Så var det slut på ledigheten igen. Åker imorgon på morgonen till jobbet och den här gången kommer jag för första gången jobba en hel vecka. Tror det kommer gå hur bra som helst eller får göra det bästa av det!

Har inte uppdaterat er på en hel vecka, senast var jag på väg upp och träffa Toni. Jag var faktiskt med Toni och jobba några dagar under tiden jag var där, hade ändå inget speciellt att göra på dagarna och fick jobba utomhus i +20 grader så klagade inte. På fredagen packade vi sakerna och åkte ner till Åbo, via Emma & Mama's och ett stop vid Ideapark. På lördagen började vi med att åka till Mylly, gick på stan och sedan längs ån och satte oss på en uteservering. Det var soligt och närmare +20 grader så vi kunde inte ha bett om bättre. Det var nog en av de bästa dagarna på länge, hoppas på flera stunder som denna.. Igår var det igen dags för att säga hejdå för en tid framåt, men denna gång var det lättare, man får lov att vänja sig vid det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kollar Therese Lindgrens vloggar!

Ändrade tågbiljetten och hoppade redan idag på tåget för att åka och träffa Toni! Är framme om typ halv timme, skall bli så skönt att få krypa ner hos honom och bara kramas lääänge. Skulle ha blivit så rastlös att bara sitta i lägenheten tills imorgon sent på dagen...och såklart har vi en extra dag tillsammans nu. Imorgon har de lovat närmare 20 grader och sol så ni förstår säkert att bikinin ligger packad i väskan!
Nej nu är det snart dags för mig att stiga av, vi hörs!

Likes

Comments

Är igen denna helg på jobb. Lika som senast så sovde jag sämre än vanligt men tror nästa natt redan går bättre, det är ofta så för mig att jag första natten på nytt ställe sover sämre. I varje fall så var det väckning 6 och havet var så otroligt lugnt och solen hade stigit upp då redan, blev på så bra humör och kände mig så pigg redan då. Här skall ni få se två bilder, fint va?

Likes

Comments

Är nu tillbaka i lägenheten, hade glömt hur snygg den var ;) Älskar mina möbler, inredningen och dessutom har jag mina flesta skor, rockar och kläder här så skönt att ha tillgång till allt igen. Var framme lite senare än planerat så kommer nog inte göra så mycket annat än att kolla på tv, packa väskan för helgen och bara ta det lugnt.

Hoppas helgen går fort, varje dag är en dag närmare att träffa Toni, jag vet att jag låter lite barnslig men längtar så att träffa honom, min älskling💗

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Här är det dystert, grått och regnar. Måst säga att det känns skönt på ett sätt, när man kan sitta inne en hel dag utan att få skuldkänslor, nej men ibland tycker jag det är mysigt med regn och grått. Då man själv kan sitta inne och dricka en kopp kaffe och bara njuta av att se på det gråa vädret och lyssna på regndropparna som slår mot taket.

Det är dessutom passligt att det är lite sämre väder eftersom jag måste packa väskorna idag, åker imorgon till Åbo eftersom jag skall på jobb till helgen. Det är en liten utmaning att bo på 4 olika ställen under sommaren och försöka ha med allt det man behöver och vill ha, till en viss mån, kan såklart inte ta med hela garderoben. Åbo är i varje fall "mittenstället" som jag kommer åka via alltid till och från jobbet så det kunde vara en bra idé att ha de flesta saker där så får jag alltid packa där, beroende på om det är Borgå , Jakobstad eller jobbet som gäller kommande vecka. Som det ser ut nu så blir det jobb över helgen, måndag och halva tisdagen i Åbo, ons-fre i Jakobstad och sedan helgen med Toni i Åbo. Jobbet är det enda jag är säker på, mycket kan ändra ännu angående de andra dagarna men sådär ser ungefär planerna ut kommande vecka. Tror nog jag alltid innan/efter jobbet någon dag kommer vara i Åbo, det är så himla fin stad på sommaren och då får jag verkligen njuta och vara helt ensam.

Likes

Comments

Hur otroligt söta är inte dessa koppar?

Var idag och städade bort mina loppis grejer, försäljning på 78 € så jag var nöjd. Fastän en stor del hade sålts så fanns det en hel del kvar...så de kändes inte som jag sålt nåt alls. Förde åtta stycken påsar med kläder till klädinsamlingslådorna, känns lite synd att bara slänga iväg relativt nya kläder men de var ju till gott ändamål.

Efter att jag hade packat ner mina grejer gick jag en runda för att kolla om där fanns nåt trevligt, sällan hittar jag nåt på loppis men idag fyndade jag de sötaste kopparna ever. Hade redan gått ut och bestämt mig för att inte ta dem men svängde om och gick in igen för att söka dem. Tänk att sitta ute i trädgården och dricka ut dessa söta koppar!

Likes

Comments

Idag har det varit en dag då känslorna inte vetat hur de skall vara. Vaknade kring 9 och kände mig väldigt ledsen, utan orsak, kände som att jag bara ville gråta. Efter att jag tvinnat fram och tillbaka i sängen så bestämde jag mig för att gå upp och koka kaffe. En timme senare...fortfarande ledsen men då bestämde jag mig för att ändra på det. Jag gjorde en smoothie, amerikanska pannkakor och gick ute i solen för att äta morgonmål, och då började humöret ändra och jag kände att jag ville få nåt vettigt gjort idag.

Nu, 4 timmar senare har jag tömt 4(!!) Ikea lådor, som har stått och samlat damm och som jag inte egentligen varit säker på vad de innehöll. En av lådorna hade faktiskt mina sommarkläder i sig, så jag flyttade alla de över till klädskåpet nu när det börjar bli varmare tider. En annan låda var också full i kläder, synd att jag inte märkt det tidigare så skulle jag har sålt de på loppis, men bordet skall tömmas idag så, too late. Nu känns det bra, förutom illamåendet jag haft senaste dagarna...

Likes

Comments

Ni som har följt med bloggen en längre tid kommer säkert ihåg att jag gjorde permanenta lockar förra året i augusti. Mitt hår blev så otroligt förstört och blev så missnöjd men vad kunde jag annat göra än att låta det växa ut. På torsdagen fick jag nog av den 10-15 cm som var så slitna som man skulle slipat dem med sandpapper att jag bokade tid till frissan.

För första gången blev jag korthårig! Måste säga att jag nog är supernöjd. Hade kanske inte räknat med såhär kort men eftersom mitt hår var i så dåligt skick så var det bäst att ta det kort. En stor förändring och det känns så ovant men har nog aldrig varit så här nöjd att komma ut från frissan i en ny frisyr.

Likes

Comments

Oj vad den här dagen har gått snabbt. Vaknade kring nio, ringde och bokade loppisbord, som jag råkade få redan idag(!!), så började gå genom mina kläder och prissätta allt. Hittade en hel del att sälja men vissa plagg har jag tidigare haft till salu och de har inte gått åt...så får hoppas att de säljs den här gången annars blir det gula lådorna, orkar verkligen inte släpa hem dem igen. För er som bor i Borgå och är intresserade så har jag bord i Kellarikirppis nr 71, så gå gärna dit och ta en titt.

Sedan har vi också hunnit träffas med flickorna. Först var vi hemma hos Ida och sedan åkte vi till ån för att njuta av en glass och lite svala drycker. Dessutom har jag hunnit sola lite idag, så idag har jag verkligen hunnit göra en hel del!

Likes

Comments

Har haft en helt härlig tid med Toni, både hemma hos honom och senaste dagarna som vi har varit här i Borgå. Men igår var det slut på det roliga, körde Toni till tågstationen och han åkte tillbaka hem. Det är väldigt tomt och ensamt utan honom, vi har varit tillsammans varje dag senaste månaden, inte varje timme men varje dag. Varje dag har vi somnat bredvid varandra och varje dag vaknat upp bredvid varandra. Men varje dag kan inte vara så lyx och ibland kommer verkligheten emot, vi måste båda jobba och i år fick vi jobb i olika städer. Som tur så har jag vecka:vecka jobb, vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte haft det, skulle varit tusen gånger tyngre... Just nu i början av sommaren så kommer vi inte kunna träffas på en tid, först var det tänk att vi inte skulle ha setts på en månad men då började vi planerade om och har lite andra alternativ så vi skulle kunna träffas tidigare. Allt är väldigt öppet men som det ser ut nu så kommer vi träffas om ca. 2 veckor vilket inte är så länge sist och slutligen.

Likes

Comments