Jag har börjat töja mina öron igen.
Jag började töja dom när jag var 12 men eftersom jag hetsade med att töja dom då så mådde dom inte så bra så jag slutade töja dom och lät dom va på 4 o 6mm i några år tills för ungefär 2 två månader sedan. Målet är att komma upp till 10mm innan hösten och sedan bestämma därifrån om jag ska töja dom till 16,18 eller 22mm.

När jag har kommit upp till 10mm ska jag beställa dessa pluggar från stretchitbodyjewellery.co.uk som jag har designat själv. Det ena paret är ett heartagram (mitt favvo bands logga) och de andra är ett par där det står "What would Gigi do?" eftersom att Gigi Hadid är en av mina favvo människor ever.

Likes

Comments

​Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen för idag ska jag ut på äventyr.
Jag och min bästa vän ska åka till Linköping och tatuera oss hos våra kära grabbar på studio s. Är inte 100% säker på vad jag ska tatuera in då det står mellan 2 olika motiv men det löser sig nog.

Bild på tatueringen kommer senare.

Likes

Comments

​Asså grönan har verkligen levererat i år när det kommer till deras konserter. Ingen förstår lyckan över när dom släppte Hollywood vampires och Juliette and the licks. Två av mina favvo skådisar dagen efter varandra. Helt sinnes att man ska få se Mr Depp himself. Så taggad! 

Likes

Comments

Men hur snygga är inte de nya beats lurarna?

Jag är en sucker för allt i roséguld, och då är dessa nästan ett måste för mig.

Likes

Comments

Bestämde mig för att beställa hem en toning till håret igår, det stod mellan soft rosé eller soft peach. Eftersom peach är en av mina favoritfärger så fick det bli den. plus att hår som är persikofärgat är så himla dösnyggt!

Likes

Comments