Header

Det är bara 2 veckor kvar av höstterminen. Det är såå svårt att förstå med tanke på att jag kommer så tydligt ihåg den första dagen på terminen. Då jag börja i en ny skola och snart ska jag börja i en ny skola igen, gymnasiet.

Innan hade jag hela min framtid klargjord och visste exakt vilket gymnasium jag skulle välja, men nu har jag verkligen ingen aning. Det är verkligen en så svårt val.

Alla säger ju att man ska välja det man tycker är roligt och det håller jag helt klart med om. Fast tänk om man inte passar in bland personerna på den helt nya skolan eller det blir alldeles för mycket plugg. Det är nog det som gör det till ett så svårt och samtidigt påverkande val eftersom det är ju grunden till vår framtid. Något som vi alla är nu lite oroliga över.

Fast på grund av all den här oron och tankarna har jag kommit fram till att jag ska göra det jag tycker är kul. För det kommer alltid finnas personer på skolor med flera hundratals elever som man kommer klicka med. Man kommer kanske inte hitta dem personen direkt fast man kommer hitta dem tillslut. Sen kommer det ju att finnas folk man ogillar, fast det är ju bara deras förlust att inte få ta del av mitt skojiga liv haha :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Måndag:  Öppethus på Malmö Latinskolas - Samhälle, samhälle linje och gilla det verkligen

Tisdag:  Öppethus på Procivitas Malmö - Samhälle, samhälle och tvekar fortfarande även fastän att dem har en fantastisk utbildning där

Onsdag:  Äntligen min födelsedag som firades på Pinchos tillsammans med min underbara familj och en av mina närmaste vänner. Verkligen en av dem bästa fördelsedagarna och var så himla glad!

Torsdag:  Tillbaka till verkligheten och ett hetsigt pluggande :/

Fredag:  Resturang tillsammans med min mormor och morfar för att fira min födelsedag. En riktigt mysig dag!

Lördag & Söndag:  Släktkalas under Lördagen tillsammans med nära vänner och släkt. En dag som gjorde mig så glad eftersom jag fick helt perfekta presenter. Fast Söndagen blev lite degigare då det var mycket fokus på plugg och städning :/


Denna veckan har verkligen varit en helt underbar vecka då jag äntligen har känt mig så himla lycklig och motiverad. Även om skit har hänt så fortsatte jag vara stark och glad!

Likes

Comments

Det är redan den 26:e November. Det vill säga mindre än en månad till julafton och endast två dagar till min födelsedag. En viktig del av det är alltid omtanken, gemenskapen och självklart presenterna som kommer med det. Fast varje år så sitter man där och undrar "vad vill jag ha/vad behöver jag".

Well, jag har gått igenom den perioden nu och äntligen kommit fram till vad jag vill ha/behöver som skulle göra mig glad att få. Så med det sagt, här är min önskelista.


Likes

Comments