Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har har ni ett litet smakprov på hur min bal- och studentklänning ser ut. Är så nöjd och längtar jättemycket!​

Likes

Comments

En timma mindre sömn idag, känns lagom kul. Men ska inte göra något speciellt idag så för mig spelar det inte så stor roll. Men vaknade för en stund sedan och har hunnit dricka te och snart ska jag snöra på mig löparskorna för en springtur med Vixa. Efter det blir det städning och plugg. 

Hoppas ni får en bra söndag  

Likes

Comments

Blir så lycklig när man kan gå runt i palladium och skinnjacka utan att frysa allt för mycket.

Sen så valde jag en lite ljusare outfit och blev på så bra humör, tänk va lite sol och våriga kläder kan göra skillnad.

Likes

Comments

Då va de söndag igen och jag har pluggat för fullt, eller skulle gjort de men det blev inte av.. Hann inte de i fredags eller lördags för har haft fullt upp. I fredags hade ja lite filmkväll hos mig och i lördags va vi på krök hos en. Men imorse satte ja mig nån timme i solen med datorn pluggade, för att sedan åka och städa lokalen med Sandra. När jag kom hem va ja helt slut, så satt lite vid tvn. Sen så tänkte ja gå med våra hundar men blev inte av för jag har bog brutit tån.. För jag stod på händer och försökte lixom välta över för att sedan hamna på fötterna men min ena fot vek sig så hamna ja på tån.. Inte kul... Men nu ska ja fortsätta läsa i min sjukt bra bok, Om att älska- Michaela Forni, så ni får ha de så bra så hörs vi. Förhoppningsvis lite oftare nu.

Likes

Comments

Godmorgon!
Solen skiner in genom fönstret och bränner på min rygg när jag slänger i mig frukosten. Låg kvar i sängen lite för länge och tog en lite för lång dusch.
Detta blir oxå dagens klädsel

Likes

Comments

Gammal men väldigt bra låt. Det var en föreläsare under uf-mässan som hade vart med om en hel del och då hade hon denna låt som peppade henne. Som sagt, sjukt bra!​

Likes

Comments

Jag är rädd för mig själv, rädd för att vara själv och låta tankarna ta övertag om mig. Less på att låtsas vara glad och lycklig. Vill bara ligga i min säng och inte gå utanför dörren. Men då skulle jag förstöras inifrån för jag kan inte låta tankarna ta övertag. Men det är bara att bita sig i tungan och låtsas vara glad.

but fake happiness is still the worst sadness

Likes

Comments