Ni har väl inte glömt att #rockasockorna idag?

Ett fint och roligt sätt för oss att visa att vi står upp för alla med downsyndrom och hyllar våra olikheter.💜💛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

En kort men super härlig helg bakom mig. På fredagen tog jag bussen hem till Borgå, blev upplockad av min bror och åkte till min syster, var jag sovde hela helgen. Att få vakna upp till att hunden kommer och ligga i ens säng och ens guddotter kommer med en bok i handen och vill läsa, går inte ens att föklara hur härligt det känns❤
På lördagen var jag barnvakt till Mia, vi var på förmiddagen hemma hos dem, ute och leka och sedan åkte vi till mina föräldrar var min bror var med sin flicka. Efter det blev det lite fotboll, då Mias pappa spelade och på kvällen åkte jag på en cider med Benjamin. Otroligt länge sen jag träffat honom så vi hade massor att prata om. På söndagen blev det Melissas 3års kalas, åkte dit genast på morgonen och hjälpte till att fixa allt klart och även att leka lite med barnen.

Så min helg har varit lugn med mycket kvalitets tid med syskonbarnen ❤

Likes

Comments

....alltså jag är så upp och ner just nu, hatar detta. Kvällen började med att jag låg under filten, åt popcorn och tyckte synd om mej. Nästa minut håller jag på att baka världens healthy mellanmål och är hur glad och pigg som helst och nästa sekund rasar allt igen. Har min mens på kommande så tror det är den som spökar, men har också varit full fart hela helgen så jag är väldigt slut. Brukar ni också ha humörsvängningar då ni har er tid på måndaden? Eller hör ni till dem som inte ens märker av det?
Nu skall jag lägga mig och hoppas på att morgondagen blir lite bättre!

Likes

Comments

Så otroligt fina rosor, skulle kunna sitta och se och dofta på dom i evigheter🌹Tack Toni💗

Happy valentine´s day!

En dag sen, I know men hade inte tid för bloggande igår så det fick bli nu. Jag önskar min familj, vänner och släkt en glad alla hjärtans dag, tack för att ni finns❤

Likes

Comments

Detta inlägg görs i samarbete med @Belliza, kolla gärna in hennes blogg. Vi kommer köra några frågor!


1: Vad har du på dig? Träningskläder, skall snart dra mig till gymmet.


2: Några tatueringar? Ja, 3 stycken

3: Någonting du saknar? Mina älskade syskonbarn, har inte sett dem på en månad...

4: Favoritlåt? Sia- Helium, från 50 shades darker


5: Stjärntecken? Skytte


6: Någonting du letar efter hos en partner? Trevlig, humor, vara en bra lyssnare, och alltid finnas där för en.

7: Favoritfärger? Kollar man runt i lägenheten så grå, vit och svart. Men sen gillar jag också ljusröd och vinröd.

8: Hög eller låg musik? Beror på humöret. Ibland vill jag bara gå in i min egna lilla bubbla och då blir det full volym men sedan igen om jag håller på att göra nåt här hemma så har jag mera musiken som bakgrund, alltså låg.


9: Vart går du om du är ledsen? Då jag blir ledsen är jag ju oftast hemma, så soffan eller sängen.

10: Hur lång tid tar det för dig att duscha? About 5-10 minuter.

11: Anledningen till att du började blogga? Ville skriva ner mina tankar och känslor någonstans, prövade på blogg och det kändes bra så jag valde fortsätta. Orsaken också till varför jag inte är världens aktivaste här är för att jag bloggar när jag känner för det.

12: Rädslor? Just nu för att inte hinna med i skolan, för att inte få allt gjort på bästa sätt. Men annars så alla insekter.

13: Senaste gången du sa att du älskade någon? Minns inte när med det var nog till nåt av mina syskonbarn.

14: Meningen bakom ditt blogg-namn? När jag valde att flytta bloggen från blogg.se eller vad den portalen än hette så ville jag heta nåt annat än typ aaaamanda, amandasofia...så jag började skriva ner förslag och tyckte Mandii var rätt så skoj, hade aldrig hört det tidigare. Dock kommer det upp naken bilder och porr när man söker på Mandii på Google, men det är ju lite smått roligt ändå.

15: Senaste boken du läste? Kissie- Hatad och älskad


16: Senaste programmet du såg? Gilmore girls!


17: Senaste personen du pratade med? Toni

18: Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med? Emma, min "flickvän"

19: Favoritsmak på godis? Beror på suget. När jag köper choklad vill jag ha fruktiga karammeller och tvärtom...aldrig nöjd

20: Vilka instrument spelar du?Har spelat piano som yngre men det händer sällan att jag sätter mig ner och spelar längre..

21: Senaste låten du lyssnade på? Sia-Helium.

22: Favorit raggningsreplik? Tjena kexet vad står du där och smular;)....

23: Har du använt den någon gång? Hah nej, är inte riktigt en raggningsmänniska. Jag anstränger mig inte för att ragga, är nån intresserad så är det bara att komma fram och prata.

Några bilder från @Belliza 👌

Likes

Comments

Här var det jag handlades i söndags när vi var en sväng och shoppade med Emma. Älskar verkligen den 3 färgade långärmade från New Yorker, så härliga färger. Underkläderna kommer från Gina Tricot och sedan glasögonfodralet köpte jag inne på Lindex. På tal om det så har jag fått läsglasögon. Har i många år hållit på att kisa då jag läser både på långt håll och nära och får ofta väldigt sjuka ögon av att läsa, så jag var för cirka två veckor sen på syngranskning och fick recept utskrivet på +0,5. Märker genast att det är "skönare" att läsa, det är tydligare och får inte lika sjuka ögon.

Likes

Comments

VIP 😎

Hej på er!
Här har det varit stressit som vanligt, men denna vecka har det varit "rolig" stress om man kan säga så. Vi har nämligen samarbetar med SamZimon, två artister som faktiskt legat nr. 4 på Spotify nyligen. I varje fall så hade vi som uppgift att marknadsföra deras uppträdande som var i fredag och även ordna em VIP förfest. Kvällen var helt SJUK! Alltså det gick över alla förväntningar, hela krogen var full av människor så barägaren, artisterna och vi var sjukt nöjda, otroligt lyckad kväll.
Annars då? Lördagen gick väl mest åt till att återhämta sig, det var en tung vecka och blev en del festande på fredag. Idag blev det shopping med Emma. Vi behövde få unna oss själv lite och komma bort från våra lägenheter så det var väldigt skönt, fastän bankkontot lider...Vi har även jobbat med lite skolarbeten.

Studysnacks hemma i Emmas nya lägenhet❤

Likes

Comments