Header

Nya inlägg

Nya inlägg

Hej på er! Jag hade så fullt upp igår så bloggen glömdes helt bort! Men nu är vi hemma från Luleå igen och de var helt fantastiskt men även väldigt skönt och komma hem igen!

Igår tvättade jag hela dagen och är fortfarande inte klar så de är väl de jag kommer göra idag. Men nu ska jag börja dagen med dricka lite Te och äta rostat 😍👌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår har jag vart och hälsat på världens bästa Ida! Behövligt att få släppa ut sina tankar till nån så nu mår jag ännu bättre! Känner verkligen efter vårt snack i 5 timmar ungefär så börjar jag komma på banan igen!

Nu är vi påväg för att hämta Lukas så bloggar ikväll 💗

Likes

Comments

Älskar verkligen detta bord! Blir försöka övertala Kim längre fram om ett sånt! 😍

Likes

Comments

Hej på er! Kim börja jobba vid 10 idag och jobbar till 19, han har ändrat arbetspass idag eftersom vi åker inatt och han ska hinna få sova några timmar innan vi åker!

Idag packas de sista ner inför resan! Och jag är mer pepp än nånsin på och åka denna gång, jag är inte orolig att nån depression ska förstöra resan då jag mår bättre än nånsin psykiskt sätt, vi ska träffa Lukas & hitta på massa kul & jag ska även åka till Ida och vara där hela fredag 🌸

Vad förväntar jag mig av denna resa? Jo att vi ska ha riktigt kul,få se Kim lycklig,känna lycka i min egen själ. Skapa minnen,ta massa bilder,prata tjejsnack med Ida,känna mig lycklig. Och få se vackra Norrland igen 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag är det verkligen full rulle! De ska tvättas,de ska diskas och de ska börja packas till Norrland! För på torsdag natt åker vi och eftersom Kim jobbar eftermiddag i veckan så kommer vi inte hinna fixa allting klart i veckan annars.

Hoppas ni får en fantastisk start på veckan 🌸

Likes

Comments

Godmorgon på er fina läsare! Hoppas allt är bra med er!

Jag har inte mått sådär jättebra sista dagarna,jag är arg,ledsen och frustrerad i stort sätt hela tiden. Men jag hoppas de försvinner när min mens försvinner också! De är förhoppningsvis bara hormoner och sånt som spökar! Jag känner även en stress över packningen och så till vi ska åka till Luleå, att vi ska glömma ta med oss nåt viktigt.

Idag är det söndag och jämn vecka vilket betyder att Kim jobbar eftermiddag veckan som kommer. Så han kommer hem ca 23.45 på onsdag kväll och sen går och lägger sig direkt,sover 2-3 timmar för vi har tänkt komma iväg som senast vid 03. Så lär väl bli och sova i bilen, värre för Kim som ska köra hela vägen eftersom jag inte har något körkort än..

Nu när jag mår bättre så har jag tänkt försöka ta körkort, de enda som är nu är pengarna som fattas! Sen ska jag försöka ta då jag kan röra mig mer då och Kim och jag kan turas om och köra när vi åker upp!

Likes

Comments

Nu har jag bokat resa från Luleå till Skellefteå över en dag för att träffa Ida på fredag! Känns sjukt att jag kommer få träffa henne om mindre än vecka när jag inte har träffat henne på nästan ett år!

Såklart kommer kameran vara med hela dagen och jag kommer ta MAASSOR bilder som kommer upp på bloggen den dagen 💗

Likes

Comments

Hej på er! Idag är de ett år sedan jag flög för första gången själv! Läskigaste o en av de värsta sakerna jag gjort o förmodligen kommer göra i hela mitt liv! Men helt klart värt de för och spendera en månad i Luleå tillsammans med Kim & sen vidare till skellefteå/Burträsk & träffade Ida i början på September! Nåt jag sent kommer glömma!


De är svårt och greppa att de snart är ett år sen jag drog på mitt livs största äventyr helt själv, Har enda sen 2013 när jag var i Norrland för första gången, sagt att jag vill bo där när jag blir äldre. Sen hittade jag min bästa vän i Skellefteå 2014, men vi träffades inte förren efter två och ett halvt år, Träffade även min sambo som bodde i Luleå då! två av de finaste städerna jag nånsin sett faktiskt! & är så himla glad för jag fått se de och träffat dessa två underbara människor! 💗

Likes

Comments