Header

Fick höra detta igår " Du kommer garanterat känna att du har en rumpa och mage imorgon" och det gör jag verkligen! Körde ett eventpass vid 12 med fokus mage och rumpa, Sen efter idrotten gick jag på ett step pass, gick i 30 min sen joggade i 30, avslutade med ett cx pass. Somnade så skönt efter den dagen. Men imorse låg jag kvar 45 min i sängen för att jag inte kunde ta mig upp. Måste börja strecha. Idag fick det bli vila från träning då jag var så trött, men imorgon hoppas jag att träningsvärken har släppt lite iallafall för då ska jag på ett yogapass för första gången, får se om det är något för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man biter ihop.

Så många som undrar vad man gör när man går sönder, hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka och jag kan bara svara att man biter ihop.

Man kväver skriken i kudden på nätterna och man gråter bakom sina solglasögon på vägen hem från jobbet/skolan. Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen.

(Text av Michaela Forni)

Likes

Comments

​Va iväg och hämtade ut mitt efterlängtade fitbit-armband. Elin tipsade om den i helgen när jag var hos henne.  Den räknar steg, km och brända kalorier, men även sömn vilket är rätt coolt tycker ja. En natt hos Elin fick jag låna det och jag sov inte alls bra, Vaknade 4 gånger och sov oroligt 9 gånger.... Ska bli kul och se hur jag sover inatt. Blir så motiverad till att träna när jag ser att alla mål inte är uppnådda, men de är inte så konstigt att dom inte är de för jag satte precis på mig det. Får se imorgonkväll hur det har gått. Har någon av er en sån, lägg gärna till mig som vän isåfall :D

Likes

Comments

​Magträning, min absoluta favorit. Och denna "Bye bye muffin top" är min favorit. Körde precis igenom denna två gånger, brände gött i slutet. Testa du me vettja! :D

Likes

Comments

Nämligen på gymmet! Så skön känsla att va tillbaka efter ca en månads uppehåll. Började lite lugnt då ja fortfarande inte är helt frisk.

Likes

Comments

​Kom hem från Elin för en stund sedan och har nu packat upp och städat mitt rum, Nu blir det en pw. Lägger upp bilder och skriver om helgen senare. 

Likes

Comments