Header

Hej på er! Nu har vi snart haft en hel veckas påsklov. Jag inledde lovet ganska lugnt men på söndagen var vi på dop för mina kusiner. Det var väldigt mysigt då vi bara var den närmsta släkten där. När vi var och åt efter dopet hittade jag en husvägg som jag tyckte var snygg så jag bad Moltaz att fota mig framför väggen. Jag är inte jättevan framför kameran men jag tyckte ändå att bilderna blev ganska bra.

I måndags var jag och Lucas hos pappa, jag har inte varit där så mycket sen jag opererades så jag hade en hel del att fixa där hemma, plus att jag slängde in ett besök hos sjukgymnasten mitt på dagen.

Tisdag, Onsdag och Torsdag hade vi brist på saker att göra så det blev mest att vi slappade. I fredags rensade jag, mamma och Lucas vårt förråd och helt plötsligt hade vi hur mycket plats som helst över. Innan vi började kunde man knappt gå in där.

Igår var jag, mamma och mormor på konstrunda, jag är inte jätteintresserad av att kolla på konsten utan jag följde mest med för att umgås lite. Det regnade dock hela dagen och på eftermiddagen när vi satt och fikade började det snöa riktigt stora snöflingor.

Idag har jag varit hos Lucas och vi hade ännu en dag då vi inte kom på något att göra. Moltaz har varit i Danmark i helgen och kört EM så jag följde hans resultat live under dagen. Mamma hämtade mig i eftermiddags och då åkte vi och handlade lite kvällsmat och sen hämtade vi Milou hos mormor. Nu sitter vi som två döda fiskar i soffan och kollar på Ice Age, jag tror att det kommer vara resten av kvällens aktivitet. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Instagram@mandaekvall