Header

​Dagens träning bestod av 10 min uppvärmning på bandet sen 60 min på crosstrainern, 20 min på trappmaskinen (heter de så???) och avslutade med 10 på bandet för att varva ner. Detta gick över förväntan och skulle kunna hålla på i en timme till ungefär, så mycket energi hade jag. Imorgon blir det jobb och vilodag, hörs!

Likes

Comments

Jag som alltid har varit ett godismonster ska nu för hundraelfte gången försöka vara lite nyttigare. Har även en utmaning med min pojkvän att inte äta onyttigt fram till första december. Har laddat ner en app så jag ser hur många dagar jag har kvar till jag får äta godis, känns som att det kommer gå lättare att hålla det då.

Likes

Comments

Hej! Sen i måndags förra veckan har jag jobbat och ska jobba till söndag oxå så har inte hunnit blogga. För jag är hemma runt 22-23 på kvällarna och då behöver jag sova. Tänkte bara säga de så behöver ni inte undra! Hade

Likes

Comments

​Igår körde jag milen igen och denna gången gick det snabbare, hela 10 min haha. Men det är alltid något. Idag stod Cardio step och eventklass på schemat, riktigt jobbigt.

Likes

Comments

Sitter nu på bussen påväg till jobbet, hoppas ni får en underbar dag❤️

Likes

Comments