Dags för semester!
2 veckor på Kanarieöarna unnar jag mig och mina föräldrar så mycket efter dessa månader.

Måste skriva om hur otroligt det är att ÖFK spelade oavgjort mot Bilbao!
🔴⚫

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familj

I tisdags fick himmeln en vacker och klok ängel. Min farmor fick somna in. Så alla hennes smärtor är borta och hon är med farfar nu❤ De har säkert hittat en liten stuga tillsammans där farfar pysslar runt och gör knivar och skålar. Farmor har säkert börjat odlat olika sallatssorter, potatis och rädisor❤

Så man kan säga att min vecka började dåligt. Så då jag jobbat hela veckan samtidigt (jag jobbar i sjukhuscaféet) så har jag inte haft en dag som jag inte har var i sjukhusmiljö sen 18/9 förutom i torsdags men då hjälpte jag till att plocka i farmors lägenhet, vilket var psykiskt påfrestande. 

Så då tycker man att veckan skulle avslutas på ett bättre sätt. Igår söndag så kom min pappa förbi en timme innan stängning så jag trodde att han hade tänkt skjutsa hem mig senare men när jag närmar mig så ser jag att något är fel. 

Så vecka 39 börjar med att min farmor dör och avslutas med att min morbror får en hjärnblödning.

Krama dem ni håller kär. För man vet inte hur ödet eller framtiden ser ut.

❤❤❤

Likes

Comments

Känner att jag måste skriva av mig. Skriva av mig om den lilla äckliga jäveln som kallas cancer.

På alla hjärtans dag i år förlorade jag min farfar till magcancer. Vi visste att det skulle gå fort och jag har funnit mig i allt som hände för han fick som han ville. Vaknade pigg en dag på sjukhuset, pratade med sköterskorna och sedan de kom med frukostennhade han somnat in. MEN NU, MEN NU lider min farmor av sina smärtor då hennes cancer spridit sig till skelettet. Vilket gör att morfin funkar inte. Blir så less på denna sjukdom. Den finns överallt så jag kommer avsluta detta inlägg med en uppmaning till ALLA! Tänk på hur och vad du säger till folk, du vet aldrig vad de går igenom!

Kärlek till er alla som tar till er av detta!

Och all kärlek till de som nu slåss mot denna sjukdom. Det är en kamp man kan vinna!

Likes

Comments

Livet Leker, Familj

Så idag är man 25 år!

Bilden är sen igår då jag blev firad av släkten. Tjejen på mina axlar är min systers yngsta som blir stora syster i september!
Men tänk att man har blivit 25!

Hade min 25 års fest i lördags. Jag hade bakat chokladtårta, Key Lime Paj med Oreobotten! och även Belle kakor!

Första smeten gjorde jag glutenfri, då min syster är glutenintolerans.

Likes

Comments

Livet Leker, Intressen, Resor👇

Oj oj oj. Nu var det längesedan jag bloggade. Var på väg att skriva ett inlägg på min födelsedag men höll på med att packa inför London🇬🇧

Så nu kommer det att komma väldigt många bilder från denna magiska (lägg ordet magisk på minnet, förklaring kommer👇) Denna resa var en 25 års present till mig själv. Av min kära vän Lillemor som också var med på resan fick jag en biljett till en musikal på East End.

Det första vi gjorde efter vi hade kommit till hotellet var att förundras över hur nära vi var till allt. Vi bodde på Queensway Hotel som låg i Sussex Garden. 400 meter från Hyde Park🌳🌳 Där tog vi en promenad på ca 2 timmar. Vi åt middag på Lido Bar & Café. Värdens godaste kycklingburgare🐤🍔

Kommer inte skriva allt vi gjorde. Jag kommer mer att låta bilderna prata😄😄
Men vi hade bokat en bussresa till ett speciellt museum i Leavesden, där vissa speciella filmer spelades in
🤓⚡📽

OCH det var MAGISKT!
Tog även och köpte mig en Butterbeer🍺. Nog det konstigare jag någonsin druckit. Kan absolut inte beskriva vad det smakade.

Nu så blir det lite flera bilder!

PS. Tror jag är en av de få som gått genom Harrods med en påse från 1 pound store DS.

Och ja. Detta inlägg tog mig ca 2 veckor.  Vilket är ett under då min farmors cancer har spridit sig så detta inlägg vill jag avsluta med de slitna orden.
FUCK CANCER🖕

Likes

Comments

Hej!
Äntligen har jag landat efter att ha kört ca en vecka av stråkande.
Stråkande är något som sker veckan innan Storsjöyran. Det är då många restauranger öppnar nere vid hamnen/badhusparken i Östersund.

Började att "förfesta" i torsdag sen så drog stråket igång på fredag.
Det bästa med yran och yranveckan så är det att många som annars inte följer med ut, springer nästan ner på stråket för att vara med!
Så inledde med fredag och lördag. Var väldig glad då jag såg att Vinbaren hade ett tält i år igen. Enda stället du får riktiga glas!

Sen hade jag ett uppehåll på söndagen. Men sen körde man igång igen. Jag drack mig inte odräglig utan mer salongsberusad MEN jag kände att jag är för gammal för det här för jag orkade inte med att få för lite sömn!
Så jag har varit ut 6 dagar av 7 och det känns. Det känns både psykiskt och fysiskt men ibland så måste man göra dumma saker för att komma ihåg varför man inte gör de så ofta.

Just nu ligger jag på Österäng i solen och njuter av värmen

Likes

Comments

Tillbaka till Nikita Hair idag.
Jobbar att få bort mitt röda hår.

Alla människor kan göra ett fel. Kommer fortfarande att alltid gå till Nikita! Dock kommer jag se till att jag hamnar hos min frisör!

Likes

Comments

Dagar Kommer, Dagar Går

Som jag har skrivit är jag helt och hållet beroende av The Body Shop produkter.
Men ibland så är det ju så att favorit serien försvinner.
Dock kan man hitta oöppnade på Tradera

Men jag kan inte strunta i att nämna ÖFK!
Herregud vilken match igår!
Och vilket skitväder!

Likes

Comments

Dagar Kommer, Dagar Går

Detta var nyansen jag skulle ha. Men då man inte hade raderat en gammal färg blev det lite fel.

Jag hade alltid rött hår förut därför har de sparat receptet till min röda färg men nu så brast det i kommunikationen mellan frisörerna.

Men men de jobbar nu med att ta bort det röda

Jag som nästa alla andra har haft en röd period. Min var konstant röd hårig i 5 år. Och de åren hade mycket stress och ångest.

Livet kan bita en i arslet när som helst för att man ska bli påmind.

Bye Bye Red!

Likes

Comments