Blev inte riktigt en vilodag för mig idag då ja kände att ja behövde komma bort lite. Istället blev det en lång promenad på cirka 1mil i ett lagomt tempo. Hamnade uppe på ett litet berg där ja satt och njöt av den underbara utsikten!
Nu är jag iaf hemma och har hunnit duscha så ska skynda mig i säng och försöka sova lite.

Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i ett grupprum på skolan och pluggar samhälle på skolan i väntan på att matten ska börja 13.30. Nu på morgonen har jag haft NP i engelska så det är skönt att ha det bortgjort. Efter skolan ska jag åka och städa innan jag åker hem.
Det händer inte så mycket roligt idag utan allt rullar bara på som vanligt, ingen träning idag då det var dubbla pass både på måndagen och tisdagen.

Likes

Comments

Startade dagen med ett ordentligt och intensivt magpass på gymmet innan skolan då jag idag har en liten sovmorgon som är alldeles perfekt att träna på! blev lite blandade övningar för hela magen och kände verkligen att jag fick kontakt med rätt muskler. 
Har en av mina kortare dagar idag så bestämde mig för att gå tillbaka till gymmet efter skolan med en kompis för att köra rygg, bröst samt armar. Även det passet blev ett intensivt pass där ja började med 20 minuters löpning då jag börjar märka att ja tappat så mycket kondition. Blir att lägga mycket mer fokus på det nu framöver speciellt när man kan springa ute i skogen vilket jag älskar!

Bild på dagens skollunch!


Likes

Comments

Okej, jag har bestämt mig för att prova det här med bloggandet igen fast den här gången med lite annan inriktning. Jag riktar in mig mer på det positiva och mycket mer på träning då det nu har blivit en stor del av mitt liv. Jag vill inspirera andra som Ida Warg och Annica Englund inspirerar mig till att träna. 

Det kommer säkert komma en del deprimerande inlägg också då det är väldigt skönt att få skriva av sig men minst lika många glada och peppande inlägg plus en titt på mitt vardagsliv.

Likes

Comments

Mörkret inom mig, tomheten och kylan närmar sig och tar sakta över min kropp och mitt liv. vet inte längre vars ja ska vända mig, vem ja ska prata med eller vars ja ska ta vägen. vad ja än säger så går det runt inget stannar där man vill längre och det finns ingen du kan lita 100% på. sakta faller ja isär, ja tynar bort och ingen märker något, snart finns ja inte mer. försöker fly, springa långt bort från smärtan men den finns över allt och inget kan stoppa den, bara under kortare perioder men när den kommer tillbaka gör det 3 gånger så ont. vill prata med dig men samtidigt vad ska ja säga? ja vet inte varför ja känner så här det bara är så. 

känt så har förut och då trodde ja inte att ja skulle överleva vet inte om ja tar mig igenom det igen. vet inte vars alt kommer ifrån.  Det gör ont och nu skriker ja efter hjälp efter ett mirakel som hjälper mig att ta mig igenom det här. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

känner hur musiken fyller huvudet, kroppen och allt känns med ens lite lättare, jag har inga tankar och allt ja känner är musikens beat. Jag klarar det här, jag kommer överleva. 
Jag fortsätter kämpa, en dag i taget.

Likes

Comments

Träffade J idag för att göra slut. har inga kommentarer om det egentligen men känns ändå skönt nu när ja gjort det. ångrar inget men kommer inte titta bakåt.

Likes

Comments

Det här är det ja älskar att ha på mig när jag bara ska vara hemma hela dagen.
Tights med pappas stora stickade tröja och såklart ett par tjocksockar.Likes

Comments

Igår bad jag pappa köpa med sig pizza och yollibox frozen yoghurt och eftersom jag har världens bästa pappa kom han hem med det till mig. Jag hade en riktig myskväll igår då jag såg på film hela eftermiddagen/kvällen och sedan avnjöt yoghurten i ett välbehövligt bad.
Jag fick även prata bort nån timma i telefonen med en nära vän.
Idag väntar massor av plugg och ladda inför en ny vecka!Likes

Comments

Äntligen har det börjat hända lite i mitt rum, tapeten är uppe och det som ska målas är målat. Nu fattas det bara ny byrå, sängbord, taklampa, lister och lite mysbelysning.

Likes

Comments

Vaknade för en timme sedan men har legat kvar i sägen och spelat flappy bird. Så sjukt drygt spel men det är helt klart beroende framkallande.
Ska släpa mig upp nu och ta på mig lite sköna kläder för att sedan ställa mig och göra amerikanska pannkakor.
Önskar alla en bra dag!

Likes

Comments