Header
View tracker

Denna söndagen började med en promenad med min hund, sen frukost i sängen. Har legat där ganska länge då jag känner att en förkylning är på gång, lagom kul när jag har tre veckors jobb inplanerat... Körde syrran och hennes kompis till Vara för att kolla på en cup och nu hemma har jag fått lite mer energi så har städat lite. Visar er senare, hörs

Likes

Comments

Min älskade lilla lillebror är så sjukt söt! Och på söndag ska han döpas, börjar bli så stor. Han ligger just nu i min säng och rullar runt o pratar. Åh va ja älskar honom ❤️

Likes

Comments

Hejhej! Idag har jag jobbat från 7- 14:30 och käkade detta lite snabbt för att sedan åka vidare till gymmet. Skulle kört armar och en timme på crosstrainern men skippade ju mage o ben i helgen så körde ett cx pass då allt de inkluderas. Har inte vart på denna releasen men shit har inget minne av att de brukar va så jobbigt, men skönt va de. Körde även 15 min crosstrainer innan och nu när jag kom hem dansa ja i 30 min, roligaste som finns!

Likes

Comments

View tracker

Var hos en kompis tills idag och imorse innan frukost var vi ute och gick för att bränna bort de vi åt igår när de va ätardag. Nu har jag fixat lite med pengar, brukar skriva upp vad jag har köpt så jag efter varje månad vet ungefär hur mycket jag spenderat på tex kläder och mat. Sen läste jag i den nya iForm tidningen som kom för några dagar sedan. Än så länge har jag träningsmotivationen uppe vilket känns väldigt skönt. Imorgon väntar ett armpass och en timme på crosstrainern. Längtar.

Likes

Comments

Hejhej! Idag skulle jag egentligen åkt pulka med Ida och städar hemma men blev inringd att jobba på Bueno Taco, alltid lika kul att jobba där. Men nu är jag påväg till en kompis i Göteborg och tåget är här men de åker inte pga ett växelfel.... Så har stått här nu i 20 minuter... Men hade ändå tur att jag sitter på detta så jag inte hade planerat att ta ett annat för ett av dom va inställda. Så tur i oturen. Hoppas ni har en trevlig lördag!

Likes

Comments

Idag körde jag först 50 min kondition sen tränade ja mina klena armar. Mamma och hennes kompis var oxå med och dom ville träna magen så de gjorde vi lite oxå. Hade inte lika mycket ork idag men får hoppas att de går bättre imorgon.

Likes

Comments

Vaknade runt 9 och åt detta till frukost, mycket gott. Sen tills nu har jag vart barnvakt till lille Hjalmar o vi har lekt lite och sen sov vi lite. Nu ska jag städa lite i mitt rum för att sedan åka iväg till gymmet med mamma och hennes kompis, kommer få agera personlig tränare för hennes kompis har aldrig vart på gymmet innan heller haha.

Likes

Comments

Nu kan jag med gott samvete ligga i sängen och kolla på tv. Ni missar väl inte Hunger Games ikväll kl 21 på sexan, mina favorit filmer och vill så gärna se den sista på bio... Tänkte gå ner och hämta lite gott att äta också, blir nog hallonkvarg och frukt.

Likes

Comments