​Det är ca 6 veckor kvar till skolavslutningen och ärligt talat så önskar jag att tiden bara kunde gå fortare. Det är ganska mycket som behövs göras nu innan sommarlovet och jag är så himla trött på allt. Jag har nationella prov i Engelska 6, jag har några saker som jag måste plugga ikapp i, jag har ett Religionsarbete som ska vara inlämnat på tisdag och vi har kvällsöppet i restaurangen på skolan på onsdag och jag är sjukt nervös för jag ska servera... Dessutom så ska jag vara ute på praktik under vecka 19, 20 och 21 och det är jag också sjukt nervös över.

Så ja, just nu vill jag bara att skolan ska vara slut för det här läsåret för sedan har jag bara ett år kvar i skolan! Dessutom så börjar jag bli ganska stressad på grund av att jag inte fått något besked om sommarjobb. Jag har sökt två stycken feriearbeten på tre veckor vardera och ett av de har jag garanterat fått men det andra är jag väldigt osäker på! Jag hade nämligen tänkt att om jag får båda sommarjobben så ska jag spara hälften av alla de pengarna jag tjänar till att köpa en bil sedan, för jag ska ta körkort sedan i höst (hatar att fylla år så jäkla sent!) och då är det ju kul om man har lite pengar till att köpa en egen bil så man kan köra lite vart man vill!

Nej, nu måste jag allvarligt talat njuta av min helg och bara kolla på youtube och kolla runt på lite kläder, smink och annat kul som jag skulle ha köpt om jag haft pengar! ;-)

//Mandiee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments