Hej hej! Jag lever och mår bra, har bara haft otur med wi-fi och därför inte kunnat uppdatera! Har ju dock det på mobilen men sparar det hellre till att kunna höra av mig till dom hemma!

Men iallafall började min resa upp mot östkusten i fredags kväll så snart har det gått en vecka! Hade 10 jättebra dagar i Sydney med Linn förutom regn fyra dagar i rad, men vi överlevde!

Kom till Noosa igår eftermiddag och har mest varit till stranden och kolla in det lilla som finns här! Åker vidare mot Rainbow Beach imorgon förmiddag för att dels på fredag paddla kanot och se delfiner och på lördag är det en tre dagars camping till Fraser Island men mer om det senare! Ska försöka lägga in bilder från dagarna som gått i separata inlägg så håll ut!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Tänkte ge mig på att blogga för att dels ha någonstans att skriva av mig på och lägga upp bilder under resans gång samt för alla här hemma att kunna följa min resa under dessa tre månader.

Om prick 50 dagar lyfter flyget, galet hur tiden bara har flugit förbi!! Men innan dess är det mycket som skall fixas med bland annat lägenheten, packa ner allt och flytta över saker hem till mamma, hoppas på godkännande av HSB och min to do-list börjar sakta men säkert minska!


Några bilder från Hawaii

Likes

Comments