Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er!
Dagen började med skola som vanligt. Hade en rätt så chill dag idag då jag slutade kl.13.50. Efter skolan gick jag till busstationen och mötte upp Liv då vi skulle åka in till Göteborg. Vi var främst där för att leta efter Klackskot eftersom att det är casting på modellink på onsdag. Hittade ett par jättefina men som tyvärr var lite för dyra men vet i alla fall hur höga jag vill ha dem nu. Jag ska försöka hitta eller beställa ett par innan onsdag. Vi gick även in på modellinks kontor en snabbis och bara sa hej o frågade lite saker. Annars har vi bara haft det jättemysigt och fikat mm.
Imorgon är det fredag och sedan helg, Längtar!
Xo-Manda

Likes

Comments

Hejsan på er!
Igår var jag på Liseberg med mina kusiner. Jag köpte inget stort åkpass eftersom att jag åkte med mina kusiner som är två och sex år gamla. Men det var ju kul ändå såklart.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, tränat och kollat på idol. Imorgon ska jag inte göra något speciellt, ska kanske vara med Elma.
Xoxo-Manda

Likes

Comments

Hejsan på er!
Idag vaknade jag väldigt tidigt för jag skulle ha gruppträning i Fontin kl 8 och jag hade mycket att fixa med innan det. Annars hade vi en rätt så lugn dag i skolan idag med spanska, musik och teknik.

Direkt efter skolan åkte jag bussen till Göteborg och mötte upp mamma där för att jag skulle till Modellink och ta lite nya bilder osv. Det var jätteroligt och jag hoppas att de nya bilderna blev bra!

Nu sitter jag på bussen hem ifrån stan och ska inte göra så mycket mer idag.
Xo-Manda

Likes

Comments

Hejsan på er!
I förrgår åkte jag, mamma och min syster till Fontin och gick fem kilometer. Dock regnade det hela dagen så vi fick gå under paraplyn. Min mamma fyllde även år så vi hade ett litet kalas för henne med lite släktingar. Vi åt kräftor och lax vilket var jättegott! Idag har jag varit i skolan och sedan tränat handboll. Nu ska jag bara slappa och öva på spanska läxan.
Xo-Manda

Likes

Comments

Hejsan på er!
Igår konfirmerades min syster! Först så va vi i kyrkan i en och en halv timma där de konfirmerades. Sedan åkte vi hem till oss men släkt och vänner för att ha en typ fest eller vad man vill kalla det. Vi åt pajer till middag och sedan tårta till eftersätt. Självklart gjorde vi ju grejer hela kvällen som frågesport o Kub men tar inte med de delarna nu. Vi hade verkligen jättetur med vädret eftersom att det regnade dagen innan och blev strålande sol hela dagen!
En super rolig dag i alla fall!
xo-Manda

Likes

Comments

Hej hej!
Idag har mamma klippt mig lite. Varför jag inte var hos en frisör beror på att jag inte klippte mig mycket alls och då är det lite onödigt att gå till en frisör tycker jag. Men hoppas att ni kan se lite skillnad .
Sorry för att bilderna inte blev så bra (suddiga)...
Xo- Manda

Före<333

Efter<333

Likes

Comments

Hejsan på er!
Varför det inte har kommit upp speciellt många inlägg nu under sommarlovet beror på att min mobil är inlämnad och det tar extra lång tid att få en ny eftersom att det är lov. Utan den kan jag inte ta några bilder och det blir bara allmänt svårare att blogga nu, men så fort jag får den kommer jag att vara mer aktiv.

Det har iaf varit flera riktigt fina sommardagar nu då jag har varit på Rörtången, Nordön och Kovikshamn. Men nu ska det tydligen bli lite sämre igen men men.. Har precis kommit hem från Rörtången och hade tänkt att gå ut och springa lite och köra egen träning hemma och sedan ta en lång dusch.

Jag tror att det bara är runt tre veckor klara av sommarlovet nu innan jag börjar i en helt nu klass på Torild. Känns både bra och dåligt att börja igen eftersom att jag nästan inte hamnade med någon kompis från min gamla klass vilket var synd!

Vet inte var som händer imorgon men tror inte att det blir badväder.

Xoxo-Manda

Likes

Comments