Nya inlägg

Hej,

Jag vet inte riktigt hur jag ska starta mitt första inlägg, men det får väll bli såhär.

Från början hade jag tänkt att berätta lite om mig i detta inlägget, men jag valde att göra en flik som heter "Om" där man kan hitta lite snabb fakta om mig och där jag nämner vad denna bloggen kommer att handla om. Så om ni vill veta det kan ni gå in där :)

Så plan B blir att berätta om min dag även om den inte har varit jätte eventfull.  Jag vaknade vid 10-tiden av att min lillebror bankade på dörren och bad mig att starta Wi-Fi:et, så jag reste mig trött ur sängen och startade det. Sedan tog jag mina pannkakor, som var ny gjorda, och satte mig i sängen för att läsa samtidigt som jag åt. Efter det bytte jag från min pyjamas till mina kläder, som ser såg ut så här:


Tröjan kommer från Jaqueline de yong och byxorna är från ginatricot.

Så när det var färdigt drog jag till Lund och gick på stan i några timmar, innan jag åkte hem igen. Väl hemma satte jag mig direkt i sängen och började kolla på serier, för att det var något jag inte hunnit med på länge. Och nu sitter jag här i min säng och skriver detta inlägg.

Som jag sa, inte en eventfull dag men det är bättre än inget:)

Jag kommer att försöka skriva ett inlägg varje dag, men ibland kanske jag inte lägger upp ett inlägg och då kan det bero på att jag har annat att göra eller att jag inte har något speciellt att skriva om.

Hoppas detta var ett ok första inlägg,

Amanda.

Likes

Comments