Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja men, gott nytt då allesammans!

2015 var inte mitt år alls, men i slutändan vart hur bra som helst! Fick sparka in de nya året med O och två av hans kompisar + en liten också. Så dö söt unge! Idag blir det hemgång för att ladda om batterierna. Ska tillbaka till O's lägenhet på måndag för att vi ska umgås mån-tis sen jobbar han så man får passa på när tillfället ges :)

Nu har man duschat och ska bara göra mig klar för att gå ner till O's jobb för att sitta ut tiden där istället för att gå runt här hemma helt själv.

Likes

Comments

Halloj på er!

Jag tänkte bara uppdatera er lite om vad som har egentligen hänt nu under den senaste veckan. Jag har stannat hos O i nu 12 dagar såg jag precis. Shit.. tiden går fort, men kul har jag haft! Måndag och Tisdag var inte så märkvärdiga, men onsdagen så vart det en spontanare med en gammal vän och hennes kompis, det vart Liljan. Vart en super bra kväll, fick många positiva kommentarer för min tatuering på armen :D På torsdagen så gick till min pappas jobb för att hämta ett papper ifrån polisen. Så nu tror hela BC att jag är kriminell men så är inte fallet. Belastningsregistret måste man införskaffa varje år om man ska jobba inom skola/barn. Fick skjuts tillbaka till O's lägenhet. På fredagen så var de planerat att jag och två andra, som jag har nämnt tidigare, skulle ut men den ena av oss somna ju och var omöjlig att väcka. Så vi gick ut på lördagen istället, alltså igår. Då gick vi först på Lips sen ner på Hype. TOTALT VÄDERLÖST. När Hype var Flamingo så var det "bättre". Nu är lokalen i en källarvåning, noll täckning, mycket mindre än tidigare och inte alls samma känsla. Synd, har haft många roliga stunder på den krogen. Just också för att man kan gå dit och dansa och ha kul! Det enda som var det negativa igår var att vakterna släpper ju in idioter hela tiden. Men, vad göra? Hade jag vart vakt hade jag inte släppt in en sån skabbig brud. Sorry :*

Fick träffa en soldat också, respekt till den mannen alltså. Han har varit och krigat i Irak osv osv och han visa mig sina ärr på benen och bak på huvudet o ja, de var inte slut där. Men dom männen och kvinnor ska ha respekt för de arbete dom gör för att skydda oss! Dessutom tyckte han att jag var "Smoking hot". Vet jag väl? Haha

Dessutom vrål dissa jag en kille så hårt igår. Fyfan va jag ägde ut honom, han gick hem med sveda i kulorna och svansen emellan benen. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort under den kvällen/natten.

Nu ska jag göra mig klar för att åka hem till min familj för att fira Jul och ev Nyår om inte O har någonting att säga till om ;)


Puss :*

Likes

Comments

1. Favoritjulfilm?
Jag har inge julfilm som jag gillar så ^^

2. Favoritjulfärg?
Rött, vitt, svart & silver

3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Beror på. Är man glad och uppåt så är man uppklädd men mår man inge bra så kan man ha myskläder! Jag anser at man ska ha på sig de man trivs i!

4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
En resa ifrån detta absurda land!

5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
I min familj så får man en klapp på morgonen och sen så öppnar vi resterande efter Kalle Anka.

6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Jajamen!

7. Vad ska du göra på jullovet?
Jag har inte jullov, de var ett tag sen jag hade "lov". Men jag ska väl jobba och umgås med familjen.

8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådana fall hur?
Kan hända, de vetti fan alltså!

9. Vad önskar du dig mest i jul?
Pengar till tatuering, kläder och en resa!

10. Favorit-julnagellack?
Använder inte nagellack!

11. Favorit-juldoft?
Kanel, gröt, julskinka och nybakta pepparkakor!


12. Vad måste finnas på julbordet?
Stekt grönkål, köttbullar, janssons osv osv

Likes

Comments

Ja ni, jag må ju säga att det var ett tag sen jag var inne här!

Jag har haft total idé-torka nu igen.. Inte kul alls.

Just nu sitter man i centrala borlänge och gör absolut ingenting. Har kört lite LOL games med Emma och lite solo också. Varit med O och Emma ganska mycket nu dom senaste dagarna.

Jobb fronten börjar ta sin form! Jag har fått två erbjudanden nu så nu ska dom bara se till att jag blir kvar så kan jag stanna i borlänge. Blir lite jobbigt att pendla ifrån ludvika till borlänge varje dag. Som ni flesta kanske vet så är mitt mål att jobba i borlänge och o bo i borlänge för jag trivs ingen annan stans än där/här.

Jag har inte tagit några bilder på evigheter! Usch.. inte likt mig alls men jag har haft mycket annat att tänka på dom senaste dagarna.

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och ev. dra mig ner till O's jobb och vara social en stund där. Bara för att liksom :)

Hare!

Likes

Comments

HAHAHAHA! Aah, hej alla läsare!
Jag fick världens skrattanfall när jag satt o läste nyss.
Jag tycker de är så patetiskt att vissa människor beter sig som dom gör och SEN inser vafan dom gjorde för fel och vilka fittor dom egentligen är? Jag menar, har du gjort bort dig så får du väl stå för de? Gäller samma sak för mig? Jag har gjort riktiga jävla snedsteg ibland men jag kan inte sitta o tycka synd om mig själv osv osv. Gjort är gjort?! Skaffa stake o be om ursäkt till den som gäller istället för att sitta där på ditt lilla arsle o grina? Va är du? 12 år, luktar kiss och hubba bubba? Skärp dig! Patetiskt..

Likes

Comments

Halloj på er! Idag är de torsdag och jag gick upp 06.30 imorse med ett leende på läpparna! Många av er vet att jag är arbetssökande och undrar kanske: Varför i hela helvete är hon vaken nu för?!
Jo de är såhär. Min mamma operera handen i måndags. Skulle inte va något stort men visade sig att den operationen hon gjorde på samma hand, för fem år sen, hade dom totalt slaktat hennes hand. "Specialisten" klippte av en nerv och klippte i en muskel och ja gud va dom har gjort!! I måndags fick hon göra "om" operationen och hon säger de själv att hon mår oförskämt jävla bra. Så ska de låta! 👍
Så eftersom hon är handikappad i ca 6 veckor till framöver så har jag stall tjänst! Inte bara jag utan min gudmor hjälper också till! 😊

Efter att allting är läkt osv så ska jag ta en välförtjänt semester 👌

Likes

Comments

Detta är min halloween sminkning för i år! Jag kan inte lista upp ALLA produkter jag har använt för de var en hel del! Aldrig haft såhär mycket smink på mig. #tungtsminkad

Likes

Comments