Header

Här är "in progress" bilder på min oreo cheescake som jag gjorde förut idag. Nu ska den bara stå i frysen under natten så får vi se om jag lyckats eller inte ;-))
Receptet hittade jag här: http://www.jennysmatblogg.nu/2014/03/29/oreo-cheesecake/

Jag vet inte om jag ska börja blogga igen eller inte, vet inte om jag har något intressant att komma med eller om jag är liksom "för tråkig". Jag har en ide om att göra en blogg där jag postar bilder på mina skisser och tavlor såå jag måste börja arbeta lite på de bara. :-)) Jag vill ju att bloggen ska vara för mig och att jag gör det för att det får mig att må bra. Alltså kommer jag börja posta saker jag känner att jag själv vill se, såå stay tuned!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mår dåligt. Är stressad över skolan.
Vill vara bäst, ser framför mig hur jag regerar med mina betyg och slår dom i nyllet på mina grundskollärare. Men jag är inte bäst, jag gör inte läxor eller inlämningar i tid utan slarvar i sista minuten. Jag har svårt för att komma igång med att plugga, svårt för att koncentrera mig och svårt för att avsluta. Jag intalar mig själv att IDAG, nu, nu ska jag plugga. Gör jag det? Nej. Jag öppnar inte ens boken i tid och sen blir det för sent och jag är för trött. Jag vill verkligen ändra på detta. Jag spenderar hur många timmar som helst framför min telefon eller kollandes på tv serier. Jag kan lika gärna ta dessa timmar och göra någonting vettigt utav dom och använda dom till något som kommer påverka min framtid positivt.
Lyssnande precis på en podd av en tjej som går på min skola (Ordbajsaren - hittas i podcasterappen). Där berättade hon att hon fysiskt kan börja plugga, att hon kan ta fram en bok och öppna sidan även om hon inte vill mentalt. Jag tycker att denna metoden verkar asbra. Istället för att skita i det totalt och inte ens försöka så kan man ju vara stolt över att man ens försökte. Att man faktiskt ger sig själv chansen även om man inte vill. Det som får mig att "inte vilja" och "inte orka" är bara mentalt. Jag har mycket energi och kan få in information i hjärnan men jag måste ge mig själv chansen.
Godnatt

Likes

Comments

Tog en fika i solen med mamma efter skolan, införskaffade pannåer + kolstift samt en ny härlig topp! Det har varit en riktigt skön dag idag, vi gå mot varmare dagar och mer soltimmar!

Likes

Comments

Gick upp tidigt men älsklingen för att ta en promenad med hundarna. Efter de blev det en powerwalk på bandet och en skön dusch. Har även dammsugit och städat så känner mig ganska bra faktiskt. Har precis käkat (taco fredag) och snart kommer bebbo igen! Hoppas ni har en bra fredag!❤️️

Likes

Comments

Behöver göra en ny Spotify spellista och har ingen speciell musiksmak. Behöver hjälp med att hitta bra låtar och bra band! Snälla alla ni kommentera era favorit band och låtar så att jag kan få lite ny energi i mitt liv! Betyder mycket!❤️️

Likes

Comments

Blev plugg i en timma efter skolan med Annika, har matteprov på fredag och är ganska nervös. Har glömt av det mesta under lovet och är ganska irriterad på att vi inte fick mera tid på oss att repetera. Har haft en bra dag annars, här är bilder på min outfit, tog en stor halsduk på mig som höll mig varm hela dagen, grå tröja plus slitna jeans. Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott, natti!❤️️

Likes

Comments