Wanties

Jag kikar runt på Hööks hemsida ibland och nu har jag slängt ihop en lista med olika saker som jag vill eller behöver ha. Just denna lista är på bara saker som gäller hästen. Denna serie kommer också innehålla från en massa olika märken och butiker, inte bara hästsaker.

Länkar till alla produkter finns längst ner i inlägget.

Sak nummer ett som jag väldigt gärna skulle vilja ha är detta stalltäcke från Horsepower. Det är både väldigt snyggt och väldigt prisvärt. Färgen sticker också ut lite grann så då lägger man märke till det lite extra. 399;-

Sak nummer två är detta sjukt snygga schabrak från Gold Medal. Modellen heter Edison och finns i tre olika färger på dressyrschabrak och två på allround. 399;-

Den tredje saken jag vill köpa någon gång i framtiden år dessa boots från Cavallo och modellen heter Sport Boots. Jag som har barfotahäst har det jobbigt nu i vinter men om jag hade haft dessa så hade jag kunna rida Cassie hela vintern utan att behöva oroa mig att han ska halka och bryta något ben. Så dessa ska jag lätt köpa när jag har råd! 1395;-

Nummer fyra på listan är ett longeringssystem! Detta är väl behövt för mig så jag numera, om jag ska longera, bara har en longeringslina men det är mest en nödlösning om håsten verkligen måste motioneras och jag inte har möjlighet att rida. 299;-

Och den femte och sista saken jag vill ha och halvt också behöver då jag bara har en Dressyrsadel till Cassie är denna hoppsadel från Claridge House. Oerhört stilren och då enkel att matcha med och väldigt prisvärd. 3899;-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Dagbok"

Idag har jag sovit mestadels av dagen. När jag vaknade vid 19 så trodde jag att jag ni skulle vara pigg och friskt om inte annat. Men nej, jag är fortfarande hängig och trött. Jag ska snart gå och lägga mig igen faktiskt. Men nu på en gång så ska jag måla i min målarbok. Ni vet en sån där för vuxna och inte för barn? Kommer nog skriva en liten recension på den senare!

Likes

Comments

Antingen så blir det här väldigt kul eller väldigt tråkigt. Men här kommer lite fakta om mig så att ni vet vem det är ni läser om ;).

Jag heter Amanda och jag är 15 år men blir 16 i November. På fritiden så rider jag min foderhäst Cassie (bilden längst ner i inlägget) som står på min låtsaspappas gård. Där står också min lillasyster Thea´s B-ponny som hon tog över från mig nu över nyår.
Jag lägger mer pengar på hästar och ridsaker än vad jag borde, vilket jag uppfattat det som, är väldigt vanligt om man rider. I perioder är jag väldigt bra på att spara pengar faktiskt. Men oftast inte.

Jag har också en katt som heter Yatzy. Hon fyller 1 i april så det ska bli roligt att kunna publicera hennes utveckling!

Jag har en till dyr hobby, jag går på väldigt många konserter. Jag köper biljetter så fort jag kan få tag på någon och det spelar ingen roll vart jag sitter eller står, bara jag är där och känner av energin. Men det finns såklart konserter och spelningar som jag inte har pengar till eller helt enkelt inte hinner köpa. Jag ska bland annat på 5 seconds of summer i juni och jag va på The Fooo Conspiracy nu i september.

Jag är inte speciellt intresserad av smink och naglar eller senaste modet utan jag kör på jeans och hoodie/T-shirt nästan varje dag. Jag sminkar mig dagligen med bas och lite mascara men ingen ögonskugga eller något läppstift för jag kan inte lägga på sånt haha.

Jag har planerat att gå Vård och Omsorg på gymnasiet och efter studenten plugga vidare till Sjuksköterska. Det ska nog bli kul!

Likes

Comments

Jag tänkte rensa min garderob, fixa på mina hyllor och kolla om jag verkligen behöver allt som jag samlar på mig. Sen tänkte jag också åka till stallet!
Men nej. Jag är som sagt hemma och sjuk idag och har börjat få små feber-"varningar". Det gör ont i kroppen och jag fryser lite mer än vanligt.
Jag gick upp imorse för att fixa iordning min garderob först och jag hann med halva. Sen gav jag upp. Jag blir trött och hängig direkt så jag gick och la mig direkt igen. En stund senare när jag skulle äta så åt jag en skål yoghurt sen fick jag inte i mig något mer. Så det blir tyvärr inget stallet för mig idag.

Jag får vila ut mig idag och ta igen resten sen någon annan dag!

Likes

Comments

Idag vaknade jag med en vagel i ögat och jätteont i huvudet. vad det beror på har jag faktiskt ingen aning om. Vageln kan vara för att jag somnade med smink igår (jag vet, jag vet. jag borde inte göra det) men jag brukar inte göra det utan bara när jag kommer hem sent eller när jag glömmer det.
Att jag har ont i huvudet är desto värre nästan. Det gör fruktansvärt ont i bakhuvudet så jag kan ha slagit i när jag sovit. Det måste vara något sånt för jag hittar ingen annan förklaring.
Eller gör det ont i huvudet när man har vagel också? Jaja den finns och det finns inte mycket jag kan göra år det.

Men eftersom att jag har ont i huvudet så blir det nog inte jättemycket blogg eller skärm över huvud taget. Det är ju bäst om man undviker mobiler och datorer när man är sjuk, eller är det också en ond myt som föräldrar hittat på? haha.
Nej men jag vet inte hur vi gör med stallet heller utan Cassie får fortsätta stå. Han har stått mestadels av vintern eftersom att vi inte har paddock eller ridhus så är det väldigt halt på vägarna och hästarna halkar lätt.
Våra hästar är ju inte skodda så då kan vi inte brodda dom heller.

Ni får ha en jättebra dag!

På bilden: Meadow min systers ponny.
Foto; Jag

Likes

Comments

God natt på er allesammans!
Jag börjar 08:10 imorgon så det blir en stressig och jobbig morgon för mig. Vi ska ha längdskidor på idrotten också, jag längtar absolut inte alls.

Men god natt så får ni sova gott!

Likes

Comments

"Dagbok"

Idag är det måndag. Fy! Egentligen har jag inte jättemycket emot måndagar eftersom att jag börjar skolan 09:35 och har Musik, Slöjd, So och No. Men jag slutar 15:30 och det är inte alls kul. Eftersom att jag måste åka buss till och från skolan så är jag hemma i huset ungefär 15/20 över 4 dom dagarna jag slutar halv 4.
Nu när det börjar bli ljusare så känns det också så mycket bättre för jag hatar verkligen att gå hem från bussen när det är mörkt ute. Ibland så åker jag samma buss som min lillasyster Thea så då går jag med henne och då känns det självklart mycket bättre.

Annars då? Jo, Thea håller på med Voltige (en sport där man kör gymnastik på häst) och hon tävlar också i det. Nu när hon börjat köra individuellt och inte i lag så har vi beställt tröjor till mig och henne där det står "Team Thea" på ryggen. Det är två rosa tröjor beställda från Hööks och vi får hoppas att texten blir så som vi tänkt oss och vill ha. Thea ska också börja tävla häst senare också när vi har pengar och plats för en till häst i stallet. Nu har Thea en B-ponny som blir 22 i sommar och han är inget tävlingsämne så vi måste vänta på att hon har en större häst som hon kan tävla med.
Då när hon börjar tävla storhäst så kommer vi också ha tröjorna. Jag tror att det här kommer blir riktigt kul!

Imorgon under dagen kommer ett inlägg om mig så att ni kan lära känna mig lite bättre!

Likes

Comments