Hej! Igår behövde min pappa åka till jobbet lite tidigare (av någon anledning jag inte riktigt minns) och då skulle jag släppa ut hästarna, släcka i hela huset och låsa ytterdörrarna. Jag gjorde allt och kollade på klockan då den va 07:48 och min buss brukar gå någonstans mellan 07:52 och 08:00 så jag missade bussen och ringde min mamma och tänkte att jag kunde få vara hemma under dan men det tog typ en kvart för henne att bestämma sig för att jag skulle få vara hemma.

Idag var jag med min klass på Euroskills mässan i Gbg och det var nog den tråkigaste mässan någonsin som jag varit på. Jag vill ju jobba på ett zoo eller någonting med dans men ingenting var om det så jag gick bara runt och hade tråkigt. Det ända som fanns var typ bygg, målning, konst, mode och elektronik ingenting om djur, natur eller dans.

Ha det så bra, puss:*<3

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej på 13 år som älskar djur och sina vänner. Eftersom att det här är min första blogg tänkte jag att ni kunde ställa lite frågor till mig i kommentarerna som jag kan svara på i en annan blogg så vad det än är ni vill fråga så är det bara att fråga😉❤️ puss😘

Likes

Comments