Header

Nya inlägg

Nya inlägg

Nu är vi äntligen sambos! Jag kunde inte vara lyckligare! Vi bor just nu bland massa flyttkartonger men kunde inte vara lyckligare! Dock är de lite trist att Kim ska behöva jobba kväll enda fram till vecka 34. Men de är som de är, de är tur det är sommar så man kan vara ute i trädgården och fixa lite och njuta av kvällssolen!


Jag tänkte bjuda på lite bilder från huset,dock står de flytt kartonger överallt just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Inte skrivit nåt sen i tisdags nu då all fokus har legat på huset! Igår blev jag och Kim officiellt sambos! Den känslan är svår o greppa,vi har vårt eget hus!

Vad gör jag idag då? Jag tvättar,dammsugat upp muffinslock jag slängde i golvet så de gick i tusen bitar och så diskar jag! Och nu ligger jag i sängen en stund o vilar mig efter Kims föräldrar och farmor åkt hem! Hans pappa har varit här o hjälpt oss med lite saker som behövdes göra! Och jag satt och pratade med Kims mamma & farmor lite och dom kollade runt lite i huset och i trädgården! 😍

Vad har ni gjort idag då? 💗

Likes

Comments

Igår hann jag inte blogga,de var så mycket endå! Packade ner de sista i kartonger och sen lastade vi på släpet! Och ikväll åker vi ut med grejerna till huset efter pappa slutat jobba 😁och jag är så sjukt över taggad 😅

Fick veta igår att Kim kommer förmodligen jobba kväll nu i nästan 10 veckor så vi kommer inte ses mer än på förmiddagar & nätter när vi sover 😣men eftersom vi från och med imorgon är sambos så kommer vi ju träffas mer sen när han börjar jobba dag i höst 🙌🏻

Likes

Comments

... Till vi ÄNTLIGEN får nycklarna till huset! Och det känns så himla skönt. Morgonen började med att jag & Kim vaknade vid halv sex idag men somnade om sedan. Gick upp runt klockan 10 och åt frukost för att Kim skulle åka hem sen för att packa in sina grejer tills imorgon när han och hans pappa ska köra grejerna till huset! Känns så himla skönt att flytta imorgon för att vi båda ska kunna må bra!

Efter Kim hade åkt hem så åkte jag & mamma in till stan och handlade lite saker som är bra och ha då de mesta slängdes eller gick sönder innan Kim flyttade ner från Luleå!Likes

Comments

Idag är det tre dagar kvar till inträde i huset och de betyder fyra dagar kvar till jag ska åka till Boxholm med mina saker och fem dagar kvar till jag & Kim är sambos på riktigt! Ska bli så himla skönt och slippa vara ifrån han så mycket men idag slog de mig på riktigt att jag måste lämna Tilda då men kommer hälsa på henne så ofta som de går! Jag hoppas de ska gå bra för jag vet hur det var när jag var ifrån henne en månad!


Idag kommer Kim hit efter jobbet och ska vara här över helgen för att följa med imorgon och fira min syster och hennes sambo som båda fyller år i slutet på Juni! Så det ska bli riktigt kul eftersom han inte varit med dit innan pga jobb.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag haft så fruktansvärt ont och ätit värktabletter för stå ut med smärtan i ryggen och magen! Trodde verkligen jag skulle dö av smärtan imorse men jag lever 😅
De positiva är att jag konstigt nog inte känt nån ångest alls idag,vilket jag brukar när jag har haft ont,så förhoppningsvis håller den perioden på o gå över nu!

Ikväll är de dags för Neos dagisavslutning,sen börjar han skolan i höst! Hur sjukt 😍

Likes

Comments

.... På kärlek! Jag är så himla lycklig att jag har Kim! & hoppas vi håller ihop riktigt länge! Han betyder verkligen ALLT för mig & jag vill inte ens minnas hur mitt liv var innan jag blev tillsammans med honom! Han har verkligen förändrat mitt liv! Om fem dagar har vi tillgång till vårt eget hus & om 10 dagar firar vi ett år tillsammans!
Allt har gått ganska fort fram samtidigt som vi gått igenom så himla mycket tillsammans detta år! Så jag är säker på att vi kommer hålla ihop väldigt länge ❤️

Nu blir det snart dejt med sängen då jag ska upp tidigt imorgon för att gå på brännbollsturnering vid 8.15 imorgon! 💗

Likes

Comments

Hur ska jag klara mig? levt med djur runt mig sen början på 2004 alltså sen jag var fem år och nu ska jag helt plötsligt leva utan! Det kommer bli tufft och flytta från Tilda då jag i princip umgås med henne hela dagarna! Men kommer hälsa på henne rätt ofta förmodligen! Ska dessutom bli skönt och äntligen få flytta till huset och eget där man kan vara självständig och inte nån annan som bestämmer! Jag tror detta kommer bli riktigt bra & så hoppas jag såklart få komma ut och jobba!


Likes

Comments

Haft fullt upp senaste två dagarna och bloggen är svår och hinna med nu i flytten men imorgon är de en vecka kvar till vi har tillgång till huset i Boxholm! Kim kommer flytta in sina grejer på måndag då han tagit ledigt då men jag kommer inte flytta in mitt förren på tisdagen eftersom jag ska följa med mamma och pappa hem igen sen på grund av att jag har besökstid på sjukan på onsdag morgon,alltså midsommarveckan!

Efter de kommer jag bosätta mig i huset! ska bli så himla skönt! dels för jag får börja mitt liv och stå på egna ben men också för att slippa vara ifrån Kim så mycket och att de blir så himla mycket närmare till jobbet för honom och han slipper gå upp nattetid för att sätta sig i bilen för att åka till jobbet!

Likes

Comments