Hej bloggen.

Ett kort inlägg om att må bra, hur gör man egentligen? Finns det någon människa som är genuint lycklig? Speciellt på sociala medier känns det bara som en stor fasad man målar upp. De som är snyggast på Instagram lär ju må sämst i verkligheten, typ :P

Jag tror man måste börja med att acceptera sig själv helt villkorslöst. Sen kan man börja gilla sig på allvar. Det är min plan i alla fall! Önska mig lycka till! :D

Likes

Comments

Som sagt så älskar jag att träna och då främst att cykla. Jag funderar på att ställa upp i några tävlingar nästa år, men jag har inte bestämt mig än.

Träningen är som en sorts meditation/psykisk hjälp för mig vilket är oerhört skönt. Jag köpte nyligen en motionscykel (även kallat träningscykel) som gör att jag kan träna cykling inomhus. Jag hittade min motionscykel på denna sidan . Jag skrev för övrigt detta stycke inatt när jag inte kunde sova:

" Du har kanske själv testat, eller så känner du säkert någon, som bestämt sig för att ordna upp allt som är fel på en gång. I så fall så vet du att detta sällan går så bra. När vi lägger för mycket press på oss själva så funkar inget alls, vilket leder till att vi känner oss misslyckade och då var det ju verkligen att stjälpa snarare än att hjälpa sig själv!

Se därför alltid till att välja det som du kan känna är det allra viktigaste för dig när det kommer till att ändra om saker och ting i livet. Att lyssna på andra är bra, men att lyssna på sig själv är oftast bättre!

En sak som jag har upptäckt är att det man vill förändra i sitt liv ofta hör samman så om man börjar med att ändra en sak så brukar resten följa med! Du behöver alltså bara starta med det du känner är viktigast, eller kanske till och med lättast, och sedan ska du se att annat också faller på plats! "

Likes

Comments

Att bli inspirerad till att leva ett mer hälsosamt liv på alla plan kan vara svårt. Av olika anledningar så blir det lätt att vi gör åtminstone något fel i vårt liv som klart kan förbättras och det är såklart olika för alla vad det handlar om.

Ofta handlar det om att stressa mindre, äta bättre, träna mer, omprioritera i livet och att se inåt för att förstå vad det är som man verkligen vill och vad man verkligen behöver.

För att hitta rätt pepp för en själv så krävs det att man dels lokaliserar problemet, erkänner för sig själv att man gör fel och att man behöver förbättra sig och att man kan hitta stöd i någon som man kan identifiera sig med.

Det som funkar bäst för mig är träning. Jag älskar att cykla, gärna på fina asfaltsvägar en sommarkväll med vinden i håret :)

Hundar är också något jag verkligen älskar och kan låta mig inspireras av :)

Likes

Comments