Header

Sån fantastiskt bra låt, älskar den! Lyssna på texten, kan den utantill vid de här laget. Hela det albumet är grymt.

Likes

Comments

Jag köpte med mig en god frukost och åt på tåget. När vi kom fram till Göteborg så hade vi ca två timmar på oss till nästa tåg så du satte vi oss på Espresso House och kollade film. Tåget från Göteborg till Oslo gick klockan 13 och sen åkte vi bil till Geilo och var framme vid halv nio.

Likes

Comments

Lunchade med världens bästa mamma idag, så mysigt.

Likes

Comments

Nu har vi precis vart och storhandlat och jag använde självscanningen för första gången, riktigt smidigt! Köpte på mig massa kyckling, torsk och lax. Sen så hittade jag en äggkokare!! Så perfekt för jag tänkte på hur smidigt det hade vart att ha en typ igår, så hitta jag en idag för 99kr tror jag. Perfekt. Fick även med mig målarfärg och grejer hem så ska väl börja göra iordning idag och sen börja måla imorgon. Hoppas ni har en grym tisdagskväll!

Likes

Comments

Påväg till jobbet nu. Visst har jag en söt liten väska på ryggen. Den är så skön när jag bär matlådorna istället för att jag har en väska som hänger på ena armen, det blir så jobbigt då. Nu är de ju många som har matlådorna som är av glas och dom blir ju lite tyngre men så snygga o fräscha, så det blir värt de med min snygga ryggsäck ;)

Likes

Comments

Min första tanke när jag såg denna garderoben var att jag ville ha den viiiiit. Egentligen ville jag ha hela lägenheten vit men när jag såg dessa tapeter blev jag helt kär, så behåller dessa och kan visa er en annan dag. Men just garderoben vill jag ha vitt för då tänker jag att den ser större ut. Sen så ska jag få upp en sminkspegel och stänger till höger att hänga kläder på. På skrivbordet till höger tänkte jag ha en dator och var först inne på en MacBook, men nu funderar jag på att köpa en iMac för jag vill ju att skärmen alltid ska vara där så de blir som ett kontor och sminkbord. Aja, de ska iallafall bli spännande att se hur det blir. Imorgon tar jag tåget till Alingsås (min bil är paj) och möter upp mamma så ska vi åka och storhandla sen köpa lite målarfärg och tillbehör.

Likes

Comments

Det är verkligen ens egna inställning till saker och ting som spelar roll. Har du bestämt dig för att du ska vara trött och att det kommer bli en dålig dag då blir det så. Men om du ger det en chans och tänker positivt då blir det oftast så. Även om det inte blir som man har tänkt sig så har man ändå haft en positiv inställning. För så känner jag iallafall. Om jag ser positivt på något så mår jag bättre, även fast de inte slutar positivt och som jag har tänkt det.

Likes

Comments

Jacka- VeroModa// Blus- JC// Halsband- Bikbok// Byxor- Missay // Skor- Nike

Likes

Comments

Har precis avnjutit en god frukost. Blev blåbärssmoothie och äggmacka, så gott! När jag har kollat klart på lite Youtube-klipp ska jag hoppa in i duschen och städa undan lite för jag blir upphämtad lite senare. De som ska hämta upp mig har inte sett min lägenhet så jag vill plocka ordning lite innan det. Kanske rensa i mina garderober och organisera om så jag utnyttjar all plats.

Likes

Comments