View tracker

Träning, föreläsning, plugg och jobb. Så ser mina dagar ut just nu. Önskar verkligen att det fanns fler timmar på dygnet. Jag och Daniel åker till Berlin tidigt på fredag och jag har ingen lucka över för att ens hinna packa eller växla pengar innan dess?!

Annars då? 1 april idag och jag har bla gått på denna.. Skäms ju rätt mycket nu i efterhand..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Lördag idag och det är min jobbhelg denna helg. Jobbar ju iofs alltid helg men jag brukar vara ledig på söndagar. Denna helg jobbar jag på kafét imorgon också, det ska faktiskt bli kul eftersom jag jobbar där så sällan nu när jag pluggar. Brukar bli en gång i veckan ungefär, det blir en lagom balans mellan allt.

Idag jobbar jag alltså hela dagen, 11-22. Det är tufft speciellt eftersom att det är löningshelg plus att centrumledningen också har event med artister och massa andra saker. Det är så sjukt mycket folk här!

Likes

Comments

View tracker

Fredag idag och jag har haft fullt upp hela dagen! Jag gick till gymmet imorse och tänkte ta det lugnt, göra lite lättare övningar mest för att röra på mig, öva lite teknik osv men det blev istället ett jävla tungt pass! Herregud, svetten bara rann, det droppade från mig (ofräscht ändå). Va tvungen att ta av mig min tröja och använda den som en handduk liksom? Har aldrig hänt förut haha! Blev helt chockad efteråt och frågade mig själv "How could this happen?!" Haha, jag hade ju nytvättat hår osv. Men man tackar ju inte nej till ett grymt bra pass liksom så jag gick därifrån och var dubbelt så nöjd trots att mitt hår var halvt blött..

Innan gymmet var jag och hämtade ut mitt paket på Ica, ny leverans från gymgrossisten med kosttillskott från BMR. Riktigt efterlängtat! 💪

Likes

Comments

Igår var vi i studion halva dagen, Daniel har nämligen börjat på sin chestpiece! Bleckan levde verkligen upp till sitt rykte, tatueringen kunde inte blivit mer noggrann och perfekt! Så vi gick därifrån riktigt nöjda och imponerade. 😊

Efter det åkte vi till Farsta och åt en sen lunch, shoppade och fikade lite. Mysig dag!

Likes

Comments

Dagen började med en parkeringsbot precis utanför porten, va hemma och bytte om i en kvart. Så jävla ovärt alltså.. Men det är onödigt att gräma sig över det! Bara att bita ihop och betala.

Jag är på jobbet i vanlig ordning, känns så konstigt att inte ha massa måsten nu när tentan är över och nästa kurs inte hunnit börja ännu.. Har ju längtat efter att bara kunna softa men nu känns det nästan tråkigt och tiden går sjukt långsamt haha. Ska komma ihåg det nästa gång jag begravs i plugg!

Efter jobbet ska jag försöka hinna träffa en vän och sedan hem till älsklingen för middag med familjen.

Likes

Comments

Den här fredagen kan inte bli bättre! Jag kom precis hem från skolan, skrev andra tentan för denna kurs mellan 9-12 (missade alltså solförmörkelsen vilket sög) men jag känner mig verkligen nöjd över min prestation så jag tror att det kommer gå jättebra.
På tunnelbanan på väg hem kollar jag om resultatet för den första tentan skrivits in (försenat resultat pga sjukdom) och det hade kommit, och jag blev godkänd! Jag är så jävla glad och stolt över mig själv, lever på moln!

Nu ska jag fira genom att beställa nytt kosttillskott och kanske något nytt träningsplagg, för det är jag värd!

Likes

Comments

Lördag idag och jag är på jobbet och softar, precis som vanligt. Idag väntar en kväll med god middag med svärföräldrarna och sedan förkrök med massa gamla vänner samt en galen utgång på det. Det ska bli så jävla kul, jag är riktigt taggad!

Likes

Comments

Konstant sömbrist, stress, halsbränna, grova humörsvängningar och väldigt liten livslust är resultatet av heltidsstudier, tre olika jobb och ett försök på seriös träning. Varje dag önskar jag att det fanns fler timmar på dygnet för det jag inte hinner med, det jag faktiskt uppskattar här i livet och värdesätter mest vilket är min familj, mina vänner och träningen. Den sociala biten (som jag alltid värderat högst) är som helt bortblåst.
Jag är så jävla trött på alla måsten och detta jävla vuxenliv. Så trött på att hela tiden försöka ta ansvar och göra det rätta när man ändå inte får någon belöning, förutom några extra lappar på kontot den 25e. Vart försvann fritiden? Vad fan hände med det som faktiskt är viktigt?!

Likes

Comments

Hejsan! Jag sitter på jobbet och pluggar, dricker kaffe och softar. Det är väldigt lugnt här i heron ikväll, det är så skönt att jobba lugna vardagar. Love it!

Ser ut som skit för tillfället så bjuder på en selfie från förra helgen!


Likes

Comments

Längesedan jag bloggade! Jag har precis börjat på en ny kurs, media och kommunikation, som hittills verkar väldigt intressant! Jag är inne på andra veckan och grupparbetet har precis satt igång så har en del att göra, förutom övrigt plugg som kurslitteraturen och föreläsningar samt jobb och träning.

Bjuder på en obligatorisk badrums-selfie. Detta är alltså ca 2 års utväxt, jag har en såkallad "naturlig" ombré. Djupt tacksam för bra hårgener med tanke på vad mitt stackars hår utsattes för under min tidiga tonår. Snart är det dock dags för en förändring!


Likes

Comments