Header

Hej på er! Igår var jag och Lucas ute och provade mitt nya objektiv. Och jag blev supernöjd med bilderna. Kommer verkligen att få användning av detta objektivet. Den tar upp färgerna så bra och skapar en riktigt bra oskärpa i bakgrunden precis som den ska göra. Jag trodde inte att det skulle vara så bra som det är eftersom det var väldigt billigt för att vara ett objektiv. Men tydligen är inte allting som är billigt skräp. 😍

Likes

Comments

Nya objektivet (50mm f/1,8)

Mitt vanliga objektiv (18-55mm f/3,5-5,6)

Hej på er! Jag har under en längre tid velat köpa detta objektivet (Canon 50mm f/1,8) men har tvekat lite eftersom jag tyckt att det varit mycket pengar, även fast det är ganska billigt för att vara ett objektiv. Men idag kände jag bara att nu gör jag det, jag kommer ju ändå köpa det förr eller senare så varför inte nu? Jag visste att det skulle vara ett bra objektiv eftersom jag har forskat rundor för att hitta ett bra, men jag blev ändå imponerad av det. Man kan använda objektivet till vad som helst förutom att zooma med det. Det är mestadels till för att skapa oskärpa i bakgrunden (se skillnaden på bilderna med telefonen) men det kan även användas för vanligt bruk. Objektivet är väldigt litet så det är praktiskt att ha med sig, och kolla så litet och sött linslocket är. 😍 Om du är intresserad av att läsa mer om objektivet vad det gör och hur det fungerar kan du läsa mer här! Ha det bra! 😊

Likes

Comments

Hej på er! Nu har vi snart haft en hel veckas påsklov. Jag inledde lovet ganska lugnt men på söndagen var vi på dop för mina kusiner. Det var väldigt mysigt då vi bara var den närmsta släkten där. När vi var och åt efter dopet hittade jag en husvägg som jag tyckte var snygg så jag bad Moltaz att fota mig framför väggen. Jag är inte jättevan framför kameran men jag tyckte ändå att bilderna blev ganska bra.

I måndags var jag och Lucas hos pappa, jag har inte varit där så mycket sen jag opererades så jag hade en hel del att fixa där hemma, plus att jag slängde in ett besök hos sjukgymnasten mitt på dagen.

Tisdag, Onsdag och Torsdag hade vi brist på saker att göra så det blev mest att vi slappade. I fredags rensade jag, mamma och Lucas vårt förråd och helt plötsligt hade vi hur mycket plats som helst över. Innan vi började kunde man knappt gå in där.

Igår var jag, mamma och mormor på konstrunda, jag är inte jätteintresserad av att kolla på konsten utan jag följde mest med för att umgås lite. Det regnade dock hela dagen och på eftermiddagen när vi satt och fikade började det snöa riktigt stora snöflingor.

Idag har jag varit hos Lucas och vi hade ännu en dag då vi inte kom på något att göra. Moltaz har varit i Danmark i helgen och kört EM så jag följde hans resultat live under dagen. Mamma hämtade mig i eftermiddags och då åkte vi och handlade lite kvällsmat och sen hämtade vi Milou hos mormor. Nu sitter vi som två döda fiskar i soffan och kollar på Ice Age, jag tror att det kommer vara resten av kvällens aktivitet. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Instagram@mandaekvall