Header

​Här är min och Linns frukost för dagen. Eller snarare lunch med tanke på vad klockan är. Acai bowl med ägg och oboy. MUMS. Idag får vi se vad som händer, har inget planerat. Kanske blir en promenad om vädret vill samarbeta med oss. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1.HÄR / 2.HÄR / 3.HÄR / 4.HÄR / 5.HÄR / 6.HÄR / 7.HÄR / 8.HÄR 

Här är några av mina sommarfavoriter från NA-KD.com. Jag är trött på vintern med det kalla vädret och dystra färger. Vill ha värme och snygga kläder. Jag har börja tycka mer och mer att NA-KD har riktigt snygga kläder, det är en sådan variation av stilar. Skulle inte precis tacka nej till något ovan. Klicka på bilderna för att komma till länkarna.  

Likes

Comments

​Igår blev det sista dagen i backen och även min mammas födelsedag. Vi småfirade henne på morgonen med tårta och presenter och sedan skyndade sig alla ut i backen för sista åken. Senare på kvällen gick hela familjen till Olearys som en födelsedags middag till Mamma. Tyvärr har jag inte mer bilder än dessa två mobilbilder från igår och hann även därför inte blogga. Idag har vi åkt hela 50 mil hem igen och kom hem för ca 1 timme sedan. Ska bli så skönt att sova i sin egna säng och mysa med katterna. 

Likes

Comments

Här är lite utav Lisa Olssons kollektion för Nelly. Jag tycker den är så fin!! Skulle verkligen inte tacka nej till något av plaggen. Det är enkla och snygga plagg med neutrala färger som passar perfekt nu till våren och sommaren. Min favorit är settet som Lisa själv har på sig ovan. Ni kan klicka på plaggen för att komma till det. 

Likes

Comments

Idag är det fredag och vår näst sista dag i Åre. Idag var vädret tydligt bättre och vi kunde åka hela vägen upp till toppen idag. Det blev fin åkning idag med mycket lössnö och skogsåkning. Men tyvärr så börjar träningsvärken ta över och vi orkade inte riktigt åka hela dagen idag. Så nu slappar jag och Simon i lägenheten och lite senare ska vi ta oss en tur i Byns mysiga affärer.

Likes

Comments

​Strax efter maten gick jag och Simon ner till Årebyn och såg oss omkring. Det är jättemysigt här på kvällarna med alla lyktor och ljusslingor. Nu sitter vi fastspända framför tven och kollar på ninja warriors och sen blir det nog inte så mycket mer än de. 

Likes

Comments

Idag är det torsdag och vi har som man brukar i Åre varit i backen hela dagen. Vädret idag var dock inte bättre än igår då det snöade en hel del och även blåste. Men i morgon ska de bli lite sol så vi hoppas på det då kanske backen är öppet ända till toppen och då kan man få riktigt fina bilder. Nu blir det basta, mat och sedan ut och se sig omkring inne i Årebyn. 

Likes

Comments

Sent igår kväll kom vi fram till Åre. Idag har vi åkt skidor hela dagen, det var inte öppet hela vägen till toppen tyvärr för det blåste och snöade. Men förhoppnings vis är det bättre i morgon. Jag är helt slut efter bara en dag haha, med tanke på att jag inte tränat på flera månader så är det heller ingen nyhet. Bilderna är från vår balkong som är riktad bort från backen och inte mot, men kan ändå inte klaga på utsikten. 

Likes

Comments

​Detta fick bli min frukost idag. Blev så himla sugen på våfflor igår kväll men det är inget simon är speciellt förtjust i så därför fick det bli min frukost. Men tyvärr orkade jag bara en av mina fyra som jag gjort haha, även fast det var så gott. Idag blir det att fixa lite bokföring och sedan packa ihop våra grejer inför i morgon. För då drar vi mot Åre!  

Likes

Comments

Jag älskar bomberjackor och detta är min absoluta favorit  just nu, även fast det är rätt så kallt för att ha den på sig med vädret ute. Men jag älskar den här jackan. Den är varken för lång eller för kort och den är super lätt att matcha kläder till. Det är bara att ta ett par jeans och en polo så pang är det en super snygg outfit. Du kan lika så ha converse eller klackar och både och passar. Jag köpte min hos JFR i höstas så tror tyvärr inte den finns kvar.

Likes

Comments