View tracker

Evening fellas!

Allt bra?
Allt är bra med mig iallafall. Jag har inte haft den mest event fulla dagen ever, men den flöt ändå på.
Jag började dagen med att jag tog en kort promenad i det blåsiga kalla vädret. För att rensa tankarna och för att planera mitt plugg.

Så när jag kom hem satte jag mig och började först plugga på en uppsats och sen en redovisning, men som den personen jag är så kom jag inte långt förrän jag höll på med något annat. Så jag satte mig och måla och sen läste jag en bok av Negra Efendic som heter "jag var precis som du", vilket är en riktigt bra bok.

Sedan efter det kollade jag på lite serier.
Så nu ligger jag i min säng och ska kolla färdig på en film innan jag försöker sova.

Japp, det var som jag skrev innan, inte den mest event fulla dagen ever, men jag hade inget bättre att skriva om idag så det fick bli det här.

Kram
Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har haft denna bloggen i 1 år nu, men har knappt lagt upp något och om jag har gjort det, så har det inte varit bra.
Så nu har jag raderat alla mina förra inlägg och jag börjar på nytt igen. Och på grund av detta så vet nog ingen vem jag är för min förra blogg var mil ifrån "populär" jag hade 1-2 som läste den innan, vilket jag kan förstå, så därför tänkte jag berätta lite kort om mig.

Jag är en vanlig skånsk 15 årig tjej som heter Amanda. Jag kallades ett tag Manda av en kompis, vilket jag tyckte lät bra så det är därför bloggen är döpt till MandaBorg. Och Borg är där bara för jag tyckte det blev för kort med bara Manda.

Under min uppväxt har jag alltid varit intresserad av musik, vilket gjorde att jag sökte och kom in på den estetiska linjen med inriktning musik på gymnasiet. Jag spelar liiite piano, liiiite gitarr och sedan så sjunger jag.
Jag brukar inte kunna beskriva min musik smak för jag lyssnar och njuter av så mycket olika musik stilar, ena dagen kan jag lyssna på green day och dagen där på kan jag lyssna på Veronica Maggio.

Jag älskar att resa. Jag har varit på många vanliga ställen, så som Mallorca och gran canaria. Men jag har även gjot större resor som att åka till Kina och rest till England själv.

Bland mina vänner så är jag nog mest känd som den som kan prata i evigheter. Man brukar också känna igen mig på min korta längd och att jag ibland är väldigt förvirrad på grund av att jag lätt "zoomar" ut. Jag har även en tendens att byta hårfärg ganska ofta, eller iallafall haft en tendens. Förra året hade jag sammanlagt 6 olika hårfärger och två av dem var rött och blått. Men nu är jag tilllbaka till min vanliga vilket är blont.

Min favorit färg är himmelsblå och har varit det sålänge som jag och min familj kan minnas. Jag älskar även att läsa böcker, min favorit är "livet efter dig" av Jojo Moyes.
Jag gillar hundar mer än katter(förlåt,till alla katt älskare)
Jag hatar och har alltid hatat spindlar och clowner. Jag tycker inte cirkus clowner är läskiga, jag bara gillar inte deras beteende och speciellt inte sminket, vet ej varför, jag känner mig bara äcklad(förlåt om jag såra någon;) )
Jag älskar de äldre filmerna av "sagan om ringen" och "star wars"
Och tillsist min favorit serie är "Doctor who" LOVE IT!

Detta kanske blev lite flummigt, men hoppas det funkar.

Kram
Amanda

Likes

Comments

View tracker