olika saker.
Vad har ni gjort hittills på lovet?

Likes

Comments

Ja då var det fredag igen. Och även sportlov. Så skönt. Jag trivs jättebra i min skola men jag har varit så extremt trött det sista så jag behöver få sova ut och bara umgås med mina underbara vänner. I dag har jag bara taggit det lungt efter jag kom hem från skolan. Imorgon ska jag fira min lillebror som fyller 14. Sen nästa vecka ska jag ta tag i min träning på riktigt och ingen bara säga att jo men jag tränar imorgon utan även göra det.
Har ni lov nu?

Likes

Comments

Idag var det en helt vanlig onsdag och skolan och vi slutade 12.00 så skönt. Jag bestämde mig för att köpa med pizza hem till mig och pappa som lunch då jag inte åt oss skolan eftersom att jag slutade 12. Sen när jag kom hem gjorde jag inget speciellt kollade några avsnitt på gossip girl. Asså den serien  är så bra.
Har du haft en bra onsdag?

Likes

Comments

Hej.
Igår hade vi frilufts dag vilket var kul men det var så kalt. Jag och en kompis åkte skridskor. Och när jag kom hem frös jag så mycket så att jag la mig under massa filtar och täcket men blev inte så mycket varmare av det så jag svarade upp ett bad. Efter det gick jag och la mig typ eller först kollade jag på paradis hotell. En av mina favorit serier haha.
Idag var det dags för praktik. Kände inte mig så jätte pigg när jag vakande men det va bara att bita ihop. Snart ska jag äta middag och kolla på tv sen blir det att sova.
Hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Hej. Idag har jag varit på stan med en kompis vilket var hur mysigt som helst. För det var så länge sen vi träffades. Sen när jag kom hem så fixade jag och min syster om i mitt rum dock tog det 4 timmar. Men jag blev riktigt nöjd. Hoppas ni får en mysig kväll. Och idag börjar ju melodifestivalen.
Ha det bra

Likes

Comments

Är det bara jag eller blir man inte taggad på att våren ska börja när man ser denna outfit.  Jag älskar verkligen våren med alla ljusa färger och att det börjar bli varmare.

Likes

Comments

Hej.
Vi flyttade fram våran handels lektioner så att vi slapp ha 2 timmas rast. Så idag slutade jag 11.15 istället för 14.00skönt.
Så nu har jag precis ätit och druckit en banan och choklad smothy. Jag ska nog ta en sväng till gymmet idag för jag känner att jag måste börja träna igen.
Hoppas ni har en fin dag

Likes

Comments

Idag hade jag praktik det var kul men ändå fett jobbigt. Det tar så mycket på mina krafter och jag får så ont i min kropp efter. Kom hem klockan 17 och då fixade jag två advokado mackor och en kopp kaffe. Och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon börjar jag 09.05 och slutar 14.00. Men vi har bara två lektioner så jag hoppas att vi kan flytta fram den sista så att vi kan sluta tidigare.
Hur mår ni?

Likes

Comments