Header

Sitter nu på en takterass i centrala Barcelona och tar en cola. Välbehövligt. Mina ben är döda efter dessa dagar, herregud. De skakar för varje steg jag tar 😂 Blir lite shopping idag, men blir mest att ta det lugnt - skönt.

Kolla blomsterhavet på La Rambla by the way. Så sorgligt, men vackert samtidigt. En månad sedan terrordådet, men det bara växer. 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som titeln lyder; ännu ingen väska 🖕🏼Tror aldrig jag får se den igen om jag ska vara helt ärlig. Som tur är hade vi en bra och utökad reseförsäkring, som täcker försvunnet bagage; men ändå. Alla mina kläder som jag lagt så mycket tid, tanke och pengar bakom är liksom... bara borta?

Aja. Nu är jag trött. Precis kommit hem från kvällsmiddagen på en mysig uteservering. Nu väntar sängen och tredje och sista heldagen imorgon. Vi tänkte dra ner mot vattnet och kika.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fyfan vilken dag hittills. Vet inte hur många grader det är ute, men i solen är det VARMT! Vi har traskat omkring i flera delar av Barcelona idag under tiden min syster jobbade.
Vi började dock med att äta lunch på en kedja som heter "365" - rekommenderar! Sjukt billigt och jävligt gott. För det på första bilden betalade vi typ 100 spänn?! Sjukt värt.

Vet inte hur många steg vi har gått idag, men både idag och igår så har vi gått en dryg mil. Och det känns i mina ben, vill jag lova 😬 Har haft problem med musklerna i benen, "compartment syndrom", och har opererats för detta. Men det är inte helt bra och jag får fortfarande sjukt ont. Blir att ringa Sahlgrenska när jag kommer hem och be om att få komma dit på återkontroll...

Vi mötte upp min syster när hon slutade jobbet vid 15 och åt lite tapas och delade på en kanna Sangria i solen.
Nu har vi i princip precis kommit hem och jag har tagit en dusch - välbehövligt! Tänkte vila en stund nu innan dagen fortsätter.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

Sämsta möjliga start på denna resa. Planet blev försenat två timmar pga oväder, och under dessa timmar stod vårt bagage ute i spöregnet. I två timmar.
Väl framme hemma hos min syster så är packningen i vår stora väska helt pissblöt, och då jag skulle öppna och kontrollera mina egna kläder i min egen väska så inser jag att den inte tillhör mig. Det är alltså inte min väska och min egen är nu borta. Vi vet inte om den är snodd eller på villovägar, men borta är den i alla fall.
Så hela dagen har gått åt till att springa runt på flygplatsen och köpa ny garderob till mig. Suck.

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte här ute?! Martins föräldrar har 6 hästar hemma på gården, och mitt hästhjärta slår alltid lite snabbare när vi är här. Gräspaddock, lösdrift och stora hagar, jag smälter 😍 Martin och hans mor rider just nu i paddocken, jag stod över idag - jag är ju trots allt hästallergiker (fuck).

Likes

Comments

Har det senaste året bara målat med ritplatta och PS och har nu fattat att det nog är mer min grej haha. Fan vad svårt det är att måla på papper när färgerna inte vill blend out ordentligt, och när man inte har ett sudd. 😬 Och hade behövt en ordentlig linjal så jag fått ordentlig kvadratisk karta bakom allt liksom. Allt det där blir lättare i ett bra program på datorn 😂
Funderar typ på att scanna in det jag hittills fått ner på papper och försöka rädda det i Photoshop istället - för den är ju inte helt kass och bortom räddning liksom. Oh well, det blir nästa projekt. Har alldeles för ont i ögonen och nacken efter typ 2,5 timme...
Tror inte färgpennorna från Dollarstore var de bästa jag kunde hitta heller, och förmodligen är det den största boven just nu.

Likes

Comments

Var en sväng i Skövde idag istället, blev liksom aldrig tid för det igår. Förutom en kasse mat och cider från systemet - så fick jag med mig underkläder från Cubus. Asså trosorna... De har fan det skönaste materialet jag någonsin känt. Kommer hädanefter köpa alla mina trosor därifrån.

Åkte efter Skövde förbi Martins föräldrar i någon timme. Gjorde inget speciellt, satt mest och pratade och umgicks 🤷🏻‍♀️ Men vi blev tvungna att åka rätt fort igen som sagt, då Martin skulle hem och spela med sina kompisar, och det har han nu gjort sedan dess. Jag å andra sidan tänkte hoppa in i duschen och raka benen inför shortsväder i Barcelona på söndag, för jag och mammis ska ner till min syster i några dagar 💕

Likes

Comments