Nu var även denna helg slut. Imorgon börjar jag min praktik igen det ska bli kul men det är väldigt jobbigt på så sätt att man bär tunga kartonger och så får alltid jätte ont i kroppen när praktik dagen är slut. Men men det är så det är. Men man lär sig mycket mer där än att läsa i boken för då får man prova o se liksom.
Helgen har varit bra idag kollade jag på när min lilla syster och min bästa vän spelade cup vilket var kul dock gick det inte så bra frö dom men men. Saknar verkligen mitt älskade fotbolls lag.
Går ni i någon sport?
aha det bäst så hörs vi.

Likes

Comments

Tycker verkligen att det är skönt att skolan har börjat igen. Igår så slutade jag 11.30 för då var jag klar med alla handels uppgifter. Så du kunde jag åka hem och mysa. Jag fixade amerikanska pannkakor med blåbär och mango sen även en smothy till lunch. Sen gjorde jag en fruktsallad vilket var väldigt gott.
Idag börjar jag 10.25 och slutar 14.00 och när jag kommer hem så har jag bestämt att jag ska ta och träna för det var så extremt länge sen nu eftersom att jag har slutat med fotbollen nu när laget har lagts ner.  Saknar verkligen att spela fotboll med mina tjejer men men. Så nu får jag börja med att träna på egen hand.
Hoppas ni får en fin dag💕

Likes

Comments

Nu har jag börjat skolan igen var så taggad när jag vaknade för har saknat skolan för nu på lovet så har man inte haft så mycket rutin och man har bara varit hemma och tagit det lungt. Så nu är jag taggad på en ny termin med nya kunskaper. Har haft en bra dag hade bara en lektion idag så vi började 12.00 och slutade 13.00. Sen gick jag på stan med min kusin och syster så vi åkte in till stan efter skolan vilket var mysigt.

Likes

Comments

Idag hade jag tid hos frisören. Äntligen har velat fixa det så länge nu och nu är det gjort. Jag slingade det och la i en grå torn. Blev så nöjd. Satt dock där i 2 och en halv timme men det var det värt.
Nu i kväll ska jag sova över med min kusin och vi ska fika lite.
Hoppas ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Mitt 2016 har varit både det jobbigaste året i mitt liv men ändå ett bra år.
Jag har varit med om saker som jag aldrig trodde men jag tog mig ur dom och är nu starkare än någonsin.
Jag har insett vilka människor jag behöver i mitt liv för att må bra och vilka som bara förstör mitt liv.

Men nu ser jag fram emot ett nytt år då jag ska vara mig själv till 1000 % och kämpa för det jag känner och tycker. Jag ska inte låta någon trycka ner mig eller det jag tjänar.

Jag hade en fantastisk nyår afton igår med min fina familj.
Nu ser jag fram emot det nya året
Hoppas ni hade en bra natt.

Likes

Comments

Nu är julen över så tråkigt. Min julafton var så bra. Hade en riktigt mysig dag med min släkt dom betyder så mycket för mig. Vi åt massa god mat skrattade och bara hade det bra som alltid när vi är tillsammans.
Fick massa fina julklappar. Bland annat en biljett till Håkan Hellström i sommar. Och den 4/1 ska jag åka till Göteborg med min mamma och syster så mysigt.

Hoppas ni hade en bra jul❤

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått mitt efter längtande jullov. Så skönt och idag var det en lung dag vi hade idrott och matte och sen slutade vi. Så nu sitter jag på bussen på väg hem. Och när jag kommer hem ska jag städa iordning i mitt rum för att på lördag kommer ju hela släkten hem till oss för att fira jul.
Jag har inget planerat på jullovet vilket jag tycker är skönt då jag kan ta dagarna som dom kommer.

Har du något inbokat på lovet?

Hoppas du har en fin dag kram

Likes

Comments

Denna helg har jag verkligen fått vila ut mig vilket är skönt. Så nu är jag taggad för sista veckan innan lovet. Längtar så tills jag får lov asså det kommer bli så mysigt.
Imorgon har jag praktik igen vilket jag ser fram emot. Det är så kul man lär sig så mycket på den.
Igår gjorde jag en varm choklad med skumtomtar vilket var så gott💕
Hoppas ni har en fin dag.

Likes

Comments

Hej.
Idag var det en kort dag i skolan jag började 08.15 som vanligt men sen fick jag sluta kl.12.00 vilket var så skönt då jag kunde åka hem och vila och bara ta det lugnt. Men nu har jag en engelska uppgift att göra.
Och i morgon börja jag 08.15 igen så tidigt asså.
I helgen har jag inget planerat så vi får se vad som händer.
Vad ska ni göra i helgen?
Hoppas ni har en bra dag kram

Likes

Comments

Nu har jag haft två praktik dagar och jag är så trött och har så ont i mina ben och min rygg. Men praktiken är rolig men den tar på en och jag blir så trött när jag väl får sätta min ner.
Men imorgon är det skola igen och jag ser faktiskt fram mot det för vi har bara två lektioner så det blir en lugnare dag än dom två senaste.

I söndags fixade jag mina naglar vilken jag blev riktigt nöjd med. Har haft så korta nu så länge så nu när jag har längre och mer fixade så känner jag mig så mycket snyggare.

Hoppas ni har en bra vecka än så länge.

Likes

Comments