Hejsan!

Jag har en kompis som är jävligt irriterande ibland. Idag sms:ade vi då hon sa att hon skulle ha jätte tråkigt på nyårsafton. Först ska hon sitta i bilen någon timma för att komma upp till Trollhättan och sen ska hon vara på typ en fest där hennes pappa skulle bli full, hennes moster säga åt henne att dricka och där en löjligt jobbig unge som liknar Marcus och Martinus i ansiktet och hade Marcus hår ska vara med. Hon ÄLSKAR Marcus och Martinus och verkligen Marcus. Hon tycker att det är jätte tråkigt medans jag ska sitta hemma och göra exakt ingenting. Jag får inte vara med någon kompis, jag får inte äta godis/snacks och tv:n ska inte vara igång. Och det på grund av att mina föräldrar tycker att det ska vara en hel dag utan skärmar och med vänner och släkt istället då man ska umgås, spela sällskaps spel och ha allmänt roligt. Men saken är den att vi aldrig är med släkten och bara varit med vänner en gång då jag knappt kände dom. Så vi brukar bara sitta i soffan/vidköksbordet och prata lite ibland då jag nästan aldrig är med och pratar. Men hon tycker fortfarande att hon kommer ha det tråkigare än mig.

I julklapp gav jag mina katter dreamies. I reklamen säger dom att katter skulle kunna hoppa igenom en vägg för "godbitarna" men min ena katt undviker mig när jag är i närheten av påsen och den andra blir helt jävla hypad när jag är i närheten av påsen. ( bild på påsen nedan )

Jag hoppas ni haft en bra jul och så får ni ha en go fortsättning. Puss och kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Igår behövde min pappa åka till jobbet lite tidigare (av någon anledning jag inte riktigt minns) och då skulle jag släppa ut hästarna, släcka i hela huset och låsa ytterdörrarna. Jag gjorde allt och kollade på klockan då den va 07:48 och min buss brukar gå någonstans mellan 07:52 och 08:00 så jag missade bussen och ringde min mamma och tänkte att jag kunde få vara hemma under dan men det tog typ en kvart för henne att bestämma sig för att jag skulle få vara hemma.

Idag var jag med min klass på Euroskills mässan i Gbg och det var nog den tråkigaste mässan någonsin som jag varit på. Jag vill ju jobba på ett zoo eller någonting med dans men ingenting var om det så jag gick bara runt och hade tråkigt. Det ända som fanns var typ bygg, målning, konst, mode och elektronik ingenting om djur, natur eller dans.

Ha det så bra, puss:*<3

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej på 13 år som älskar djur och sina vänner. Eftersom att det här är min första blogg tänkte jag att ni kunde ställa lite frågor till mig i kommentarerna som jag kan svara på i en annan blogg så vad det än är ni vill fråga så är det bara att fråga😉❤️ puss😘

Likes

Comments